+1 yılİKİ CEVABI VAR
1. Kadın bakireyse yapılmamalı
Bir kadının bu konu hakkında yalan söyleyip söylemediğini anlamak, seks deneyimiz varsa; gerdekten önce öğrenmek mümkün değil. Bu yüzden sizden çıkarı olmayan sizinle aynı gelire sahip kadınla, evlenmeniz lazım. Zira böyle kadınların, sizden çıkarı olmadığından ve sizi kaybetmeye de korkmayacaklarından; kesinlikle gerçeği söyler. Kaybetmekten korkan kadın, vasıfsız kadınlardır. Vasıfsız kadın, kesin yalan söyler.
2. Kadın bakire değilse , sizden az deneyimi olup olmadığını anlamanız ve öyle evliliğe karar vermeniz lazım. Zira sizden deneyimli ise, tatmin edemezsiniz ve sizi aldatır. Kadınlar, bakire olup olmadığı konusunda ise; kolay kolay gerçeği söylemezler. Sadece, sizinle aynı vasıfta kadın gerçeği çekinmeden söyler. Bu yüzden benimle aynı statüte ve aynı düşünce de olmayan kadınla, asla evlilik düşünmem. Yoksa bakire olmayan kadınla, kesin evlilik düşünürüm. Ama benden tecrübesiz olacak ve benimle aynı statüte olacak.
Genel olarak evlenmeden seks yapmak, kadının kararıdır. Yapan kadını kınamam ama kendinden az tecrübeli erkekle evlenip hayatını mahvederse; kesinlikle kınarım ki bunu yapan çok kadın var.
Ama erkekler, kesinlikle yapmalıdır. Çünkü kadının, bakire olduğundan çoğu zaman emin olamazsınız. Bu durumda, seks yapmakta ne kadar deneyimli olursanız; bir o kadar aldatılma ihtimaliniz az olur
14 Yorumla
Soran+1 yılzina yapıyorsun ama
- +1 yıl
Ben TENGRİCİYİM, müslüman değil. Tengricilikte zina sadece, evli eşini aldatmak olarak tanımlanıyor. Yoksa eski Türkler tecrübesiz olsaydı, Alman kadınlarıyla Macaristanı kuramazdı. Eski Türkler, çok fena sikiciydi. Şimdiki gibi, beta değillerdi.
Soran+1 yılben de sikiciyim
Soran+1 yılTürkün gücünü yabancılara gostereceğim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu önemli. Evlendiğinde bazen uyumsuzluklar çıkınca yuvanın bozulmasına sebep verebiliyor. Yaptığın onca masrafa mı üzülürsün yoksa evliliğin yıkılmasına mı. O yüzden yapılmalı.
Ha bu işin dini boyutu var, o inançlı insanların problemi, beni bağlamaz.12 Yorumla
Soran+1 yılbence olmaz
Soran+1 yılten uyumu diye bir şey yok bu kızları yatağa atma taktigidir
Gizli Üye(25-29)+1 yılIşin inanç boyutuna bakmayacagım ama isteyen yapar ten uyumuna inanmam ama sevdiğim insana dokunmak isterim açıkçası benim şikayetçi olduğum tek konu biz yapmak istemiyorum diyenlere tek laf etmezken yapıyoruz diyince namussuz ve günahkâr damgası vurulması kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum
115 Yorumla
Soran+1 yılten uyumu diye bir şey yok bu sacmaliktir
Cevap sahibi+1 yılBende böyle dedim zaten jwjskj
Soran+1 yılhiç ilişkin oldu mu
Cevap sahibi+1 yılOldu
Soran+1 yılkaç kez
Cevap sahibi+1 yıl1 yıldır neden
Soran+1 yılevlenecekmisin
Cevap sahibi+1 yılDüşünmüyorum
Soran+1 yıltakılmak için ilişkin var
Cevap sahibi+1 yılIlişkin düzenli bir ilişki aileler vs. Herkes biliyor birlikte kaldığımızı da biliyorlar yaşım genç olduğu için evlilik düşünmüyorum ilerde belki
Soran+1 yılo nasıl aile geniş ailen var nikah olmadan bir yabancı erkeğin evinde kalmazsın eğer inancliysan
Cevap sahibi+1 yılAilem geniş değil. Sadece çocuklarının kendi mali olmadığını ve çocuklarının kendi hayatı olduğunu bilen bir ailem var. Bu kadar genç yaşta kendi mesleğini kurmuş bu dünyada olunabilecek çoğu şeye sahip olan çocuklarıyla gurur duyarlar eminim. Kastettiğim şey buydu biz size diyormuyuz aa nasıl yobaz düşünce hayır demiyoruz ve hakkımız yok ama siz hemen burdan vurmaya çalışıyorsunuz
Soran+1 yılyobaz değil aç İslami araştır nikah olmadan bir erkekle aynı evde kalamazsin
Cevap sahibi+1 yılZaten yobaz demedim deseydik dedim okursan. Kaldı ki benim günahım seni cehenneme goturmeyecek birçok dini kitap okudum ve bilgim var ama inancım zayıf zaten
Soran+1 yıltamam kardeşim devam et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmeden yapmam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılYapılabilinir yani bunda herhangi bir sınırlama veya bir süre koymanın bir anlamı Bence yok yani her iki taraf istediği takdirde yapılabilir
10 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi özel hayatı kimseyi alakadar etmez diye düşünüyorum ayol 😌
00 Yorumla
+1 yılYapılmamalı
51 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılYok ayıp
33 Yorumla
Soran+1 yılçoğu kız yapiyor
- +1 yıl
Yok hepmiz yapmıyoruz ben nsmusluyum ayıp
Soran+1 yılpeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence olmamalı
13 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılİşin bir dinin boyutu var ama herkes müsülman olamayacağı için o konuya girmeyeceğim. Şöyle ki ciddi düşündüğü sevgilisi ya da nişanlısı olanların ayrılma ihtimalleri var. Kız belki de ayrılmayacaklarını düşünüp partneriyle beraber olmuştur. Günün birinde ayrılırsa o kişiyle birlikte olduğu için pişman olma, ailesi duyarsa diye korku içinde yaşama durumu var. Ten uyumu diye her sevgili olduğumuzla birliktelik yaşamak aşk ilişkisinden çıkıp yatak ilişkisine giriyor.
Soran+1 yılkatılıyorum sana ten uyumu diye bir şey yok bu sacmaliktir
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYapılmalı
10 Yorumla
+1 yıledepsizlik olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. nikah şart.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Nooooo
00 YorumlaEvet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat