Ne düşünüyorsunuz doğru mu?
Dişil enerjiyi arttıran şeyler nelerdir?
Dişil enerjiyi arttıran şeyler nelerdir?

Elbette artırıyor. En sağlıklı ve faydalı şeylerden biri seks. Kadın içinde, erkek içinde birçok hormon salgılanmasına sebep oluyor. Kadının kadınlığını en fazla hissettiği an da, erkeğin erkekliğini hissettiği an da seks yapılan andır.
Anladım. İki günde bir canım yapmak istiyorr normal mi bu süre sence
Elbette normal. Herkesin libidosu farklıdır, kimisi her gün de ihtiyaç duyabilir hatta birkaç defa. Yaşın da genç sanırım hormonların baya aktif çalışıyor üstelik, gayet normal.
Evet yaşım genç canım istiyor hep
Ne güzel, adına sevindim. :D
Sanki senin biraz siteden uzaklaşıp başka mecralara yönelme vaktin gelmiş. :D
Bugün yaptım zaten ama tekrar istiyorumm. Çok vakit alıyorr böylede
İşte hızlıca izle, yap, iş odaklı ol. :D
Iyy 3 dklık iğrenç
Kesinlikle arttırır, kendini daha seksi ve dişi hissedersin, kendine bakınca bile tahrik olursun. Senin isteme seviyen nasıl, az mı istek lisin?
Hayır tam tersi aşırı fazla istekliyim
İstekli olman çok iyi bir şey, çok sağlıklısın demektir. Bu arada kendini seksi buluyor musun, vücudunu beğeniyor musun, boy ve kilo kaç senin?
Biraz daha zayıf olsam daha iyi gibi ama seviyorum vücudumu
159 55
Fiziğin iyiymiş tam kıvamındasın, bu arada istekli olman iyi bir şey, isteksiz olsaydın sorun var demektir
Ama çok istemekte sıkıntı oluyor
Bende çok fazla istekliyim. Şöyle diyeyim 4 kere yapsam yine istiyorum, istek hiç bitmiyor. sürekli :)
Cevap
9Cevap
Arttirir, mutluluk hormonu salgilar. Bu erkek icinde gecerli
Mutluluk hormonuyla alakası var mı
Evet kesin cinselligide cinsellikten alınan hazzida artırır ama oyledinide bulamadik
Bilemedim kadın değilim hiç düzenli seks hayatımda olmadı ama tahmin etmrk gerekirse olur gibi
En kötü özgüvenin artar
Aa bilmiyordumm. Düşürme ihtimali de var ama sanki
Partnerine bağlı sanki
Düzenli seks her insanda enerjiyi yükseltir.
Artırır. Düzenli seks yapmayan kadının, hayat damarlarından biri kopmuş demektir.
Hımm anladımm. 2 günde bir istiyorum sence iyi mi sıklığı ya da az mı çok mu? Düzenli olması için tam olarak nasıl olması lazım
Hımm anladımm aslında her zaman istiyorum ama çok sık olur diye düşünmüştüm
Aralıksız her gün 3 4 aşırı fazla. Ki xaten biz 1 hafta regli oluyoruz
Günde 4 yapıyorsan ilk 3 kötü geçmiş demektir
Benim uzun sürüyor ama sağlam yaparım öyle 2 dakikada boşalıp günde 4 kez yapsak nolucak sankii
90 dk sürüyor
Dişil enerjim çok fazla ama seks yapmadım hiç sksks😂😂😂 seks enerji boşalması demektir.
Ben dişil enerjiyi diyorum normal enerji değil
Dişil enerji kendiliğinden vardır cilve sözlerin konuşman ses tonun. Dişil enerji kadında olması gereken normal enerjidir. Özgüvenini kazanmalısın önce.
Birisi böyle dedi başkasına ben de merak ettim soru sordum
Dişil enerji sexle anlaşılmaz sadece tonlarca seks yapan kadın var erkekler beraber olup bırakıyor. Demek ki dişil enerji bambaşka bşrşey kendine erkeği aşık ediyor hayran bırakıyor böyle düşün.
vücudun ihtiyacı olduğunda yapılırsa evet
Her zaman ihtiyaç zaten
o anlamda değil regl dönemlerinde istekli olunca kaliteli yapılırsa çok iyi gelir kadına
Evett çok zevk alıyoruz tabii
kaç kere orgazm oluyorsun?
Her şeyin düzeni iyidir
Evet hakını vermek lazım
Evettt, yardımcı olabilirim
Arttırıyor
Evet
@Shiningdiamond Pilates eğitmeni falan mısın? profil fotona bakılırsa, tam fit duruyorsunda, sporla aran iyi sanırım
Yok hiç spor yapmıyorum genetik
boş ver
arttırıyor bence