Yaşanmalı veya yaşanmamalı diye bir kural olmamalı. Çünkü kişiler ve onların bu konudaki tercihleri farklı olabilir.
Mesela dini hassasiyeti olan zina yapmak istemeyen birisine hayır evlenmeden cinsellik yaşamak doğru ve yaşamalısın denilebilir mi?
Evlenmeden önce cinsellik yaşamak isteyen ve evliliğinin nasıl olacağını daha iyi bilmek isteyen, sonrasında boşanmak veya aldatmak istemeyen birisine hayır doğru değil sen yaşama denilebilir mi?
İkisi de hayır. O yüzden kişinin tercihine göre hangisini uygun görüyorsa yaşamalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılYaşanmalı. Cinsel ilişkinin sadece evlilikle bağdaştırılmasının evlilikteki cinsel tatmin yönünden olumsuz sonuçları var. Bu sitede kocasıyla ilk cinsel ilişkisini nikahtan sonra yaşayıp cinsellikte aradığını bulamayan, kocasına karşı cinsel çekim hissetmeyen yeni evli kadınlar var. Evlenmeden, sevgiliyken cinsel ilişki deneyimi yaşanmalı. Bir ömür aynı yatakta yatmaya niyet ettiğiniz insanla doyurucu bir cinsel hayatınız olacağından emin olmadan evlenmek büyük risk almak anlamına gelir. Bu yüzden de kadınlardan evlenmeden önce başka biriyle cinsel deneyim yaşamamış olmalarının (yani bakire olmalarının) beklenmesi son derece anlamsızdır. Yetişkin kadınların seks yaptıkları bir erkekle evlenmek gibi bir mecburiyetleri olmamalı. Ayrıca, evlenmek istemeyen, evlilik düşünmeyen yetişkinlerin cinsel ilişkiden yoksun bir hayat sürmeleri de doğru değil, onun da başka sakıncaları var, özellikle psikolojik olarak.
10 Yorumla
1 yılCinsel uyumu görebilmek için olabilir bence. Yaşanabilir. Ayrıca yorumlara, cinsellik yaşadığı kızı cepte görüyor, evlenmiyor yazanlar olmuş. Ben şahsen çok gördüm öyle evlenmeden yapıp, evlenen. Ayrıca yorumlara, uzun süreli ilişkide mutlaka oluyor, yazanlar oldu. Benim nedense uzun süreli ilişkide cinsellik olmadı. Kadın bekarete çok önem veriyordu. Evlenmeden yapmam diyordu. Bakireydi. Bende yapmadım ama netice değişmedi. Ayrılacağın varsa, ayrılıyorsun, evlenceğin varsa evleniyorsun. Yaşayıp, evlenen, yaşamayıp, evlenmeyen de var. Buna örnek için söyledim kendi durumumu
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılBen yaşamayı tercih etmedim. Evleneceğim kişiye haksızlık gibi geldi orası ayrı ama erkekler genelde cinsellik yaşadıkları kişiyi çok cepte görüyor ve pek ciddi düşünmüyor. Tamamı böyle değil ama çevremde çok var böylesi.
313 Yorumla- 1 yıl
@Ayabasanmaymun çok haklısın yani dusunmeyenler de beta dan daha düşüktürler yanlız cektileri için onları yapmış yapamis onemi yoktur ama genel olarak yüksek değer erkek kabul etmez
- 1 yıl
Yüksek değer erkek de kendisi gibi ister zaten...
- 1 yıl
Evet bazıları kendi gibi ister ama bazlarifa bakire olmasın isterler açıkçası bende bakire olsun isterim evleneceğim kişide d
- 1 yıl
30 yaşından sonra bence Evliliğin bir önemi yok
- 1 yıl
Her şey gençlikte güzel yani
- 1 yıl
30 yaşında evlenmedim. Kızlar ne yapsa yaranamıyor birlikte olana da olmayana da laf söylüyorsunuz😅
- 1 yıl
Çünkü metod yanlış uygulama yanlış bakıyorum ilişkilere hemen sevgili oluyorlar sarmaş dolaş ilk başta bir sürü kişiyi tanıyacaksın ona göre seçim yapacaksın ve Evlenmek içinde 30 yaşlarını beklemeye gerek yok Belediye’ye gidip evlenebiliyorsun yani para gerekmiyor bunun için diğer şeyleri sonrada yapabilirsin hepsinin arka arkaya gelmesi gerekmiyor
- 1 yıl
Dediğim gibi ben evliyim zaten geçtim onları
- 1 yıl
@Ayabasanmaymun Hepimiz değil lüzumsuz erkekler laf söylüyor.. onları biz karakteri yok diyoruz.. namus her yaşta önemli... Böyle pic erkekler kanıp iliski yapıyor sonra kızları bırakıyorlar.. aynısı kendi kardeşlerne yap bakalım nasıl oluyor kendi ailesini yapmayacağını milletin insanlarına yapıyor karakter yoksun..
- 1 yıl
Dediğim gibi isteyen istediğini yapar ama yapsan suç yapmasan suç😅
- 1 yıl
@ayabasanmaymunbOrasi öyle tabiki işte aslında mesela yapmadığın icin yapmış kişiler kendileri gibi olsun isteler kadın erkek dahil.. bu yasa kadar nasıl yapmadın gibi söylemler kıskançlıktan kendisinde olmadığı için kendinler gibi öyle olsun dertleri.. yapan kişileri ciddiye almazlar.. yapmıs diğe gelen kişi yapar gider bu hep böyle devam eder.. çoğu bekâr takılıyor ortalıkta kadın diğe her zaman ciddi düşünülen kişiler yapmamış kişilerdir
- 4 ay
@Ayabasanmaymun VANLIBIRPRENSES isimli hesap fake hesap, profil resme koyduğu kıza ilettim resmi kullanılıp fake hesap oluşturulduğunu. Şikayet edecek. Xperi 1 veya 2 3 olan yeni açılmış hesaplara aldırış etmeyin sizden ricam.
- 4 ay
maalesef ki yargılayacak kişi ben değilim, yönetime bildirir doğru olan neyse yapılır yani ben yolu gösterdim sadecr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
1 yılYasanmali yanlis olur
Ama belli bi yaştan sonra yapmak lazim simdi 40 yaşındasın evlenmemissin diye bakiremi kalacan
Eziyet43 Yorumla- 1 yıl
🙈🤪 eziyet?
- 1 yıl
He eziyet
- 1 yıl
@esmer-seker38 abla onla bunla takıldığında ciddi düşünen çıkmaz.. sadece cinsel oje olarak da bu böyle bilmiyorum bunu yaşadın mı da sebebi bundandır ciddi düşenenler yapmamus kadin arıyorlar.. ve yapmış kişi evlendiğinde evlikte b... k sarıyor boşalma aldı başını gidiyor ve aldatma da tabi ilerde düzgün yasatiyida kendilerini haram kılıliyolar...
1 yılevet olmalı önüne gelenle yapılmamalı ama uzun süreli ilişkilerde illaki oluyo zaten
42 Yorumla- 1 yıl
Evet tam benim düşüncemi anlattın
- 1 yıl
@bbbbbddddd ama sonrasında evlilik düşünen çıkmaz yapmış.. diğe bir çoğu lna bakiyorsun hemcinslerinimi bekar bekar takılıyor.. gelip geçen verirsen sadece cinsel oje olarak gorulursun..
Kişinin kendi kararı ve sonuçlarını da kendisi sorunlu olur
Ben yaşanmalı diye düşünüyorum
215 Yorumla- 1 yıl
@user_21 Yanlız şunuda bilmelisiniz ilişkiye girdiğinde sonraki gelecek kişiler sevgili olduğun kişiler yani daha önce ilişkin ögrendiginde ciddi gözle bakilimsyacaksin onlar için sadece cinsel obje olarak görülürsun.. yaklaşan kişi sevgili ayağına ilişki yaşayıp yoluna bakacak sonra beli yaşa geldiğinde de niye ciddi gözle bakmıyorlar diğe düşünürsün sebebi ilişkiler de saklıdır
- 1 yıl
@user_21 Ama kendi bu karaktersizligi yüzden kullantirmis oluyorsun yani yanlış anlama ama durum yani.. sonuçta bir kişiyle olur bu ilerde de evlendigin kişi de ilki olmasını istiyebilir ve sorun çıkartabilir.. bu karakterleri yoksun kişiler elerinden ziyan etme kendini küçük dusurme kendini zevk uğruna
- 1 yıl
@user_21 Anladim kendince haklı olabilirsin ama sana değer verdiğini nerden bileceksin ki yaklaşan kişi şeyine değer veriyorum diğe yaklasmaz zaten. seviyorum der işte senin kendine baglatiginda bunu yapar ama sonrasında yanından uzaklasir.. Türkiye şimdi hemcinslerinimi hep bunu yapıyor.. çoğu kızı mağdur ediyorlar yok evlenmeye yok seviyorum ayağina ama bu durumu önemsemeyen kişide kabul edebilir okey ama sıkıntı olmaz digebilir ama o kişiyle de evlendiğinde küçük bir tartışma da özelikle ilişki meselerinde tartışma olduğunda sen zaten buna buna verdin işte daha fazla ağır sözler söylediğinide üzülürsün.. boşanirim öyle birisiyle de diyebilirsin ama hayatına çorba etmiş olursun.. ben bunları kafamdan uydurmuyorum.. bir çok kişiyi gözlemliyorum insanlarin başından gecenleri anlatıyorum bu yüzden sevgilik dönemde tüketme derim...
- 1 yıl
@MastrClass böyle biriyke evlenmem diyorum bende
Her önüme gelenle ilişki yaşayan biri değilim ben
Bakire de değilim bunu da normal karşılamalı sonuçta o da birisiyle birşeyler yaşamış olabilir
Ve yaşıyorda herkes
Eskiden yaşamıyordular ergenliğe girince evleniyordular ama şuanki hayat bu değil
Ben karşımdakine iyi davranan biriyim benim değerimi bilmiyorsa evlenmem onunla evlenip pişman olmaktansa önceden ayrılmak iyidir - 1 yıl
@user_21 Anladım ama sen yaşadın da teşvik ediyorsun.. yapmış kişiler kendileri gibi olsun istiyorlar biz yapmamış kişi bulalım derdindeyiz sende bence yapmalı diyorsun.. sen yapmış olabilirsin.. ama teşvik etmeni yanlış buluyorum yapmamış kisileri sayıları az onlarida kendinize benzetmeye çalışıyorsunuz ve genel yapıyorsun ama birde herkes yaşıyor diyorsun ben yaşamadım yaşamamış hemcinslerinimi de var ama karakteri isyan ve çürük olan daha çok olduğu için denk gelmiş olması yüksek ben ilkini olacak yaşamak isterim açıkçası.. tabiki sana seven kişi çıkar.. merak etme
- 1 yıl
@user_21 ama yazınızda bence yaşanmalı diğe düşünüyorum dediniz yani peki size soru birlikte olmadan niye evlenmezsiniz merak ettim açıkçası
- 1 yıl
@user_21 evet neyse bu arada sordum soruyu cevaplamadiniz... İlişki yaşamadan evlenmem dediniz niye yani
- 1 yıl
@user_21 özel bir durumluk yok ki sadece evlenmeden ilişki istiyorsun neden diyorum sadece bu detay ver demedim.. bu arada özel hayatını ailen biliyormu.. onlar okuyor ve senle övünüyor.. sen onla bunla takılıyorsun ailene ihanet etmişsin yani
- 1 yıl
@user_21 tamam etmem sıkıntı yok
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılelbette yaşanmalı, az önce bir soru yanıtladım sevgilim içimde bile iniyor diyor yakında evleneceklermiş
şimdi size soru? siz bu erkek ile evlenirmisiniz?00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBence yasanmasa daha iyi. Ama kendini tutamamissanda kesinlikle bunu ritmik ve rutine asla baglamamak lazim. Rutine bindigi gun evlilik durumu biter.
00 Yorumla
1 yılKişilerin tercihlerine kalmis. Genel kani ve kurallar yasanmamasi yönünde ama iki insanin tercihi onemli bence. Tercih hangisi olursa olsun baskasina laf dusmez
00 Yorumla
1 yılBaska adamın gibtiği, üzerinde çalıştığı kadına asla gönül vermem, değmez sevmeye
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvliliklerin bir çoğu bence bu yüzden bitiyor eşlerin birbirini her yönden iyi tanimamasindan kaynaklı cinsellikte evlilikte ciddi bir konu ve bunun gerçekten öğrenilmesi için yaşanilmasi gerekiyor
00 Yorumla
1 yılHayır çoğu zaman bir erkek ile bir şeyler yaşarsan yakında seni şutlar oysa yapmayın kızlar
20 Yorumla
1 yılNasıl yani sevdiğin biriyse güven veriyorsa yat ama başka türlü zevk amaçlı yine yat sonuçta zevk alacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Kişisel tercih
Ama yaşanmasa evlilikte ilk deneyimler olsa beraber deneyim kazanılsa daha farklı olur diye düşünüyorum00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılYaşamak istiyorsan yaşa yaşamamak istiyorsan yaşama bunun bir mecburiyeti yok cinselliği eşinden ve p*rno öğrenebilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yıldeneme sürüşü yapmadan araba bile alınmıyor :D
10 Yorumla
1 yılKişiye kalmış
Yasak veya günah falan geç bunları
Yaşamak isteyen zevkin tadına bakar10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşanırsa ten uyumu var mı bu belli oluyor birbirine yetebiliyor musunuz bunu görmüş oluyorsunuz. Yaşanmazsa ilerde ne olur muamma.. kişiye kalmış bir durum tercih meselesi diyelim.
10 YorumlaKismen evet bazı şeyleri geçmek lazım hayatta şansa bırakmayın bunu mutlu olamayabilirsiniz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKişiye göre değişir birey kendini güçlü hazır hissediyorsa yaşanabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Dayı çatur çutur skşmeli bırak bu geçmiş yüzyılın düşüncelerini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.
1 yılEzpertiz olmadn arac aliyonuzmu hatun da alinmamali kontrol onemli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bana göre ters başkasını bilemem ama ben yaşamayı tercih etmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet çoğuna bak şikâyetçi yok ufak yok 5 dk da boşalıyor vs şikayetler
00 Yorumla
1 yılBence yaşanmamalı sonuçta mağdur kadın tarafı oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne desem boş çünkü yaşayan da pişman yaşamayanda sen bilirsin yaşayıp yaşamamak sana kalmış
00 Yorumla
1 yılyaşanabilir ancak bellli sınırlar korunmalı , gizlilik ve güven olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadın için
Cinsellikten ziyade bekaret önemliyse hayır,
Bekaretten ziyade cinsellik önemliyse evet.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. cinsellik yaşamadan bir insanın doğru insan mı olduğunu nasıl bileceksin?
kumar oynayarak evlenilmez ki?
00 Yorumla
1 yılYaşanmali belki ten uyumu olmayacak aranızda şimdiden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılBence yaşanmalı, sonra bamya gibi şeyi olan libidosuz adamlarla evleniyosunuz. Sonra aldatmalar başlıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence yaşanmalı belki hoşuna gitmicek
81 Yorumla- 1 yıl
Evet ben sana katiliyorum ben karımın tecrübeli olmasını istiyorum
1 yılKesinlikle hayır kendine vede ailene yapılan en büyük saygısızlıktır bu
00 YorumlaYaşanmalı diyen erkeklerin kız kardeşleri var mı aynı şeyi onlar için de diyebiliyorlar mı acaba
00 Yorumla
1 yılBu daha çok inancina ve dinine bağlı
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılBana ters yaşanmamalı
30 Yorumla
1 yılTercih meselesi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılyasanmalı yasıyorda herkes artık
10 Yorumla denemeden almayın fjfkf
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılYaşanırsa evlilik olmaz zaten
00 Yorumla Pişmanlık duymayacaksan olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
1 yılYaşanabilir de kimle yaşandığına bağlı
00 Yorumla
1 yılKişinin isteğine bağlı bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSabır işi. Kadın için daha kolay
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olabilir ama gübenilir biri olursa amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Taraflarda güven varsa olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sana kalmış hayat senin
00 YorumlaBenim kendi tercihim yaşanmalı
00 Yorumla
1 yılYaşamayan var mı şimdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. benleyse yaşanmalı yoksa yaşanmamalı :D
00 YorumlaKişiye göre değişir o durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılYaşanmalı diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılBence hayır
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır yaşanmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRspuluk yapilmali mi yani zina dölleri pijle falan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşanmamalıdır
10 YorumlaYaşanmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşanmalı
10 Yorumla
1 yılEvet