Yani evlenmezsen yapamazsın dense evlenmek zorunda kalır mıydınız yoksa mezara mı götürürdünüz? Yani resmi olarak diyorum anladınız beni.
Bence herkes evlenmek zorunda kalır..
Yani evlenmezsen yapamazsın dense evlenmek zorunda kalır mıydınız yoksa mezara mı götürürdünüz? Yani resmi olarak diyorum anladınız beni.
Bence herkes evlenmek zorunda kalır..
Herkes tabiki evlenmek zorunda kalır ama şöyle olsun bu kadınlara göre yapilsin ilk kiminle yaptıysa onunla evlendiler aynı erkek birden fazla kadının ilki olduysa o kadınlar arasında toplantı olup biri alsın diğerleri de ikinci seçeneklerine gitsinler hiç yapmayanlarda yapmak istediği kişileri seçip konuşup ortak istek arzu ve duygulara göre eslesip evlensin
nafaka mal paylaşımı gibi şeyler ve kadın muhatapın kolay şekilde dönmesi ve ilişkiyi bitirmek istemesi gibi şeyler evliliği güvensizleştiren şeyler, çoğumuz zengin değiliz ve kolay da bir yere gelemiyoruz, geç elde edilen aşkta kadına imza atmak istemem, hesabını yapmak lazım bana ne girecek ne çıkacak diye, bugün varlar yarın yoklar, ne bilelim
Ben bir kere evlenip ayrıldım uzun süredir bekarım tekrar evlilik düşünmüyorum ama evlilik gibi bir yasamım oluyor ama tek kişi ile olmalı ten uyumu önemli
Evlilik gibi bir yaşamım oluyor derken? Anlayamadım da.
Cevap
15Cevap
İran gezimde "islamik genelev" diye bir şey duymuştum. Nasıl olduğunu sormuştum ve en başta imam nikah kıyıyor sonrasında da 3 defa boş ol demeden seni bırakmıyolarmış... bizde de bu olur. Bense umrumda olmaz kanunu çiğnerim
Seni içeri atarız o zaman :D
düşünsene böyle bi kanun var ve kendimi tutamayıp yapmışım ve içeri atılmışım... 4 sene seks yapmadan yaşadıktan sonra dışarı çıktığım zaman ilk naparım sence 😏 o yüzden hapis cezası olmadı... 😅
4 yıl değil müebbet olacak
Pardon filmini izledin mi?
Ya öyle nikah mi olur 😄 o yine zina olur
@Ayrılıkotu işte kendilerini kandırıyolar 😅
Hayir Şu an evliyim dunyaya 35 milyon kerede gelsem yinede evlenmem boyle sacma sapan bi mecra olamaz 😇
🤣🤣🤣🤣 abi derdin ne? Ama evlisin niye bırakmıyorsun o zaman
Ama mutlu olmadıktan sonra işin de bir anlamı yok
Kanunlar delinir her türlü. Evlilik cok bos bir durum aslinda
Neden boş?
Evlilikler sadece seks için yapılıyor olsa her 10 evlilikten 8 tanesi boşanmayla biterdi net. Sadece seks için evlenilmez ki yürümez o evlilik.
Boşa taşıyorum yük olmasın diye kesip atamıyacaüım için münasip bir adayla destek izdivaç hali zaruri olurdu
oyun o zaman bozulur işte
Neden bozulsun?
evlilik oyunu bozar her türlü
Ben evlenirim ama aday yok maalesef
Öyle olsa aday olur zaten
kanunu çiğnerdim :D kim yakalayacak
Bulunurdu bir çare
Hane dokunulmazlığı var
oyle bırsey, ozgurluklere aykırı
Hayal işte Allah ALlah
boyle ufkun geniş şeyler düşün daraltıcak değil bence :)
Kim tutacak bunun hesabını
Özel bir kurum kurulacak bunun için..
Cukumuze çip mi takacaklar 😅
Evlenene kadar iğne yapar her ay ya da ne aralık ise artık. İğne yaptırmayanlar da baya kısıtlanacak otobüse binmez devlet kurumlarına gitmez birçok haktan faydalanmaz... Covid dönemi gibi maske vardı ya işte. Ayyy ne yazdırdın bana
Saçma sapan bişey olur bu dediklerin
Öyle bir kural benim için var zaten.
Kim tutacak o listeyi
Bulunur bir çare
Hoşuma giderse boşamam evli kalırım
Hahaha öyle kanunun ya
Yohh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?