+1 yılYaşım 24. Daha elime kız eli değmedi. Sabret. Günah olduğunu sen de kabul ediyorsun. Erkekler yapınca da günah kızlar yapınca da. Ben de dayanamaz durumdayım. Ama sabretmem lazım. Senin yaşadığın korkuları ben de yaşıyorum ilerde eşim isteksiz çıkarsa falan diye. Ama yapacak bir şey yok. Mast yapan bütün erkeklerde ilk başlarda erken boşalma olur. Ama zamanla düzelir. Ben şahsen bu durumu yaşasam eşimi boşaltmak için gerekirse saatlerce oral yaparım. Yani test sürüşü yapmadan evlenirsem sorun yaşarım diye düşünme. Yeter ki istekli biriyle evlen. Zaten belli eder o kendini. Ayrıca siz kızlarda bir de bekaret sorunu var. Pişman olacağın şeyler yapma...
515 Yorumla- +1 yıl
Bu sitedeki insanlara baktığın zaman herkes çatır çatır ilişki yaşıyor bir ben kalmışım sanırsın. İşin aslı öyle değil. Şahsen ben erkek olduğum halde 100 arkadaşım varsa 98'i bakirdir. İlişki yaşamayan erkek kalmadı falan hikaye. Şu sitede cinsellik kategorisinde yorum yapan soru soran erkeklerin çoğu bakir. Öyle olmasa bu kadar abazan olurlar mıydı.
Soran+1 yılya genelevlere giden çok değil mi. bu site için demiyorum aslında genelde
- +1 yıl
Çok ama o kadar çok değil. Geneleve falan gidenler varoş takım. Kesinlikle evlenilmeyecek, tinerci kafası yaşayan takım. Kesinlikle temiz aile çocuklarının gittiği yerler değil. Parasız pulsuz, işsiz evlenemeyen kişilerin gittiği yerler. Ben deli miyim de o iğrenç yere gideyim. 50-100 liralık kadınlarla ilişkiye girecek kadar alçalmadım çok şükür. Hem de tahmin edemeyeceğin kadar istekli azgın kururuk ne dersen de öyle olduğum halde. Geneleve gitmiş erkekle asla evlenilmez...
Soran+1 yılaslında genelevler berbat evet benim diyeceğim eskortlar falandı. ya da sevgilisiyle yapanlar. genelev harbiden berbat. sen dayanıyosan..
- +1 yıl
Eskorta gidenler de zengin piçleri. Onlarla zaten evlenilmez. Sevgilisiyle yaşayanlara gelince şuna emin olabilirsin arkadaşım. Erkeklerin en az yüzde 95'i ilişkiye girdikleri kızlarla evlilik düşünmezler. Onları evlilik vaadiyle kandırır keyiflerine bakar, sonra da ortada bırakırlar. İğrenç bir durum ama maalesef böyle. Nefret ediyorum bu tiplerden ama öyle. O yüzden aklını başına al. Madem bu zamana kadar kendini korudun. Sabret biraz daha. Temiz bir aile çocuğu ile evlen. Her şeyiyle ilkiniz olun. Maalesef özel klinikler kızlık zarı dikimi ile bekleyen kızlarla dolu. Kendini o duruma düşürme.
- +1 yıl
Cinselliğin ne kadar dayanılması zor bir ihtiyaç olduğunu çok iyi biliyorum. Neredeyse her gün mast yapıyorum. Ama ilişki için sabretmem lazım. İlerde eşimin yüzüne bakarken yüzüm olması lazım.
Soran+1 yılgerçekten zor dayanması hem de çok. haklısın sen de haklısın. umarım bulabilirim öylesini türkiyede kaldıysa..
- +1 yıl
Emin ol sandığından çok daha fazlayız. Ama sırf dini değerlere önem verdiğimiz için yobaz olarak saydıkları için bizi pek göremiyorsunuz. Sanki dindarın pipisi yok mu 😂😂😂 hatta biz daha azgınız desem abartmış olmam. 😂😂😂
Soran+1 yılama siz de evlenince bodoslama dalıyosunuz kadına ya çünkü hiç yapmamışsınız erken boşalma çok oluyr :D az tecrübe iyi bence. o zaman da 5 10 yaş büyük biriyle evlenmem gerek
- +1 yıl
Valla hiç de bodoslama dalmam. Ön sevişme bit ilişkide çok önemlidir. Dediğim gibi erken boşalma vs olursa saatlerce oral yapar yine de işi bitince sırtını dönüp yatan bir eş olmam. Sen istiyorsun ki tecrübeli olsun. Ne yani tecrübeli olacak diye onun bunun kızıyla yatmış bir erkekle mi evleneceksin. İnan bu tipler aldatmaya da çok müsait tipler. Çünkü daldan dala konmaya alışmışlar. Tek eşlilik onlara göre değil. Tecrübeyi eşinle birlikte kazanın. Bak bu arkadaşını dinle ilerde pişman olma...
- +1 yıl
Hem istek veriyor hem yasak diyor demişsin. Cinsellik yaşamak yasak değil. Allah, vakti gelince evleneceksin diyor. Eskiden herkes 20 yaşına gelmeden evlenirdi. İnsanlık varolduğundan beri böyleydi. Son 20 yıldır ne değiştiyse insanlar bu duruma karşı çıktılar. 25 yaşından önce evlenenleri psikolojik baskı altına aldılar. Ve bütün insanları geç evliliğin normal olduğuna inandırdılar. Bu fikri ortaya atanların amacı zinayı yaymaktı. Başarılı da oldular. Herkes şu an 21-22 yaşında evliliği bile anormal karşılıyor. Bir insan 12 yaşından itibaren cinsel istek duymaya başlıyor. 25-30 yaşına kadar sen evlenemezsin demek zulüm değil mi? Bence 20-22 yaşlar çok ideal evlilik için. Neymiş efendim okul varmış askerlik varmış iş sahibi olmak gerekirmiş. Yemişim okulunu işini. İş sahibi olana kadar aile yanında kalsak nolur. Eşimizle birlikte el ele üniversiteye gitsek nolur.
Soran+1 yılYa iyi de işini kurmadan okulunu bitirmeden nasıl evlenelim. Her şey pahalı ekmek aslanın k. cına indi artk. 20 li yaşlar biraz da gezip tozmak için evlilik gibi büyük yük altına bu kadar genç insanlar girmemeli. Ben hala çocuk gibiyim ne evliligi
Soran+1 yılAyrica senin gibi seksi uzatan azdır. Gerçekten direk dalan abaza cok
- +1 yıl
Sana kızmıyorum dediğim gibi. İşte son 20 yıldır evliliğin geç olması gerektiğini bizim aklımıza kazıdılar. Herkes gezsin tozsun sevgiliyle sevişsin dediler. Sen bile evliliğin geç olması gerektiğini düşünmeye başlamışsın baksana. Milyonlarca yıldır herkes yanlış yapmış şimdi geç evlenenler doğru yapıyormuş. Düzen senin dediğin gibi artık. Ama dediğim gibi cinsel olarak her ne olursa olsun evliliği bekle. Gerekirse her gün mast yap ama ilişki yaşama. KizlarSoruyor dan bir çocuk beni uyardı da dinlememiştim diye pişman olup durma.
Soran+1 yılpeki neden seksi arttırmak için cabaliyolar. Malum videolar talep görsün diye mi. Gerçekten öyle düşünüyorum çünkü hazır değilim hiç. Umarım karşıma düzgün biri çıkar ne diyim
Ne zinası? Eğer allah baba verdiyse istek de verdiyse bu senin sorunun değil. İstemiyosa 24 yaşına kadar östorjen salgılamıcaktın. Ya da 30...
131 Yorumla
Soran+1 yılHem istek veriyor hem yasak diyor
- +1 yıl
Buna nefis diyoruz canım
Soran+1 yıl@Şüphelidurumvar gereksiz
- +1 yıl
Saçma. Nefis de allah tarafından verilmiş ve eğer verebiliyosa alırda. Sonuçta ipler onun elinde... Müslüman değilim deistim hiç değilse elhamdüllah müslümanım deyip cami önünde dilenip ayakkabı çalıp cami önünde ağzına ne gelirse veren kişilerle aynı dinde bulunmam kendime hakret olur. Tabi yapmasanızda yapan çok ama ne derler imam sıçarsa cemaat siker... Yani müslüman kusursuz olmalı ya da olmamalı... Eğer öyle değilsen ortada hani laf siye dolaşmanın alemi yok. Bu dünyaya cez niyetin gönderildiğimizi düşünüyorum. Çünkü isteklerimiz çok acıkma toalet cinsel ihtiyaç sevgiye ihtiyaç lüxe ihtiyaç... Bu kadar ihtiyaç isteyen bir sisteme ancak ceza olarak gönderilebilir. Bunu cennete gitmeyle bağdaştırılabilir bura cehennem ora cennet gibi tabi ora olmaya bilir. bir çok açıdan baktım olaya. Fakat dediğim gibi senin düşünceden düşünsemde... Sonuç aynı. İstemiyosa vermicekti. Oyuncak mı bu? Verdim ama siz azar kullanın. Eğer bunu dersede deist değil ateist olurum...
Soran+1 yıldoğru hem veriyor hem de az yapın diyor valla of kafam da karışık
- +1 yıl
Basit istemiyosa veröicek madem herşeyi biliyo ve yapada biliyo o zaman ya istemicek bizden ya da vermicekti... Bunu söylerim bana guruntu yaparsada senin hatan der geçerim tanrıya... O yüzden günah felan değil kardeşim. Cinsellik özellikle gwçken bir ihtiyaçtır sonrasında belki olmaya bilir ama gençken hormonlar o derece bastırıyo ki görüyorum bağzı kzıları çaktırmadan ağzı sulanıyo sevgilisine ama çekingençlikten havada aslılı kalıp kendini kandırıyo.
Soran+1 yılbende de o var işte yani çekingenlik. Tanrının bizi neden yarattığını gerçekten bilmiyorum bize ihtiyacı yok. şu dünyaya gelmek istemezdim
- +1 yıl
İştebi neden daha bana deist olmama için. Bize ihtiyacı yok. Neden? Acı çeken şeylerden mi hoşlanıyor? Bunu ne ben ne de dinciler bilir. Neden dinci dedim? Çünkü simitçi gibiler. Parayla döüyo işleri. Dediğim gibi dünyaya bir daha geliyorsun. şu an kaç yaşındasın? 19 mu? 18 mi? Bu hiç hiç fark etmez. Nasıl olsa şu an ki yaşını ve şuanını bir daha elde edemiceksin. İşte dananın kuruğu koptuğu yer. İşte burda top sende bu yaşta ne yapsaydım dersin ilerde? Cevap senden ama eminim çekindiğin ve başaramadığın şeyler isterdin o yüzden boşuna çekinme insanlardan. Hayat kısa acısı da çok bunu ancak kolaylatırılabilir. Bu yüzden annen sana ne diceke yerine ben ne yapıyım demek hayat demektir. Sanırım 1 şişe beyaz şarap içmek güzel düşündürüyor. Hiç te pişman değilim 2 inciyi bitirdiğime :) Neyse live is yours. What will you do whit your live...
Soran+1 yılonu kimse cevaplandiramiyor aynen oyle. 22 yaşındayım. Ahaha 1 kutu bira içmek isterdim. Aynen oyle kendin ne istiyosan neyin dogru oldugunu hissediyorsan onu yapacaksin. Yapmadıklarım için pişmanım ztn
Soran+1 yılSecicem ama eksiler çoğu bizimkileri biliyosun neyse okuyan okusun. 24 saat dolunca seciliyo o zaman yaparım😊
- +1 yıl
Zaten keyfi de o ya. Cahiller sizi diyebilicem. Herkesin görüşü farklıdır buna saygı duyarsa insan duymassa cahildir... Sonuçta kimseye emir vermiyorum bence böyle diyorum... Ki çok da mantıklı bir görüş bu. Tabi milletin yanında desiti lann ben demiyorum katil yaparlar din kelimesinden kaçarım her zaman. Din 3 harf ama binlerce insan öldürdü yanlızca 3 tane harf... O yüzden bence görüşlerine saygı duyucak insanlarla konuş.
Soran+1 yılYani yobazlarin içinde dersen direk lincsin. Saygılı insanların olduğu ortamda denir ancak. Ahaha kudursunlar diyosun yani. Din afyon diyorsun yani bir nevi dogru. Görüşüme saygısı olmayan s.. gitsin
Soran+1 yılyok ya cahille tartışılır mi sen kaybedersin. Çok haklısın
- +1 yıl
Vay be bu sitede senin gibi zihni açık ve dogmalara kanmayıp hemen bla bal konuşmayan insan lar olucağını sanmazdım. Burda genelde din kelimesi geince gücenen ve ne verdiyse havlayan ama söz uçkura geldimi dibi düşüp haram deyip popya par... geinen insanlarla dolu olduğunu düşünüyordum. Zaten burda yazmamaın nedeni aslında seninde öyle davranmanı beklememdi. Çünkü eylenceli birisi delicesine aslında kimsenin umursamadığı ama bir o kadar önemsediği gereksiz şey yerine kendilerini parçalamalarını seviyorum :) teşekkürler bu özelliğin için. Kısmet bir daha kine gelir belki cahil biride bilgisayar başında dört köşe bir bucak olurum...
Soran+1 yılAynen oylesozde muslumanlar işte. Ama kadın görünce ağzının suyu akar, rahatsız olsa da gözünü dikerek bakar, o saatte dışarıda ne işi varmış der tecavüzcüyu savunur. Ama bayramda kurban keser, ramazanda oruç tutar kalbi kirlidir kimin umrunda. Sana eğlence çıkaramadım ya kusura bakma inş yobazin birine denk gelirsin de keyiflenirsin😄seni anlıyorum değişik bir zevk. Senin gibi düşünenlerin olması hele bu ülkede güzel bisey
- +1 yıl
Tüm müslümanları bir tutuyorsunuz ve onca saçma şey yazmışsınız ben size zaten ne anlatsam boş olur sizin zihniniz gerçeklere tamamen kapanmış durumda kendi nefsinizi idare edemediğiniz için Müslüman olmamayı seçmişsiniz Allah affetsin ahirette zaten neyin ne olduğunu göreceksiniz geç olmadan af dileseniz iyi olur sizin için benim diyeceklerim bu kadar gerisi zaten size kalmış cevap yazmazsanız sevinirim dar görüşlü dinimizi kötüleyen yaradanı bile kabul etmeyen insanların zaten benim yazdıklarımı kabul etmesini bekleyemem
Soran+1 yıl@Şüphelidurumvar ben üstte ne yazmışım görmedin heralde zina olur demişim yani muslumanim. Ama neden tanrinin bizi yarattığını anlayamıyorum ve kendi nefsimize direnmek işkence gibi. Niye var bu imtihan gerçekten gereksiz. Ülkenin çoğunda durum böyle yobazi ahlaksizi çok fazla var. Kapalisina bakiyosun benden çok öpüşüp sevişiyor ya da dincisine bakiyosun karısını aldatıyor. Üzgünüm ama dinini düzgün yaşayan az. Herkes herkes kiniyor birileri de kendisine baksa. Ayrıca niye cevap yazmıyoruz sen istediğin kadar saydir biz de mal gibi bakalım. Yok canım oyle
- +1 yıl
Yazdıklarımı okuyarak kendini mal gibi hissettiysen ne Mutlu sana diyorum en azından farkına varmışsın bir şeyleri herkesin dini kendine diye bir söz var bence hayat felsefesi değerinde sen de başının bir kenarına yaz ve milleti değil kendini eleştir onların yaptıkları kendine yazılıyor bizimki bize eleştirerek bir şey kazanamayacağına göre sadece öyle kabul edip hayatından öylelerini çıkar ve sorun da ortadan kalkar düzeltebilicek bir şey varsa elbette yardımcı olur onları doğru yola getirmeye çalışırsın ama gerisi onlara kalır herkes kendinden mesuldür
Soran+1 yıl@Şüphelidurumvar hahah kelime oyunu da yaparmış. malın anlamı eli armut toplamak anlamında ama sizler iyi laf cevirirsiniz değil mi. Ben çok fazla ozelestiri yapıyorum ama cevremdeki insanlara bakınca ve islamiyetin kadına fazla değer vermedigini düşündüğümden inancım giderek azalıyor. Neyse
- +1 yıl
İnancın bence yok zaten ama bana düşmez Allah'a Allah baba dememen gerektiği Kuran'da açıkça yazıyor baba oğul ve kutsal ruh kavramı incilde var ben de dinimizi sadece ailem Müslüman olduğu için seçmedim diğer kitapları ve dinleri araştırarak kendi hür irademle seçtim sen de ailenin anlattığı veya kulaktan dolma laflarla dini anlatacağına biraz kitabımızı aç da oku anlarsın zaten laf çevirmeyi de beceremem ve ihtiyacım da yok onu senin gibiler yapar Allah ile babayı aynı cümle içinde sarf eden sensin bir de müslümanım dersin senin gibilere münafık deniyor dinimizde önce ne olduğunu öğrenmelisin
Soran+1 yıl@Şüphelidurumvar Allah ile babayı birarada ben degil arkadaş kullandı ohoo hiç okumuyosun. okudum zaten kadını asagiladigini düşünüyorum. Okumayip elestirmem ben. Ne diyorsanız diyin valla umrumda değil
- +1 yıl
Bak boşver allahın olduğunu kuranı kerimden söylüyosun ama ne olursa olsun insan eliyle yazılmış bir kitap yani düşün eskiden sen yazmış ol. Bu hz muhammet vs fark etmez. Bir insan insandır ve yanılabilir. Kendi istediğini yazabilir. Ki zaten demişki ulan akıllı olsun it kopuk olmayın işinize bakın len demiş işte koca kitabın özeti neden? Çünkü kitabın konusu insan davranışları ve daha bir çok kavramı içeriyor ama genede bu onu kutsal felan yapmaz neden? Çünkü insan eliyle yazılmış. Üstelikte münafık olup olmadığımı senden öğrebicek ya da senin yargın la ya da bir din hocasının 5 kr aklıya olucak değilim. Tanrı öldüğümde benim aramda olur bu hesap. Yabi cahilsin anladık bari düzgün yürü münafık.
- +1 yıl
Benin lafımı bana çarpıtıyorsun hahaha sadece gülüyorum özgün ol biraz doğru söylüyorsun Allah'la senin aranda ben de dedim zaten aynısını yani cümlelerimi kendin yazınca tabi mantıklı gelir sana da
- +1 yıl
Benim için o dediğin laf önemli değil. Benim görüşümde yazmıyo o tür şeyler... Benim görüşümde şu yazıyo bir tanrı var ama insan elinden çıkma herşey benim için çakma. Yani yaradanı kabul ediyorum fakat insan elinden ve düşünceainden çıkma her türlü din felan dilanı da reddediyorum. Sağol kendince beni uyardın ama tanrının verdiği doğal yaşam döngüsünden tek çıkartabiliceğin mantık budur. Çünkü tanrıyı 5 duyu organınlada hissedemezsin istersen 12 olsun hissettim rüyamda gördüm faso fiso... Neyse umarım düşüncelere saygı duymayı öğrenirsiniz çünkü düşünceler yazılı yazıt değildir. Unutmayın kitap tv ve benzeri internet siteleri insanları empoze eder. Düşünce tarzını yargısını değiştirir. Bunun için felsefecileri de bir anlamda haklılar doğru bilginin olayışı gibi. Çünkü yazılan her kitapta insan çıkışlı... İnsansa devamlı düşünceleri ve her biri bir birinden farklı kişisel düşünsel ve bir sürü farklı yönü olduğundan deist oldum yoksa kötü biri değilim doğru olsa bile I * not gointo hell
Soran+1 yılO değil de su sitede illa biri Din kültürü ve ahlak bilgisi hocaligi yapacak. Yine 1 kişi muhalif olması bile beni şaşırttı daha çok bekliyordum
- +1 yıl
Olabilir onun düşüncesine uymuyor o da bunu reddediyor. Yani aslında bu muhalif sayılmaz bile. Yani daha önce gördüğüm muhalif insanlara göre sadece düşüncemi reddedmiş. Normal bişey heresin bir doğrusu bir ışını var. Benim bu onun o ve hiç değilse küfür savura savura yaklaşmadı. Öyle olsa olayı zaten uzatmaya değer bulmazdım. Neyse bu hayat bana ait. Senin ki de sana. Hayatta bol şans dostum. Senin doğrun sanadır. İstesemde kimsenin değiştiremem ama o da beni değiştiremez. Normal bişi :) Kendine ii bak gizli üye.
Soran+1 yılTabi sen kimlerle ugrastiysan muhalif gelmedi😊 öyle tabi ne kadar tartışsak da kimsenin doğrusu değişmiyor istersen kendini parcala. Sen de kendine iyi bak tanıştığıma memnun oldum😃
- +1 yıl
Bir yerde size katılıyorum kendi doğrunuzu siz de dinimize küfür ederek savunmadınız olduğu kadar olmadığı kader demişler ben de şu an öyle yapıyorum oldurmaya çalıştım ama gerisi kader belki sonra fikriniz değişir kim bilir ben de böyle düşünmezdim önceden hayatıma dokunan çok önemli şeyler oldu ve doğru yolu şükür ki erkenden buldum umarım sizin için de aynısı olur dualarım sizinle
+1 yılBu çok özel bir an. İki tarafta şehvet duygularıyla doludur. Ayrıca bunu sevdiğin insanla yapacağın için ayrı bir heyecan var. Buraya kadar kabul..
Ancak bunun sonuçlarını taşıyabilir misiniz?
Öncelikle kendini düşün. Çünkü bu olguya nasıl bakıldığını aşağı yukarı biliyorsun. Sen bu sorumluluk altında ezilebilirsin. Kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Soğursa da soğusun anasını satayım.
Evet çok keyifli bir aktivite ama sonuçlarını taşımak çoğu kişi için ağır olabilir.21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yapıyorum.. hem de çok sık.. bakirelik kızlık zarı göreceli şeyler.. erkeklerin çoğu yapıyor... bu tamamen geleneğin bize dayatması... istiyorsan yap derim
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet yapmayan erkek yok. Peki çok önem veriyolar mi sence
Cevap sahibi+1 yılhayır vermiyorlar... ya seni seven biri.. bir zar için terk edicekse gitsin sevmesin zaten öyle diil mi.. yanlış anlamazsan mesajla konuşma şansımız var mı.. burdan açık açık konuşmak sıkıntı oluyor da erkekler vs
Soran+1 yılNasıl konusucaz ikimiz de gizliyiz
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkıyorum hemen yaz olur mu..1 dk lığına çıkıorum
Soran+1 yılTamamdır hemen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Onları sıcaklatıp soğutacağına sıcaklatmadan soğut bir kere cümle kendi içinde çelişkii seks yapıyorsun ayrılırsan adam işini görmüş olacak seks yapmadan adam senden soğursa herhangi bir şey kayıp etmeyeceksin ama diğer türlü baretin gidecek ve dinen bakir bir erkeğe nikahın düşmeyecek istersen şu ayetleri bir inceşe derim bana kalırsa sevgili edinme kendine sevgililik dinen caiz değildir mutlak haramdır.
17:32 - Zinaya da yaklaşmayın, çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur.
24:3 - Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenemez; zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenebilir. Bu, müminlere haram kılınmıştır.00 YorumlaEvlilik gonul bagiyla olur istersen hissedersen yaparsin istedigini yapmiyorsun diye soguduysa istemiyorsun diye ya da bekaretten dolayi kafasi karisacaksa zaten sana gore biri degildir
121 Yorumla
Soran+1 yılSevenin bekaretten dolayı kafası karışmaz de mi. Yani ondan önce biriyle birlikteysem sorun olmaz tabi seviyorsa. Bazıları sevse bile ayriliyor
Soran+1 yılyok onun isteğine göre yapmam. seven insan zorlamaz
Soran+1 yılAynen bence de en azından kafam rahat olur
Soran+1 yılZaten sevgilim yok o yuzden böyle bişey yapamam su an ama olursa bakıcam. Kendim ne istiyorsam onu yaparim😊
Soran+1 yılhaklısın kesinlikle sonuçta benim hayatım. O an doğru olacağını hissedersem yaparım yoksa beklerim
Soran+1 yılyok ya hayat dersi oldu resmen teşekkür ederim 😊😆
Soran+1 yıltabi ki😄 rica ederim Ne demek😊
Soran+1 yılYok asla bundan sonra
Soran+1 yıl😃😊😄
Soran+1 yılAynen aynen
evlilik dışı ilişki zina olur asla yapmayın günahı büyüktür. sevgilim veya nişanlım ayrılır diye düşünme ilişkiye girince ayrılmayacağının ne garantisi var ki hem sevdiğin adam evlenene kadar beklesin bir zahmet.
30 Yorumla
+1 yılKişi ne derler diye yaşamalı sonra geriye dönüp bakınca vah vah denemeli. Yani bunu senin konun özelinde demiyorum genel olarak. Gerçekten içinden öyle geliyorsa yap. Ama seks yapmak için seks yapma bir anlamı olmalı özel olmalı ve değmeli
12 Yorumla
Soran+1 yılihtiyac aslında
- +1 yıl
Vücut istiyor. Hormon salgılıyor. Erkek olsun kadın olsun kendi kendine tatminle tam bir boşalma asla olmaz. Bunu eski kız arkadaşım dan biliyorum evlenmeden olmaz derdi içi giderdi ama
+1 yılŞu zihniyet bir bitmedi. Biriyle birlikte olacaksan kendi istediğin için ol senden ayrılacak diye baskıyla değil.
25 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben de isterim ama zinaya giriyor hem de bekaretim gider. Ama ten uyumumuz nasıl olacak bilmiyorum bunun için de seks gerek arada kaldm
- +1 yıl
Erkek istemez bakire olmazsam falan yazmışsın. İstemezse istemesin? Erkeklere bu kadar değer vermeyin ya. Sanki evleneceğin adam sütten çıkmış ak kaşık mı olacak?
Soran+1 yılOlmayacak elbette belki 10 kere yapmistir escortlarla vs. Toplumun baskısı yüzünden hep. Kadın yapınca or. pu oluyor ama haklısın ne diim
- +1 yıl
Eksilere bak ahaha uçan kaçanı yatağa atıp karım bakire olsun diyen türk erkeği bunu beğenmedi :(
Soran+1 yılİşlerine gelince öyleler çok normal. O eksileyen kız ben değilim ama yanlış anlama
+1 yıleğer laf gelir diye düşünüyorsan, insanlarda ve hayvanlarda üreme isteği olduğu için ihtiyaç duyulan bir şey. dinen çok günah. ben sana çok seviyorsan yap derdim ama yapmadığın için sevgilin senden soğuyorsa çöpe at onu, sana değer vermiyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. sadece erkeğin davranışlarını hesaba katıyorsan sakın yapma, kendini koru
16 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi söyle. Ben de isterim ama günah. Onun dışında belki erken bosaliyo test sürüsü yapmazsam ne halt yerim cinsellikten kötüyse
- +1 yıl
Günah diyorsan zaten yapamazsın, yaptığın an inancınla çelişirsin, hadi sonra zamanla aştın bunu desek seks yapıyoruz artık erkek beni bırakmaz diye bir matematiğe sakın girme,
seviyorsa kalır yanında sadece, amaç sadece eğlenmekse bir süre sonra iş ciddiye binmeden bırakacaktır ilişkiyi
Gerçekten sevdiğin erkeği erken boşaldı diye terkedecek misin? O da memesi küçük, kukusu büyük falan deyip terketse? :D
Soran+1 yılama benim isteğim var işte biraz. şimdilik sevgilim yok. ama sürekli prno izlemekten sıkıldım. bilmiyorum ten uyumu siye bişey var sadece erken boşalmak değil sorun :D
Soran+1 yılpekala teşekür ederim haklısın :)
Edepli davrandigin icin mi senden soguyacak o adamdan koca olmaz o zmn o kadar istiyorsa zaten seni beklemek zorunda
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. yapılmamalı zina, bu yüzden ayrılacaksa bırak ayrılsın
50 Yorumla
+1 yılTest sürüşü yapmak lazim, zira bosanmalarin onemli bir kismi cinsellikten kaynaklaniyor
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşım biraz var hic cinsellik yaşamadım hiç bir kızla birşey yaşamadım nedeni de bilmiyorum bekliyorum karşıma cıkcak kızı bekliyorum
Cinsellik isteği geliyor baya da bastırıyor cinsellik ancak sevdiğim kızla herşeyi yaşamak istiyorum açıkçası herşeyin ilkini sevdiğim kızla yaşamak istiyorum ancak sevdiğim kız da beni beklemiş olcak01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYoruma gelirmisin
+1 yılBekaret sorgulamak sadece kendisi de bekaret sahibi olan kimselerin haddinedir.
30 Yorumla
+1 yılyapılmalı bence çünkü özel bir şey fakat kendimi bilmem neye saklayayım özelliğinde değil bence sevdiğin güvendiğin biriyle yapılabilir
10 YorumlaAramızda güven felan varsa ve birbirinizi seviyorsanız yapın bitmedi şu zihniyet ama bazıları ne derse desin takma kafana bu kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım istiyorsa yaşayabilirsin, bende evlendiğimde bakire değildim ve eşim dert etmedi. Üniversitedeyken yaşamıştım bende
30 Yorumla
+1 yıltest sürüşü bence şart oldu cinsellikte tatmin olmadın bir ömür geçermi yaa :D
20 Yorumla
+1 yılya tabiki olmamalı zina bu. hem gerçekten seven adam zaten istemez bekler
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bakire olmayan kız istemem. Onun bunun altına yatacak sonra gelip bana verecek yok öyle. Benim eşim sadece bana ait olmalı. Birde zar olayı ile bitmiyor kız elletiyor öptürüyor emdiriyor ama zarı koruyor buda bakire değil sadece zar ile bakire olunmuyor maalesef. Herkes layığını bulur zaten. Bu arada seni meyilli gördüm.
00 Yorumla
+1 yılyapma o zaman endişen varsa yapma afan beyin rahat etsin
10 Yorumlaneye göre gunah kime göre yasak tartısılır.. şu dvirde seks yapmayıpda her türlü seyi yapan kızda var... madem öyle erkek de yapmasın.. o yüzden bence yapılmasıda normal degil yapılmamasıda
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekler maşallah genelevde falan işini görüyor biz kalakalıyoruz. madem öyle onlar da beklesin derdim ama onlarınki anlaşılmıyo ki keşke anlaşılsa
+1 yılEvlenince yaparsın. Hayatında gelip geçici yer kaplayacak insanlar için mahremini açmaya değmez.
10 Yorumla
+1 yılben 1.5 sene sadece yatağa yatıp uyuduğumuzu bilirim. seks çok basit kaçıyor. Bakire olmasaydı kesin yaşardık bir şeyler ama ne ben istedim ne de o. Sevişme bile olmadı
09 Yorumla
Soran+1 yılkendini nasıl tuttun öyle
- +1 yıl
tutmadım ki. Kıvılcım ile başlar her şey. Biz kıvılcımı uzak tuttuk
Soran+1 yılsevişme olmadığına göre kıvılcım olmamış
- +1 yıl
kalçaları da harikaydı biliyor musun? O uyurken dudaklarını öperdim sadece.
Soran+1 yılniye bıraktın fıstık gibi kızı
- +1 yıl
ben bırakmadım ki. Ayırdılar bizi. AKP milletvekili danışmanının kızı ve CHP milletvekilinin oğlu ( :
Soran+1 yılmilletvekili oğlu mu:D sana kız mı yok bırak ya burdan bulursun ya da çevren çoktur ordan bakarsın :D
- +1 yıl
öyle bir kız daha bulursam nikahı basarım ( :
var mı yok? Babam da farkında, babası da benim adamlığımı, erkekliğimi gördü ama yine de olmaz dediler.
Soran+1 yılhadi inşallah:D
yapılmamalı herşeyin zamanı var
27 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi yapan o kadar çok ki şaşırıyorum. Peki seks istedigin gibi gitmezse evlilikte. Test sürüsü yapmadan napcaz risk resmen. Belki erken bosaliyo
Soran+1 yılŞimdi sevgilim yok ama olunca diye şey ettim düşüncem teşekürler
Soran+1 yılbakalım aynen öyle büyük konuşmamalı hiç kimse
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynen sevgililer birşeyler yaşamak isteyip ortada bırakıyor adiler
valla türk erkeği hak ediyor anacim her boku yiyip bakire kalani sende kılıfına uydur birşeyler00 Yorumla
+1 yılbakire isen anal oral yap. illa bozulma sin diyo san.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaşadım, eşimde yaşamıştı saygı duydum ancak eşime dürüstçe anlattırdım yani eğer ki yalan söylediğini felan fark etseydim evlenmezdim
10 YorumlaYapılabilir de yapılmayabilir de iki kişi de istiyorsa tabii ki yapılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben yaparım valla evliliğe kadar kim öyle kim kala boşversene
10 YorumlaBu yüzden ayrılacaksa ayrılsın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarsındakı ınsanların ıstekklerıde cok onemlı sen hayır dersın o ıster sen evet dersın o hayır. senın tam ıstegın nedır?
00 Yorumla
+1 yılyapan kişileri doğru bulmam.
30 YorumlaYapılmalı.
34 Yorumla
Soran+1 yılYa ayrılırsak bakire olmicam
Soran+1 yılKalırım ortada o zaman eesi bu. Arada kaldım yani
seks yapmadığın için soğuyan soğusun canim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yapılmalı yüzeysel de olsa
13 Yorumla
Soran+1 yılsürtmek gibi mi
Cevap sahibi+1 yılYani onun gibi sevişilmeli oral gibi aldatmamış olursun dıyurursa en azından
Soran+1 yılanladım
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden yapma ben yapmıyorum
30 Yorumla
+1 yılHic bir sekilde evlenmeden yapmayin
00 YorumlaYapilmamali
31 Yorumlaihtiyacın şiddeti mi arttı yoksa sevgilinin baskısı mı arttı
03 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim yok daha. ihtiyacım var ara sıra geliyolar bana
yapılabilir çok zorlamamk laızm
10 YorumlaBence günah olur, bu her şeyden daha önemli...
04 Yorumla
Soran+1 yılerkekler günah dinlemeden catır catır yapıyo ama
Soran+1 yılanladım :(
+1 yılYapilmamali
22 Yorumla
Soran+1 yılErkekler sevisince istiyor ama
- +1 yıl
Bilmem
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapanlarin cogu agliyo
10 Yorumla yapmamak daha doğru
30 Yorumla
+1 yılArkadan deneyin sizde
03 Yorumla
Soran+1 yılBerbat bişey o. Lavman gerekir hem her zaman olmaz
- +1 yıl
Oral yapın o zman
Soran+1 yılihtiyacı karşılarsa olabilr
Gerçekten seven erkek seks olmayınca soğumaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. güven sevgi varsa olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyisi yapmamak seven insan bekler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyle bir niyetin mi var sen onu de bir ?
012 Yorumla
Soran+1 yılerkekler istediği gibi yapabiliyor. biz de anca mastrbasyon yapıyoruz. sevgilim yok ama olursa diyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki bisey soracam san
Cevap sahibi+1 yılsen hangi şehirdesin ?
Soran+1 yılbaştan söyleyim hayır. sevgilim ya da nişanlım olması lazım
Cevap sahibi+1 yılya tamam bizde o niyette yurruz
Cevap sahibi+1 yılbir hemsireyi kabul etmiyormusun yoksa 😄
Cevap sahibi+1 yılbirsey demedin ?
Soran+1 yıletmiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılyok be inan ki oyle bir niyetim yok yani iyi anlaşabilirsek neden olmasin ?
Cevap sahibi+1 yılya bir gör beni 😄
Cevap sahibi+1 yılorada misin
Cevap sahibi+1 yılbisey diyecem
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sen benimle birlikte olmalısın. :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNikah olmadan dokunmak istemem
00 Yorumlagunah kızım gunah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCehennemi düşün.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Bahri22 Seni ilgilendirmez bu. Zina etmedim etmem.
+1 yılMutlaka
00 Yorumla
+1 yılasla hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır gereksiz
10 YorumlaHayır nedeni belli
00 Yorumla
+1 yılyapıyoruz
00 YorumlaSence?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevişiyonuzmu şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma bnce