Erkek arkadaşımla internetten tanıştık. 6 ay falan olacak. Ben 18 yaşındayım o 19. Bana sevgi sözcükleri falan kuruyor ama artık onunla birlikte sexting yapmak istiyorum fakat bilmiyor böyle şeyleri. Ara sıra erkek olan arkadaşlarıyla konuşmalarını bana atıyor okuyorum ve onlara da canısı falan yazmış. Bana çok tuhaf geliyor bu durum. Ayrıca benim libidom aşırı yüksek. O o konulara girmediği için gidip anonim olarak başkalarıyla sexting yapmak durumunda kalıyorum. Birine zor güven duyan biriyim ona güvendiğim için ayrılmak istemiyorum ama sanırım şu an ayrılmamak için tek neden güven duyuyor olmam.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olabilir.. peki konuşurken falan hiç mi cinsel muhabbetlere girmediniz? ya da sen onu denemek için ortaya bir konu attığında hemen kapatıp başka konuya mı geçiyor yoksa bu konularda konuşmak onu rahatsız etmiyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılBugün bir tane konu açtım. Libidonu ne etkiler falan dedim. Ona cevap verdi. Ben de söyledim kendiminkini. İyi oldu öğrendiğim ileride lazım olur falan dedi. Sexting yapmayı bilmediğini düşünüyorum.
Soran+1 yılBiraz daha ilerleyen zamanlarda yaparım belki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılbunun biseksüellikle ilgisi yok
bir sürü kız var biribirine aşko falan diyen. onlar lez mi şimdi06 Yorumla
Soran+1 yılYa evet açıkçası öyle kızları da sevmiyorum itici buluyorum ama en azından kız oldukları için olabilir diye düşünüyorum. Erkek adamın böyle yapması çok garip geliyor bana.
- +1 yıl
erkek adam tabirini unut bence. Emin ol kızlardan beter olanlar var. Dershanede çocuk panoya bişey asıyo arkasından g0tünü belliyolar dbchbdj ki bunlar gay değil yani daha neler neler var bunların yaptığı. seninki canısı demiş çok mu
Soran+1 yılYa ne bileyim bir de çok kibar falan davranıyor. Ben biraz daha sert davranmasını istiyorum. Bir şey isteyince karşı çıkmıyor falan. Sadece sinirliyken bağırıyor.
- +1 yıl
e napsın durduk yere mi bağırsın çocuk
ama tabi bazıları da aşırı uyuz oluyo kibar olucam diye onu bende sevmiyorum ayrıl o zman
Soran+1 yılBana karşı da bağırmıyor arkadaşlatına karşı bağırıyor. Ben bana da sert davranmasını istiyorum kırdığımda falan. Ne kadar kırsam da yok bağırıp çağırmayıp istediklerimi yapmaya çalışıyor. Bu durumdan gıcık kapıyorum.
- +1 yıl
sen de haklısın öyle olunca da b0ka sarar
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yarın onunla biseyler yaşayamadıktan sonra güvenmek çözüm değil ki 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçek hayatta değişik mi olur acaba diye düşünüyorum. Buluşmadığım için bilmiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) bence biseksüel :) anonim olarak Connected2 de mi sexting yapıyorsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır başka bir uygulama
Cevap sahibi+1 yılBende üye olsam mı :) belki denk geliriz
+1 yılsorunda sorun teşkil eden bişey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde böyle bir erkek bulmuşsun öp başına koy
02 Yorumla
Soran+1 yılAma işte o da fazla kibara kaçıyor. Onu kırdığımda bile bağırmayıp istediklerimi yapmaya çalışıyor. Sert davranmasını istiyorum. Hep kibar hep kibar. Bazen bu durumdan sıkılıyorum gerçekten.
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin ayrıl o zaman :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni uçurmak isterdim
00 Yorumla
+1 yılÇok mu yapmak istiyosn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrık zaten yetersiz mutsuz etme hep kendini
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTm e biz napalimki
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyorum işte biseksüellik var mıdır diye
- +1 yıl
Ya napacan kafan takiliyorsa mutlu dryilsen supende var baskasina bak
Hiç sırnaştın mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekte buluşmadık ki.
Soran+1 yılYa sexting yapmayı bilmediğini düşünüyorum
+1 yılBaşkası ile mi yapıyorsun ücretli yaparmısın
00 YorumlaBence gercek bı erkek bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasıyla yap sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılher şey olabilir :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım