Kizlara sorum var biseksuel bir erkekle sevgili olur muydunuz? Gecmiste cesitli erkek ve kizlarla deneyimlemis. Sizin icin fark eder mi ne dusunursunuz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İsterseniz olabilirsiniz
en yakın arkadaşım biseksuel arkadaşlık konusunda hiç bir sıkıntımız yok hatta kız arkadaşıyla çok mutlular yaşadıklarını yaşadığı için gözü dışarda değil öyle düşünebilirsiniz? ama tabi insandan inana değişiyor kafa yapısı
Yok flortum
Biseks de kararsiz kaldim
Nasil
Olcak? Erkekte olup bende olmayan seyler var hep aramicak mi
Dediğim gibi insandan insan değişiyor ve bu yüzden bir şey diyemem belki de senle olduktan sonra istemeyecek başkasını bilemezsin ki
Geçmişte benim de deneyimim oldu geçmişi bugüne taşımak her zaman zarar verir o yüzden bence geçmiş geçmişte kalmalı diyorum
Erkekle mi deneyimlediniz? Biseks misin
Evet erkekle deneyimim oldu ama hoşuma gitmedi tabi ki
Bu kişiler pek kız arama derdine girmez. Bazıları kız düşürmek adına popülariteyi kullanarak böyle saçma canım şeyler söylüyor. Seninle cinsellik sohbetine girmiş ise bal gibi hetero
Oyle mi diyosunuz? Erkeklerle mi takiliyolar genelde? Hem erkek hem kiz seviyosa ben onu nasil tatmin edebilriimki
Tanım olarak erkeğe de gözü kayan tip olması gerekiyor. Erkeklerle takılması gerekir. Cinsel anlamda baskın tarafı olmaması lazım. Normal birisi ise ve seksi bir hatunsan her türlü doyurursun.
panseksüel manitam oldu ve kafayı yiyordum hiç tavsiye etmem
Ne bakimdan kafayi yedirdi.. Şu an flortlestigim cocuk biseksuelmis de merak ettim
şöyle anlatayım ben biseksüelim erkek arkadaşım bunu biliyordu ona göre sadece erkeklerden uzak dursam yeterdi erkek sinekle bile görse psikopatlık yapan biriydim başta kızdan kıskanmam dedi
sonra en yakın kız arkadaşımla onu aldattığımı düşünüp kafasında kuruyordu durup durup
ben onu panseksüel olduğunu sonradan öğrendim ayrıldıktan sonra itiraf etmişti şüphem vardı ama hetero sanıyordum söğrendikten sonra çok zorlandım sinirmek açısından
Biseksuel kadınla oldum heyecanlıydı erkek olması yarın birgün yatakta başka biri de olabileceği anlamına geliyor bunu kabul ediyor musun
Derken anlamadim? Uclu mu
Evet
Ben biseksüelim ve gördüğüm kadarıyla kadınlar çok da tercih etmek istemiyo biseksüel erkekleri. Ben de biraz içine kapanıgım ve gizliyim. Bu gidişle de yalnız kalıcam galiba :(
Her zaman seni aldatabilir
Ve anal cok isticektir
Anal niye istesinki? Strapon falan da mi takmami ister
Anal sokmaya alistigindan yeteri kadar dar gelmez vajinan
Offf ben erkekler gibi zevk almam ki ordan
Hic yaptin mi anal?
Bakire. misn
benim için sorun değil
Kararsizim bende suanki flort biseks
Olgun erkek tercih edermisiniz hanımefendi peki
oldum evet
Nasildi? Senleyken erkek aramadi mi hic?
var burada
Biseks misin? Erkekler mi kadinlar mi daha cok ilgini cekiyor
kadınlar ilgii alanım
olmam tabiki de
Neden ki Şu an flortlestigim occuk biseksuel ama
hayir
Neden peki? Suanki flortum biseks miste
senleyken belkide erkek arıyıcak? bilmiyorum bence yürümez
Olur tabi
Sen de mi biseksuelsin
Evet gibi gibi
Sevgililerin nasil karsiladi peki
Bilmiyodular
Peki bi kizla iliskideyken canin erkekle bisiler yapmak istemiyo muydu? Kendini tuttun mu
Hayr aslnda tm oyle denemez erkeklere ilgim yok ama bisksuellik var iste