Cinsel Yaşam Evlenmeden önce seks sevgilinizle yapılmalı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Siz devam ister misiniz Evlenmeden önce seks sevgilinizle yapılmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Evet azından bir aradaki uyuma bakmış oluruz. 0 0 Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Ten uyumunu görmek için evet yapılmalı. Sonra evlenip aaa biz yatakta hiç mutlu değiliz durumları oluyor. Ee bu ülkede evlenmek kolay ama boşanmak zor maalesef 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevgilimle yaptık ve kendisiyle evliyim şu an. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bakire miydi Yorumla zimbabwe-cumhurreisi +1 yıl önemi yok. Yorumla Soran +1 yıl Değildi yani Yorumla
Zombie17 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yapmak Evlilik süresince olacaklara dair bir fragman görevi görür olmayacaksa erkenden bitirmek doğrudur 0 0 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Bence yapilmali sonra evleniceksiniz belki uyumlu olmicaksaniz mutluda olmazsiniz sonra 0 3 Yorumla ironman57 +1 yıl Dövmeciyi buldum ulaş... Yorumla Beyazzz2525 +1 yıl @ironman57 kim Yorumla Beyazzz2525 +1 yıl Mekanin ismi Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. seks olmasada biseyler yaşanmalı fizik olarakta tanımak icin 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence gerek yok yakınlaşma olabilir ama tam birleşmeye hayır derim 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evliliği bekleyemem maalesef Evleneceğim de belli değil 0 0 Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı. Yapilmali demiyim ama ben yaparim 0 1 Yorumla ukala_adam +1 yıl Deli Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hımm bu konu tartışılır 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her erkek evet der buna 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Şahsenn daimi olsun istrm 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. İstenirse yapın ya 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet azından bir aradaki uyuma bakmış oluruz.
Ten uyumunu görmek için evet yapılmalı. Sonra evlenip aaa biz yatakta hiç mutlu değiliz durumları oluyor. Ee bu ülkede evlenmek kolay ama boşanmak zor maalesef
sevgilimle yaptık ve kendisiyle evliyim şu an.
Bakire miydi
önemi yok.
Değildi yani
Yapmak Evlilik süresince olacaklara dair bir fragman görevi görür olmayacaksa erkenden bitirmek doğrudur
Bence yapilmali sonra evleniceksiniz belki uyumlu olmicaksaniz mutluda olmazsiniz sonra
Dövmeciyi buldum ulaş...
@ironman57 kim
Mekanin ismi
seks olmasada biseyler yaşanmalı fizik olarakta tanımak icin
Bence gerek yok yakınlaşma olabilir ama tam birleşmeye hayır derim
Evliliği bekleyemem maalesef Evleneceğim de belli değil
Yapilmali demiyim ama ben yaparim
Deli
Hımm bu konu tartışılır
Her erkek evet der buna
Şahsenn daimi olsun istrm
Yapılmalı. Sen yapıyor musun? Kararsız mısın?
İstenirse yapın ya
Evet tabiki
Yapılmamalı
bence yapılmalı
yani çoğu ile yaptım ama evlilik olmadı
Ben yaparım sevgilim olursa
Evet... İsterim...
Yapilmamali
Nişan varsa belki
Isterim