Ben evlenmem diyince çok tepki alıyorum. Neymiş efendim her şeyi yapıp bakire istemeye hakkım yokmuş. Geçen 8-10 kişilik arkadaş grubunda soruldu cevapladım hayatımın lincini yedim. Hani fikir özgürlüğü vardı? Hakaret etmiyorum bu bir tespit! Kimseyle eşit değilim ben mükemmelim siz değilsiniz, ben isterim siz istemeyin. Bu durumu sorun etmeyen erkeklere şaşırıyorum. Kadın da en önemli şey sadakattir bekareti yoksa niye evleneyim ki? Kadınlar 25 ' ten sonra çirkinleşiyor erkekler 25'ten sonra değerleniyor. Bana bir şeyler veremiyorsa neden onunla olmaya devam edeyim? Param bitince de o beni terk edebilir bunu anlarım. ( Ama bende para bitmez azalır ) kısacası bekareti olmayan biriyle Evlenmem sürekli di caprio gibi değiştiririm 👇 görüşlerinizi bekliyorum
bazı yerlerin dogru bazıları yanlış. sen kızlara ne sadakat vereceksinde sadakat istiyorsun? kusursuz değilsin. bi hastalığa bakar her şey. ama herkes istediğini tercih etmekte özgür. erkek kızlarla yatıp kalkıyor diye bakire istemeye hakkı yokmu. evde kıc büyüten tipsiz kezolar zengin yakışıklı koca ararken kızların hiç sesi çıkmaz kimse linç etmez sen bakire olsun diye linç ederler.
ben evlenmem sebeplerim de aşağıda ki herkesin bişey isteme hakkı var bu da benim ki 1-ben birinin partnerlerinden biri olmak istemiyorum ilk ve tek olmak istiyorum. 2-benim ahlak anlayışıma uymuyor. 3-bana özel bir şeyi kalmamış oluyor benim görüp dokunduğum ne varsa daha önce başkası da aynılarını belki daha beterlerini yapmış. 4-benim için aşkın özünde sahiplenme var ama kalkıp daha önce başkasının olmuş birini sahiplenemem 5-daha benim yaşım kaç başım kaç ki benim birlikte olacağım insanın kaç olsun daha bu kadar genç yaşta böyle işler yapan birine herşeyi bırak karar verme yeteneği, nefis kontrolü, irade gibi konularda da güvenmiyorum, fevri karar veren, anlık yaşayan, bu tarz şeyleri özel görmeyen, lay lay lom biri olduğunu düşünürüm. 6-başkasını öpüp bilem ne yaptığı ağızla ne beni ne çocuklarımı öpmesini isterim, ya da kim bilir kimlerin ne yaptığı göğüslere ne kendi ağzımı ne de çocuklarımın ağzını sürmesini isterim ve kesinlikle başkalarının cinsel organının değdiği bir yere ne kendi organımı ne de elimi ağzımı değdirmek isterim alınan alınsın ama bu bende tiksinti yaratıyor. 7-anlamıyacak ne var bunlarda sevdiğim insan sadece benim olsun olmuş olsun istiyorum kim bilir kimle ne halt etmiş birini istemiyorum yahu sen alacak olsan 2. 3. el araba mı alırsın (araba yakıştırması hoş değil ama temel aynı) fabrikadan yeni çıkmış olanını mı fiyat aynı olsa. 8-bu tarz şeyleri bol yaşayan biri bunu önemsizleştirmiştir diğer partnerlerinden ne farkın olacak ki istediğin kadar zevk ver et eyle senle aldığı kadarın yarısı kadar bile olmasa dahi başkasıyla da az bile olsa zevk aldı yine ne ben onun için özelim ne de o benim için özel seksi anlamsız hale getirdi (zevksiz demedim anlamsız dedim) 9-yahu ben huylu adamım biriyle tokalaşırken bile acaba nereye dokundu bu herif diyorum içimden başkasıyla aynı bardaktan su içmeyi bile mümkün mertebe yapmıyorum (bunlar ilişkide oral falan yapmam anlamında değil genel anlamda titizliğim tutuyo bir de başka bir pislik erkek bedenin kim bilir ne yaptığı vücutla haşır neşir olmak istemiyorum).
👏👏👏 düşünsene senin diz çöküp evlilik teklifi ettiğin çocuklarımın annesi dediğin hatununu evire çevire s misler. Düşüncesi bile korkunç. Aynı fikirdeyim kabul edilir değil
Her seyi yapip gecmis onemsiz bakire olan ya da olmayan biriyle evlenebilirim diyen erkek ne kadar adaletsizse senin de hic bir sekilde hakkin yok insallah da evlenemezsin bu durumdan neden en cok ceken biz hicbir sey yasamayan bakir erkekler oluyor lan bazi bakire kizlar bile sorun etmiyor erkegin bakir olmasini scayim sizin gibilere nah evlenirsin ilerde cikar senden bunlar adil olun lan ararsin da bulamazsin tipini sey yapayim senin 🖕🖕
zamanla kendini belli eder ama o dedigim konuda biraz zor öterler arada sorgulayacan ya niye sorgulama boş ver ya da cevap vermezse bilki yaşamıştır bir şey