Bu konulara dikkat etmem. Ne kadar insancıl ona dikkat ederim
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ederim sadece zara bakıp evlenen insan akılsızsızdır. Sadece zarar bakarak bu devirde bir insanın bakire/bakir olduğunu anlayamassın ülkemizde önem veren çok insan var ama bu devirde gereksiz olduğunu düşünüyorum
@heartbeauty güven duymaz. Benden önce yaptıysa benden sonrada yapabilir. ya da ben yetersizim gider başkasına. Ne kadar sağlıklı bir evlilik olur sence?
Önemli benim için çünkü kendim gibi birini istiyorum doğal olarak ama bakirden ziyade karakter kişilik daha mühim bakir olup sadakat sahibi de olmayabilir, eşini el üstünde tutan bir insan olmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır kabul etmem. Az tecrübeli olanı bile istemem.
O zaman sende yaşamadın
Yaşadım
Ee o zaman bu ne perhiz bu ne lahana? Hem sen yaşıyorsun hemde bakir istiyorsun acaba seni isteyen olacak mı birde bunu düşün
Kabul etmem diyorum zeka küpü bakir erkek istemem az tecrübeli de istemem tecrübeli olmalı.
Ha pardon 🫢🫣🥲bir yandan bir şeyle uğraşıyordum
Sorun değil 😀😀😀
Eğer izin verirse. Soru sormama müsade var mı?
Tabi sorabilirsin
Tabi özelden?
Tamam olur
Tşkler 🙏
Rica ederim
Deneyim olmaması kötü mü
@Mhrrmysrr kötü
Bu konulara dikkat etmem. Ne kadar insancıl ona dikkat ederim
Ederim sadece zara bakıp evlenen insan akılsızsızdır. Sadece zarar bakarak bu devirde bir insanın bakire/bakir olduğunu anlayamassın ülkemizde önem veren çok insan var ama bu devirde gereksiz olduğunu düşünüyorum
Ben etmem. Pişman olur insan. Hele bir erkek için hergün ölümdür
Neden
Eğer bakir ise haklı
@heartbeauty güven duymaz. Benden önce yaptıysa benden sonrada yapabilir. ya da ben yetersizim gider başkasına. Ne kadar sağlıklı bir evlilik olur sence?
Bakır olmayan uzak dursun benden
O zaman sende yaşamadın?
Yaşamadım, kendi dengim olacaksa olsun yoksa olmasın
Bu zamanda böylesini bulmak zor tebrikler
Teşekkürler
Rica ederim 🙏
fakirlikle
senle birii evlenir mi?
Karakter ön plandadır hem daim
Ederim.
Etmem.
Etmek istemem
Etmem
O zaman sende yaşamadın?
Yaşadım
tecrübeli daha iyi değil mi?
Ee o zaman bu ne perhiz bu ne lahana? Hem sen yaşıyorsun hemde bakir istiyorsun acaba seni isteyen olacak mı birde bunu düşün
@KayaJuan hayır el değmemiş istiyorum
neden ama?
Etmem herhalde
Çok mühim değil o zaman senin için
İlla bakir olacak demiyorum ama geçmiş sonuçta istesek de değiştiremeyiz bana o güveni veriyorsa sadakat olarak bakir olmasına gerek yok
Aynı güveni aşkı başkasında verebilir seçim sana bağlı önemli değil belli ki yaşamış olması
Önemli benim için çünkü kendim gibi birini istiyorum doğal olarak ama bakirden ziyade karakter kişilik daha mühim bakir olup sadakat sahibi de olmayabilir, eşini el üstünde tutan bir insan olmalı
Karşına biri çıksa iyi yakışıklı güven. Erimi bakir değil evlenmezsin yAni dimi
Büyük konuşmak istemiyorum ama evlenmem
Anladım
Yaş kaçtı ki
Niye ki
Merak hatta özele gelme şansın?
Yok burdan biriyle konuşma düşüncesinde
Değilim
Peki nasıl istersen 🙏ama bu görüşün saçma
Saygı duyarım
Etmem