arkadaşlar erkek arkadaşım biseksüel olduğunu söylüyo ama ben gay olduğunu düşünüyorum bi erkeğin biseksüel olabileceğine inanmıyorum sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılOlabiliyor ancak sen de şüphelerinde haklı olabilirsin. Genellikle cinsel yönelimlerini yeni kabullenen geyler kendini biseksüel olarak tanımlar bazısı gerçekten buna inanmaya çalışır. Kabullenmenin aşamaları vardır ve bu pazarlık aşamasıdır tam olarak kabullenemeyen kişi en azından normalleşebileceği bir alan yaratmaya çalışır. Zamanla gerçek yönelimini kabullenir. Ancak bu senin erkek arkadaşında böylemidir kimse bilemez. Ayrıca bi seksüellik de değişik bir mevzudur. Örneğin bir kişi çoğunlukla karşı cinsi arzulayıp çok nadir de olsa hemcinsini arzulayabilir. bir başkası bunun tam tersini yapabilir. Hatta dönemsel olarak bile değişkenlikler söz konusudur. Daha da farklısı hem karşı cinsiyle aktif ilişkiyi hem de hem cinsiyle pasif ilişki arzulanabilir. Uçsuz bucaksız bir şey bu ama erkeklerde de biseksüellik gayet tabi görülür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYa sabır sen inanmıyorsun diye bu onların var olduğu gerçeğini değiştirmiyor öncelikle ve niye olmasın yönelimler ne zamandan beri cinsiyete göre atanıyor bu nasıl mantık mk bu ne cinsiyetçi bir yaklaşım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
1 yılBiseksül Erkek olanlar Geneli Gay Olur olmasa bile Gayy olmak ister Emin ol
Allah Korusun Lut Kavmi Bu Yüzden Helak Oldu
Anal Seks insanı bitirir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılOlabilirler. Başka erkeğe pasif, kadınlara aktif olan da var, hem pasif erkeklere, hem kadınlara aktif olan da var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler duygu karmaşası öyle yoktur. Hani yarım akıllı olur gider eşeğin bile altına girer. Ya da üstüne çıkar. Aklı başında erkek ne olduğunu bilir ve gay mı? Değil mi bilir. Bisek erkeklere göre değildir, bayanlar dışında asla olmaz.
00 YorumlaEvet olabilir. Ben de biyim
Tr erkeklerinin %30 40 ı biseksüel zaten00 Yorumla
1 yılOluyorlar canım özellikle travestilerle birlikte olmayı çok seviyorlar 🤣
01 YorumlaGay kesinlikle sonra eş paylaşım yapıyor güzel kardeşim dikkat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÇoğunluk öyle bence ama toplum baskısı ötürü açıklamıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGay olduğunu düşünüyorum diyorsun neden ayrılmıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİnan inan kesinlikle inan. Tecrübe ile sabit...😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani duruma göre değişiyor ya ama pasif olmayi sever yakinda :)
00 Yorumla
1 yılÇok var ve sevmem onları
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılseninle cinsellik yaşıyormu
12 Yorumla
Soran1 yılyaşıyo ama lezbiyenlerden iğrendiğini falan söylüyo kendisi neden biseksüel anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılgay'ler sadece hem cinsiyle ilişki yaşar. biseksüel hem kendi hemde karşı cinsle... demek ki biseksüel
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur neden olmasın...
00 Yorumla
1 yılOlabilir ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
1 yılNeden inanmamak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiseksuelim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye olmasin
00 Yorumla
1 yılBiseks olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi