• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Evlenmeden önce cinsellik yaşanmalı mı sizce?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
18
Evlenmeden önce cinsellik yaşanmalı mı sizce?
Evlilik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • OrganIQ
    OrganIQ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl

Yaşanmalı veya yaşanmamalı diye bir kural olmamalı. Çünkü kişiler ve onların bu konudaki tercihleri farklı olabilir.

Mesela dini hassasiyeti olan zina yapmak istemeyen birisine hayır evlenmeden cinsellik yaşamak doğru ve yaşamalısın denilebilir mi?

Evlenmeden önce cinsellik yaşamak isteyen ve evliliğinin nasıl olacağını daha iyi bilmek isteyen, sonrasında boşanmak veya aldatmak istemeyen birisine hayır doğru değil sen yaşama denilebilir mi?

İkisi de hayır. O yüzden kişinin tercihine göre hangisini uygun görüyorsa yaşamalı.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.

Yaşanmalı. Cinsel ilişkinin sadece evlilikle bağdaştırılmasının evlilikteki cinsel tatmin yönünden olumsuz sonuçları var. Bu sitede kocasıyla ilk cinsel ilişkisini nikahtan sonra yaşayıp cinsellikte aradığını bulamayan, kocasına karşı cinsel çekim hissetmeyen yeni evli kadınlar var. Evlenmeden, sevgiliyken cinsel ilişki deneyimi yaşanmalı. Bir ömür aynı yatakta yatmaya niyet ettiğiniz insanla doyurucu bir cinsel hayatınız olacağından emin olmadan evlenmek büyük risk almak anlamına gelir. Bu yüzden de kadınlardan evlenmeden önce başka biriyle cinsel deneyim yaşamamış olmalarının (yani bakire olmalarının) beklenmesi son derece anlamsızdır. Yetişkin kadınların seks yaptıkları bir erkekle evlenmek gibi bir mecburiyetleri olmamalı. Ayrıca, evlenmek istemeyen, evlilik düşünmeyen yetişkinlerin cinsel ilişkiden yoksun bir hayat sürmeleri de doğru değil, onun da başka sakıncaları var, özellikle psikolojik olarak.

1
    0 Yorumla
  • Emre3558123
    Emre3558123 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Cinsel uyumu görebilmek için olabilir bence. Yaşanabilir. Ayrıca yorumlara, cinsellik yaşadığı kızı cepte görüyor, evlenmiyor yazanlar olmuş. Ben şahsen çok gördüm öyle evlenmeden yapıp, evlenen. Ayrıca yorumlara, uzun süreli ilişkide mutlaka oluyor, yazanlar oldu. Benim nedense uzun süreli ilişkide cinsellik olmadı. Kadın bekarete çok önem veriyordu. Evlenmeden yapmam diyordu. Bakireydi. Bende yapmadım ama netice değişmedi. Ayrılacağın varsa, ayrılıyorsun, evlenceğin varsa evleniyorsun. Yaşayıp, evlenen, yaşamayıp, evlenmeyen de var. Buna örnek için söyledim kendi durumumu

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Ben yaşamayı tercih etmedim. Evleneceğim kişiye haksızlık gibi geldi orası ayrı ama erkekler genelde cinsellik yaşadıkları kişiyi çok cepte görüyor ve pek ciddi düşünmüyor. Tamamı böyle değil ama çevremde çok var böylesi.

2
    13 Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

@Ayabasanmaymun çok haklısın yani dusunmeyenler de beta dan daha düşüktürler yanlız cektileri için onları yapmış yapamis onemi yoktur ama genel olarak yüksek değer erkek kabul etmez

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      1 yıl

Yüksek değer erkek de kendisi gibi ister zaten...

Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

Evet bazıları kendi gibi ister ama bazlarifa bakire olmasın isterler açıkçası bende bakire olsun isterim evleneceğim kişide d

Yorumla
    • Time_Lapse
      Time_Lapse
      1 yıl

30 yaşından sonra bence Evliliğin bir önemi yok

Yorumla
    • Time_Lapse
      Time_Lapse
      1 yıl

Her şey gençlikte güzel yani

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      1 yıl

30 yaşında evlenmedim. Kızlar ne yapsa yaranamıyor birlikte olana da olmayana da laf söylüyorsunuz😅

Yorumla
    • Time_Lapse
      Time_Lapse
      1 yıl

Çünkü metod yanlış uygulama yanlış bakıyorum ilişkilere hemen sevgili oluyorlar sarmaş dolaş ilk başta bir sürü kişiyi tanıyacaksın ona göre seçim yapacaksın ve Evlenmek içinde 30 yaşlarını beklemeye gerek yok Belediye’ye gidip evlenebiliyorsun yani para gerekmiyor bunun için diğer şeyleri sonrada yapabilirsin hepsinin arka arkaya gelmesi gerekmiyor

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      1 yıl

Dediğim gibi ben evliyim zaten geçtim onları

Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

@Ayabasanmaymun Hepimiz değil lüzumsuz erkekler laf söylüyor.. onları biz karakteri yok diyoruz.. namus her yaşta önemli... Böyle pic erkekler kanıp iliski yapıyor sonra kızları bırakıyorlar.. aynısı kendi kardeşlerne yap bakalım nasıl oluyor kendi ailesini yapmayacağını milletin insanlarına yapıyor karakter yoksun..

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      1 yıl

Dediğim gibi isteyen istediğini yapar ama yapsan suç yapmasan suç😅

Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

@ayabasanmaymunbOrasi öyle tabiki işte aslında mesela yapmadığın icin yapmış kişiler kendileri gibi olsun isteler kadın erkek dahil.. bu yasa kadar nasıl yapmadın gibi söylemler kıskançlıktan kendisinde olmadığı için kendinler gibi öyle olsun dertleri.. yapan kişileri ciddiye almazlar.. yapmıs diğe gelen kişi yapar gider bu hep böyle devam eder.. çoğu bekâr takılıyor ortalıkta kadın diğe her zaman ciddi düşünülen kişiler yapmamış kişilerdir

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      2 ay

@Ayabasanmaymun VANLIBIRPRENSES isimli hesap fake hesap, profil resme koyduğu kıza ilettim resmi kullanılıp fake hesap oluşturulduğunu. Şikayet edecek. Xperi 1 veya 2 3 olan yeni açılmış hesaplara aldırış etmeyin sizden ricam.

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      2 ay

maalesef ki yargılayacak kişi ben değilim, yönetime bildirir doğru olan neyse yapılır yani ben yolu gösterdim sadecr

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

13

Cevap

84

Cevap

• EsMer-SeKer38
    EsMer-SeKer38 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Yasanmali yanlis olur
    Ama belli bi yaştan sonra yapmak lazim simdi 40 yaşındasın evlenmemissin diye bakiremi kalacan
    Eziyet

4
    3 Yorumla
    • Sitemkarım
      Sitemkarım
      1 yıl

🙈🤪 eziyet?

Yorumla
    • EsMer-SeKer38
      EsMer-SeKer38
      1 yıl

He eziyet

Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

@esmer-seker38 abla onla bunla takıldığında ciddi düşünen çıkmaz.. sadece cinsel oje olarak da bu böyle bilmiyorum bunu yaşadın mı da sebebi bundandır ciddi düşenenler yapmamus kadin arıyorlar.. ve yapmış kişi evlendiğinde evlikte b... k sarıyor boşalma aldı başını gidiyor ve aldatma da tabi ilerde düzgün yasatiyida kendilerini haram kılıliyolar...

Yorumla
  • bbbbbddddd
    bbbbbddddd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

evet olmalı önüne gelenle yapılmamalı ama uzun süreli ilişkilerde illaki oluyo zaten

4
    2 Yorumla
    • Yalnız1Benim
      Yalnız1Benim
      1 yıl

Evet tam benim düşüncemi anlattın

Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

@bbbbbddddd ama sonrasında evlilik düşünen çıkmaz yapmış.. diğe bir çoğu lna bakiyorsun hemcinslerinimi bekar bekar takılıyor.. gelip geçen verirsen sadece cinsel oje olarak gorulursun..

Yorumla
  • User_21
    User_21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Kişinin kendi kararı ve sonuçlarını da kendisi sorunlu olur

Ben yaşanmalı diye düşünüyorum

2
    15 Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

@user_21 Yanlız şunuda bilmelisiniz ilişkiye girdiğinde sonraki gelecek kişiler sevgili olduğun kişiler yani daha önce ilişkin ögrendiginde ciddi gözle bakilimsyacaksin onlar için sadece cinsel obje olarak görülürsun.. yaklaşan kişi sevgili ayağına ilişki yaşayıp yoluna bakacak sonra beli yaşa geldiğinde de niye ciddi gözle bakmıyorlar diğe düşünürsün sebebi ilişkiler de saklıdır

Yorumla
    • User_21
      User_21
      1 yıl

@MastrClass onun karaktersizliği ben napiyim

Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

@user_21 Ama kendi bu karaktersizligi yüzden kullantirmis oluyorsun yani yanlış anlama ama durum yani.. sonuçta bir kişiyle olur bu ilerde de evlendigin kişi de ilki olmasını istiyebilir ve sorun çıkartabilir.. bu karakterleri yoksun kişiler elerinden ziyan etme kendini küçük dusurme kendini zevk uğruna

Yorumla
    • User_21
      User_21
      1 yıl

@MastrClass zevk uğruna yapmıyorum kardeşim biriyle ilişki sadece selam merhaba nasılsın değil
      Böyle düşünen biri de bana değer vermez zaten şeyime değer verir gitsin bakire biriyle olsun o zaman elinden zorla tutan yok

Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

@user_21 Anladim kendince haklı olabilirsin ama sana değer verdiğini nerden bileceksin ki yaklaşan kişi şeyine değer veriyorum diğe yaklasmaz zaten. seviyorum der işte senin kendine baglatiginda bunu yapar ama sonrasında yanından uzaklasir.. Türkiye şimdi hemcinslerinimi hep bunu yapıyor.. çoğu kızı mağdur ediyorlar yok evlenmeye yok seviyorum ayağina ama bu durumu önemsemeyen kişide kabul edebilir okey ama sıkıntı olmaz digebilir ama o kişiyle de evlendiğinde küçük bir tartışma da özelikle ilişki meselerinde tartışma olduğunda sen zaten buna buna verdin işte daha fazla ağır sözler söylediğinide üzülürsün.. boşanirim öyle birisiyle de diyebilirsin ama hayatına çorba etmiş olursun.. ben bunları kafamdan uydurmuyorum.. bir çok kişiyi gözlemliyorum insanlarin başından gecenleri anlatıyorum bu yüzden sevgilik dönemde tüketme derim...

Yorumla
    • User_21
      User_21
      1 yıl

@MastrClass böyle biriyke evlenmem diyorum bende
      Her önüme gelenle ilişki yaşayan biri değilim ben
      Bakire de değilim bunu da normal karşılamalı sonuçta o da birisiyle birşeyler yaşamış olabilir
      Ve yaşıyorda herkes
      Eskiden yaşamıyordular ergenliğe girince evleniyordular ama şuanki hayat bu değil
      Ben karşımdakine iyi davranan biriyim benim değerimi bilmiyorsa evlenmem onunla evlenip pişman olmaktansa önceden ayrılmak iyidir

Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

@user_21 Anladım ama sen yaşadın da teşvik ediyorsun.. yapmış kişiler kendileri gibi olsun istiyorlar biz yapmamış kişi bulalım derdindeyiz sende bence yapmalı diyorsun.. sen yapmış olabilirsin.. ama teşvik etmeni yanlış buluyorum yapmamış kisileri sayıları az onlarida kendinize benzetmeye çalışıyorsunuz ve genel yapıyorsun ama birde herkes yaşıyor diyorsun ben yaşamadım yaşamamış hemcinslerinimi de var ama karakteri isyan ve çürük olan daha çok olduğu için denk gelmiş olması yüksek ben ilkini olacak yaşamak isterim açıkçası.. tabiki sana seven kişi çıkar.. merak etme

Yorumla
    • User_21
      User_21
      1 yıl

@MastrClass kimseyi teşvik etmiyorum benden ne istiyorsun anlamadım
      Birlikte olmadan evlenmek bana göre doğru değil
      Size böyle böyle yapın mı dedim? kim nasıl isterse onu yapar demişim dikatle okursanız

Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

@user_21 ama yazınızda bence yaşanmalı diğe düşünüyorum dediniz yani peki size soru birlikte olmadan niye evlenmezsiniz merak ettim açıkçası

Yorumla
    • User_21
      User_21
      1 yıl

@MastrClass evet bence yaşanmalı demişim zaten herkes yaşasın dememişim!!!

Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

@user_21 evet neyse bu arada sordum soruyu cevaplamadiniz... İlişki yaşamadan evlenmem dediniz niye yani

Yorumla
    • User_21
      User_21
      1 yıl

@MastrClass özel hayatıma karışmasanız sevinirim haddinizi fazla aşmayın lütfen

Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

@user_21 özel bir durumluk yok ki sadece evlenmeden ilişki istiyorsun neden diyorum sadece bu detay ver demedim.. bu arada özel hayatını ailen biliyormu.. onlar okuyor ve senle övünüyor.. sen onla bunla takılıyorsun ailene ihanet etmişsin yani

Yorumla
    • User_21
      User_21
      1 yıl

@MastrClass rahatsız etmeyin beni artık..

Yorumla
    • MastrClass
      MastrClass
      1 yıl

@user_21 tamam etmem sıkıntı yok

Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.

elbette yaşanmalı, az önce bir soru yanıtladım sevgilim içimde bile iniyor diyor yakında evleneceklermiş
    şimdi size soru? siz bu erkek ile evlenirmisiniz?

0
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bence yasanmasa daha iyi. Ama kendini tutamamissanda kesinlikle bunu ritmik ve rutine asla baglamamak lazim. Rutine bindigi gun evlilik durumu biter.

0
    0 Yorumla
  • bayhickimse34
    bayhickimse34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Kişilerin tercihlerine kalmis. Genel kani ve kurallar yasanmamasi yönünde ama iki insanin tercihi onemli bence. Tercih hangisi olursa olsun baskasina laf dusmez

0
    0 Yorumla
  • Prince12345678
    Prince12345678 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evliliklerin bir çoğu bence bu yüzden bitiyor eşlerin birbirini her yönden iyi tanimamasindan kaynaklı cinsellikte evlilikte ciddi bir konu ve bunun gerçekten öğrenilmesi için yaşanilmasi gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • musicisover
    musicisover Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 33%
    1 yıl

Baska adamın gibtiği, üzerinde çalıştığı kadına asla gönül vermem, değmez sevmeye

0
    0 Yorumla
  • atmaca282instg
    atmaca282instg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 95%
    1 yıl

Nasıl yani sevdiğin biriyse güven veriyorsa yat ama başka türlü zevk amaçlı yine yat sonuçta zevk alacaksın

0
    0 Yorumla
  • Ustabilir
    Ustabilir Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.

Kişisel tercih
    Ama yaşanmasa evlilikte ilk deneyimler olsa beraber deneyim kazanılsa daha farklı olur diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • CaptainVenture
    CaptainVenture Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 97%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Yaşamak istiyorsan yaşa yaşamamak istiyorsan yaşama bunun bir mecburiyeti yok cinselliği eşinden ve p*rno öğrenebilirsin

0
    0 Yorumla
  • denizkaradeniz
    denizkaradeniz Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 92%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.

deneme sürüşü yapmadan araba bile alınmıyor :D

1
    0 Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Hayır çoğu zaman bir erkek ile bir şeyler yaşarsan yakında seni şutlar oysa yapmayın kızlar

1
    0 Yorumla
  • sentinustmofficial
    sentinustmofficial Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kişiye kalmış
    Yasak veya günah falan geç bunları
    Yaşamak isteyen zevkin tadına bakar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Yaşanırsa ten uyumu var mı bu belli oluyor birbirine yetebiliyor musunuz bunu görmüş oluyorsunuz. Yaşanmazsa ilerde ne olur muamma.. kişiye kalmış bir durum tercih meselesi diyelim.

1
    0 Yorumla
  • Ork0045
    Ork0045 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Kismen evet bazı şeyleri geçmek lazım hayatta şansa bırakmayın bunu mutlu olamayabilirsiniz

1
    0 Yorumla
  • Tatmınator89
    Tatmınator89 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 84%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kişiye göre değişir birey kendini güçlü hazır hissediyorsa yaşanabilir

0
    0 Yorumla
  • Asarkar
    Asarkar Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 69%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı.

Dayı çatur çutur skşmeli bırak bu geçmiş yüzyılın düşüncelerini

0
    0 Yorumla
  • Sessizlik2307
    Sessizlik2307 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 52%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.

Ezpertiz olmadn arac aliyonuzmu hatun da alinmamali kontrol onemli

0
    0 Yorumla
  • HeadSh0t
    HeadSh0t Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı.

Bana göre ters başkasını bilemem ama ben yaşamayı tercih etmiyorum

0
    0 Yorumla
  • bielmanınyarısı
    bielmanınyarısı Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Evet çoğuna bak şikâyetçi yok ufak yok 5 dk da boşalıyor vs şikayetler

0
    0 Yorumla
  • Siyah-Atlı-Prenss
    Siyah-Atlı-Prenss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Bence yaşanmamalı sonuçta mağdur kadın tarafı oluyor

0
    0 Yorumla
  • benhatıra
    benhatıra Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 91%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Ne desem boş çünkü yaşayan da pişman yaşamayanda sen bilirsin yaşayıp yaşamamak sana kalmış

0
    0 Yorumla
  • Muhasebeci1adam
    Muhasebeci1adam Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

yaşanabilir ancak bellli sınırlar korunmalı , gizlilik ve güven olmalı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kadın için
    Cinsellikten ziyade bekaret önemliyse hayır,
    Bekaretten ziyade cinsellik önemliyse evet.

1
    0 Yorumla
  • MawiTech
    MawiTech Takip Et
    Guru Yaş: 109
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.

cinsellik yaşamadan bir insanın doğru insan mı olduğunu nasıl bileceksin?

kumar oynayarak evlenilmez ki?

0
    0 Yorumla
  • jackdaniels24
    jackdaniels24 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    1 yıl

Yaşanmali belki ten uyumu olmayacak aranızda şimdiden

0
    0 Yorumla
  • GitaristUmut
    GitaristUmut Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.

Bence yaşanmalı, sonra bamya gibi şeyi olan libidosuz adamlarla evleniyosunuz. Sonra aldatmalar başlıyo

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bence yaşanmalı belki hoşuna gitmicek

8
    1 Yorumla
    • Yalnız1Benim
      Yalnız1Benim
      1 yıl

Evet ben sana katiliyorum ben karımın tecrübeli olmasını istiyorum

Yorumla
  • Aşksızprenss
    Aşksızprenss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    1 yıl

Kesinlikle hayır kendine vede ailene yapılan en büyük saygısızlıktır bu

0
    0 Yorumla
  • Mucit16
    Mucit16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    1 yıl

Yaşanmalı diyen erkeklerin kız kardeşleri var mı aynı şeyi onlar için de diyebiliyorlar mı acaba

0
    0 Yorumla
  • Roseredily
    Roseredily Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Bu daha çok inancina ve dinine bağlı

3
    0 Yorumla
  • Princessax
    Princessax Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.

Bana ters yaşanmamalı

3
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Tercih meselesi.

1
    0 Yorumla
  • anticooor07
    anticooor07 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

yasanmalı yasıyorda herkes artık

1
    0 Yorumla
  • ax2akrep
    ax2akrep Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

denemeden almayın fjfkf

1
    0 Yorumla
  • badarbungaa
    badarbungaa Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Yaşanırsa evlilik olmaz zaten

0
    0 Yorumla
  • atılgan55
    atılgan55 Takip Et
    Guru Yaş: 57 , eic 98%
    1 yıl

Pişmanlık duymayacaksan olabilir

0
    0 Yorumla
  • turkishrock
    turkishrock Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.

Yaşanabilir de kimle yaşandığına bağlı

0
    0 Yorumla
  • MUSTAFAZKN
    MUSTAFAZKN Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    1 yıl

Kişinin isteğine bağlı bu

0
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Sabır işi. Kadın için daha kolay

0
    0 Yorumla
  • safak005
    safak005 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 57%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Olabilir ama gübenilir biri olursa amasyada

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı.

Taraflarda güven varsa olabilir

0
    0 Yorumla
  • Hilmi_Can
    Hilmi_Can Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 96%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sana kalmış hayat senin

0
    0 Yorumla
  • Caqdas
    Caqdas Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 97%
    1 yıl

Benim kendi tercihim yaşanmalı

0
    0 Yorumla
  • _-_-_Öcüü-_-_
    _-_-_Öcüü-_-_ Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Yaşamayan var mı şimdi

0
    0 Yorumla
  • LaNDaC
    LaNDaC Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı.

benleyse yaşanmalı yoksa yaşanmamalı :D

0
    0 Yorumla
  • Arifde38
    Arifde38 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 52%
    1 yıl

Kişiye göre değişir o durum

0
    0 Yorumla
  • CappuccinoGibiyiim
    CappuccinoGibiyiim Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Yaşanmalı diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • neolsacaba
    neolsacaba Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Bence hayır

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Hayır yaşanmamalı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Rspuluk yapilmali mi yani zina dölleri pijle falan

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Yaşanmamalıdır

1
    0 Yorumla
  • EngEteM
    EngEteM Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Yaşanmalı

1
    0 Yorumla
  • Pool34
    Pool34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yaşanmalı

1
    0 Yorumla
  • Hassas_Dokunuşlar
    Hassas_Dokunuşlar Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 98%
    1 yıl

Evet

1
    0 Yorumla
  • JanVanJanJ
    JanVanJanJ Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Yaşanmalı

0
    0 Yorumla
  • Berat_krc
    Berat_krc Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Hayır ablam

0
    0 Yorumla
  • ağırerkekistanbul
    ağırerkekistanbul Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Yaşanmalı

0
    0 Yorumla
  • OlgunAdamX
    OlgunAdamX Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    1 yıl

Evet yaşanmalı bence

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmeden önce cinsellik yaşanmalı mı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce evlenmeden önce cinsellik yaşanmalı mı? 32 cevap verildi
Sizce cinsellik evlenmeden önce olmalı mı? 21 cevap verildi
Sizce evlenmeden önce cinsellik olmalı mı? 26 cevap verildi
Sizce evlenmeden önce cinsel ilişkiye girilmeli mi? 63 cevap verildi
Sizce evlenmeden önce seks yapılmalı mı? 56 cevap verildi
Sizce evlenmeden önce seks yapılmalı mi? 65 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨