- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki yapılmalı evliliğe kendini hazirlan..
Evlenmeden bir deneme yapılmalı sonra evlilik te zorluk cekmeyesin ya da hayal kırıklığı yasamayasin..
Evlenmeden once yapınca
bu beni tatmin edebiliyor mu?
Yapabiliyormuyuz yeterince karşılıklı
ya da bu bana oral yapacak birisimi yani ondan her istediğim seyleri yapacak mı bana bu ya da ondan benim içn özel olarak yapmasını istediğim şeyleri sever mi hoşuna gider mi görmüş olun. Onu cinsellkte nasıl birisi olduğunu görürsün, tanırsın bilirsin.
Olmuyorsa Evlenmeden ayrılırsınız yani yol yakınken ayrılırsınız..
Cinsellikte o kişinin nasıl biri olduğunu bilmeden evlenirsen seni mutlu etme şansı %50 dir.. belki daha az belki daha fazla bilemen işin şansa kalmıştır. Yani kumar oynarmışsin gibi bişey bu.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yapılmamalı. Nişanlı olmak evleneceğini garantilemez. Bir aksilik olup ayrılma ihtimali de olabilir. Olumsuz düşünmemek lazım fakat neyin ne olacağını önceden bilemeyiz. Bazıları ten uyumu zımbırtısından bahsediyor. Evlenmeden cinsellik uyuşmazsa, o evlilik olmaz kafasındalar. Demek ki evlilik onlar için sadece cinsellik. Tabi bir de bunu hemcinslerimiz de onaylıyor. E diyelim ki evlenmek vaadiyle sırf ten uyumu uyuşsun diye önüne gelen kişi ile cinsellik mi yaşayacak? Kendilerini kullandırmaktan başka bir şey değil bu.
Yapılan en büyük yanlış evlilikten önce yaşanılan cinselliktir.10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellihe bakış açısı kültürel ve bölgeden bölgeye değişmekle birlkkte genel bir yargı yoktur bence kendi doğrularınza göre karar verin bu soruyu sorduğumda göre şöyle düşünüyorum yasamaman gerekiyor yoksa riske girersizn
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİsteyen yapabilir
00 Yorumla Hayır. Çünkü hiçbir hukuki sorumluluk ve hak yoktur nişanlı iki fert arasında.
Ancak sınırlar içerisinde ileriye dönük cinsel beklentiler üzerine kısa ve net açıklamalar yapılabilir.00 Yorumlaİki tarafta çok arzuluyor istiyor pişmanlık hissetmiceğini duymicağını düşünüyorsa mercimeği fırında kararana kadar tutmak sorun olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden olmasın? Sevgiliyken bile yapılabilir. Bu tamamen çiftlerin kendi aralarında alabileceği bir karar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüğün günü yüzüğü atanlar olduğuna göre risk. Ama resmi nikah varsa olabilir her şekilde yolunuz mahkemeye düşecek nasıl olsa o zaman. Ama hamile kalırsan ve bunu mahkeme yoluyla herkes duyacağına göre sonucu sen düşün
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik öncesi arada çekim olup olmadığını anlamak için bişeyler yaşanmalı ama bekaret bozulmamalı bence.
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İki tarafta arzuluyorum erken açılış yapılarak ihtiyaç karşılanabilir. Ancak alacağını slip bir bahane bulup ayrılanlara oluyor onuda düşün
00 Yorumla
+1 yılBence yapılmamalı az bir süre kalmış ztn atlı mı kovalıyor yani Nisan atarsın bir şey olur ne olur olmaz sıkıntılı durum sonradan problem çıkmasın
00 Yorumla
+1 yılBen iki gönül yollasam alırsan olur diyorum yani iki insan da istiyorsa yapılmasını bir sakınca yok bence Ama sonuçlarına katlanmak şartıyla
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden ayrılma ıhtımalı de var sonucta boyle bı durumda pısmanlık yasamam dıyosan yaparsın
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ama kadınlar için seks diye bir olgu yokki... sonra ilişkiler hep monoton monoton geçiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen herşeyin yerinde ve zamanında yaşanılması taraftarıyım
10 Yorumla Yapılmalı veya yapılmamalı diye görüş bildirmeye gerek yok. İsteyen yapar istemeyen yapmaz 😀
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılArtık nişanlı sayılırsınız. Arzular çoştuysa beklemeye gelmez. Zevki yaşayın derim.
15 Yorumla- +1 yıl
@Emre5341 Sana fikrini soran oldu mu?
- +1 yıl
@Emre5341 Eee benim yorumumun altına yazmışsın. Hayırdır?
+1 yılİnancınız nedir bilmiyorum ama En azından dini nikah kıyın da günah olmasın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sekz yapılmasa bile bu konuda anlayışını yapısını öğrenmek için sohbet edilmeli tanımaya çalışılmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYapıp da evlenemezsen ortada kalırsın. Kesinlikle böyle bir şeyi yapma.
00 Yorumla
+1 yılİsteyen yapar isteyen yapmaz tamamen kişinin kendi isteğine ve düşüncesine bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. f*ck olayı almış yürümüş, sen nişanlıyken yapılmalı mı diye soruyorsun
00 Yorumlaçoğu insan yapıyor ama ilişkiye girilmese bile birşeylerin yaşanması taraftarıyım
00 Yorumlatercih meselesi arzuluyorsanız birbirinizi neden olmasın
00 YorumlaYapacaksaniz nikah kiyin dugunde nikah olmayi verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendikten sonra uyum sağlanamazsa düğün için yaptığınız tüm masraflar boşa gidecek ve damga yiyeceksin dul diye o yüzden evlenmeden önce test sürüşü olmalı yani şeftaliyi çizdirmeden
00 YorumlaYapılır evlenince boşanmıcağının Bi garantisi var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyken bile yapılmalı, bu gerçekten ihtiyaç
21 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla ertelenmemeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet 2 günlük çıktığıyla yapıyor sen nişanlıyla yapılır mı diyosun normalde evlenene kadar yapılmazda kaldımı senin gibi kızlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılseks için nişanlı olmaya bile gerek yok. Mobilya almak daha tehlikeli :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapılmamalı sürpriz yumurta gibi içinden ne çıkacağını bilinmeden evlenmeyi beklemeli çürükte çıkabilir evliliği etkilenmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNisanın atılırsa üzülmezsen sen bilirsin. O anın hiçbir gizemi kalmayacak çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNişanlıma oral yaptırmıştım, 1 sene kendine gelemedi 😂
00 YorumlaDaha önce onunla ya da bir başkasıyla yapmadiysan evlenmeden yapma derim. Ama yüzeysel bir şeyler yapın
00 Yorumla
+1 yılSeksten ziyade sadece on sevisme o gun en ozel gun dugun sonrasina kalmali
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle yüzeysel bile olsa yapılmalı. Evlendikten sonra hayal kırıklığı oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bence yapılmamalı
10 Yorumla
+1 yılDünyanın binbir türlü hali var ne olur ne olmaz
10 YorumlaYapıp gebe kalanlardanım
12 Yorumla- +1 yıl
ay ne kötü ben olsam asla sorumluluk alamam insan bakamam çok kötü çok aldirum. herhale gizlice hamiley olinga başka bir sen oliyon başka bir hayat kabus resmen
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yapmak iyi olur cinsel uyum önemli evlilikte
00 Yorumla
+1 yılİşini garantiye al evlen
00 Yorumla
+1 yılYa nisanlinla nisanin bozulursa...
00 YorumlaBu tamamen sizin tercihiniz.
00 Yorumla
+1 yılHayır evlenmeden yapılmamalı
00 Yorumla
+1 yılKendini evleninceye sakla
00 Yorumla
+1 yılnişanlılık tanıma sürecidir olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılsana ve erkeğine bağlı. sen istiyormusun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Seks reşit olduktan sonra her fırsatta yapılmalı
00 Yorumlaİki taraf da okeylerse olabilir
00 Yorumla
+1 yılİki tarafta istiyorsa yapın
00 YorumlaHayır, sadede sevişme o da düğüne yakın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir. Senin seçimin bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kişilerin kendi isteğine bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapılmalı test sürüşü
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapılabilir neden olmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılmaz kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşanabilir sorun etmezdim bunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olabilir güven meselesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Aradaki Kutsal bağa bakar bu okay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bakirelik önemliyse hayır
00 Yorumlabilmem sizin bileceğiniz bir şey
00 YorumlaYapılmalı
00 Yorumlaİmam nikahı yaptıysan olur yapmadıysan haram
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler