@OrganIQ @RenkliZihin @Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ @Firu_Zen
İki defa okudum yorumları en aşağıya gelene kadar başı unuttum sonra dedimki direkt anladıklarımdan yola cıkarak yazayım..
Konuşmakta enerjnin bir aktarım biçimi. Titreşen ses telleri , belli bir şekilde çekiç, örs ve üzengiden gecerek sinyaller ve enerjiye dönüşerek geçip beyne ulaşıyor. Ruhun gidası olan ses bir ruh zehirlenmesinede sebeb olabilir.
Sesin geldiği kişi , alıcı için önemli bu temassız enerji aktarımına bir örnek vermek icin dile getirdim.
Temasta , temas eden kişiye göre enerji aktarımı farklı olabilir. Bazı insanların varlığı daha temas etmeden sizi yorgun düşürebilir bu en az fitürizm kadar gerçek bir şeydir.
Kime temas ettiğimiz önemli elbette , aynı dalga boyu ya da frekans dediğim insanlarla temas etmekten rahatsız olmam ama bir eksiklik farkettiğim esnada tokalaşmak dışında herhangi bir ilerleme olmaz aşırı rahatsız edici bulurum. bu oto gelişen bir durum benim müdahale edebileceğim bir şey değil.
Soru kısmına cevap vermeden önce bunları anlatmayı hak bilirim bir nebze olsun düşünme şeklimi anlatabilmek icin.
Partnerler bu enerji akışında hem enerji kaybeder hemde kazanır tabiki bu partnerin sağlık durumuna , psikolojik durumuna , mekansal olarak olduğu yere göre değişir.
Acaba anlatabildim mi?412 Yorumla- 1 yıl
@Psigareşh evet güzel anlattın arkideş 🤩
Soran1 yılEig djdjdjd
- 1 yıl
@Psigareşh yorum değilde cevap yazmış oldun arkideş artık geçti 😂😂😂
- 1 yıl
Eline zihnine sağlık @Psigareşh 🤩
Yalnız fark etmeden bana yeni felsefe konumu belirledin 😂
"Enerjinin akış yönü pozitif yükten , negatif yüke doğru olur."
Bunun hem insan ilişkilerindeki hem de cinsellikteki etkisi var mı ve varsa ne olabilir...
İlk uygun zamanda felsefe yapıcam bu konuda 😂 🙏 - 1 yıl
@RenkliZihin aslında orada yorum kısmına tıklamıştım... Nasıl cevap yaza geldi bilmiyorum. Bir sorun varda bilmiyorum.
@OrganIQ
Seninde eline sağlık.
Evet kapalı bir devrede öyle olur ama açık devrede tam tersidir.
Bence hem pozitif , hemde negatif alanda olur.
Güzel olur bekleriz : )
Soran1 yılRica ederim😇
- 1 yıl
@Psigareşh şans işte arkideş şans...
- 1 yıl
@RenkliZihin
Hatadır ha şans degil.. - 1 yıl
Yok yav şans
En İyi Cevaplar
Bunu belirleyen şey libido.
Libidosu yüksek olan tek bir seks ile yetinmez haliyle seks yapmak birikmiş hormonları boşaltma isteğini tetikler 😀
Fakat libido düşükse kişinin zaten bir atımlık hormonu vardır o kadar döl birikmiştir, ondan sonra enerji falan kalmaz totosunu döner uyur veya başka bir iş ile ilgilenir 😂
13 Yorumla
Soran1 yılAtımlık bdjdjd
Döl dbsjwj
Toto ncjdjd
Lügatının duruluğuna bayılıyorum cjdjd- 1 yıl
Yalın ve net anlatmış
1 yılBazı kişilerde enerji sarfiyeti sağlarken, bazı kişilerde daha çok enerji dolduruyor...
Yani yaptıktan sonra Uyuklayan, Uykusu gelen de oluyordur... Ya da yaptıktan sonra daha çok enerji alan, yerinde duramayan... 😂
Tamamen kişisel bi mesele bu bence, tabi uzman profesör @OrganIQ da bu konuda daha açıklayıcı bilgi verebilir...833 Yorumla
Soran1 yılBöyle diyonuz sonra beyefendi şımarmasın bak 🤣🤣🤣
Şımarıp bana sataşıyo sonra 😂🤣- 1 yıl
Yorumlaşmalarınızı seviyorum 😂 hatta @Firu_Zen senin bu konuda yorumun nedir?
@Psigareşh sence bir eylem enerji mi verir enerji mi alır?
Soran1 yılŞimdi onlar da topu organiğe atar cjdjdjs
Biri de demiyor ki kedi gel engin bilgilerini dök yararlanalım jcjswjkdsk- 1 yıl
Kedicim sen bizi zaten sorularınla aydınlatıyorsun
Soran1 yılHeee🤭
Organiğe sataşim dedim canım jcjsjs
Soran1 yılBence tamamen iş bilmemezlik bxjdjs
Seks yapmak her türlü ağrıyı alır jddjd
Diş ağrısı hariç 🤣
Ama bildiğim kadarıyla regl, ve baş ağrısına birebir
Soran1 yılİşini bilen kadın sırf baş ağrısını almak için bile seks yapar🤣🤣🤣
Soran1 yılAdam hayvansa zaten kadın p yıldızı bile olsa o kadını söndürür adam orası ayrı 🤣🤣
Soran1 yılBu iyi mi bilemedim😂😂
- 1 yıl
@Firu_Zen valla canımcım tek taraflı bilgi hiçbir işe yaramaz... Erkeğinde bişiyler bilmesi lazım, tabi sadece bilmek yetmiyor karşılıklı ten uyumu da şart...
Soran1 yılAy bence kotu😀
Ben o adamı sevmiom cjdjd
Bildiğim kadarıyla cinsel uzvu da büyük birisi.
Uzakta oynasın cjd
İlle ağzım açılacak jxjdj
Soran1 yılBen çocukken baya meşhurdu bu adam bizim sınıfın ergen erkekleri ismini tahtaya yazıp duruyordu öyle öğrendim adamın ne mal olduğunu 😂😂
Uzakta oynasın jdjd
- 1 yıl
Kedicim birde o zamanlar ona özenler bir şeye benzese 😂😂😂 bazıları bilgi yoksunu iken kendilerini öyleymiş gibi hissediyor 🤣🤣🤣
Soran1 yılPerformansı iyi bildiğim kadarıyla kadını mutlu ediyor evet bu güzel ama yine de pek sevmiyorum.
Adamda duygu yok. İşini iş gibi yapıyor🤣😂🤣😂
İş bile olsa daha duygulu sevişebilirdi ncjdj
Soran1 yılDaha romantik cjdj
Soran1 yılHenry cavil🤭
Soran1 yılHenry cavil üzerinden örnek bekliyom firu🤭
Soran1 yılEvli mi o😱
Soran1 yılAsk acisi cekiyorum Şu an bi sn🤧😷
- 1 yıl
Ne uzman profesörü Haydar Dümen miyim ben 😂 @RenkliZihin rahmetliye saygılar 😇🙏
Fakat dediklerin doğru 🤓
"Tıp fakültesi okumuş, hemsire olmuş bir kadın bu işi bilir değil mi?"
Bilemeyebilir 😂 Bu büyük bir yanılgı. Tıp okudu diye Cinselliği bilecek diye bir kural yok. Aseksüel ise ilgisini çekmemiş hic uzerine düşmemiş, yasamak istememiş bile olabilir mesela.
Ya da işin tekniğini, kitapta yazanı bilmek ile onu içselleştirmek aynı şey değil 😀
"Bilmesine rağmen neden eşini tam olarak tatmin edici bir birliktelik yaşamaz 20 yıl boyunca?"
Adam ister o dediğin olsun ister Brad Pitt olsun, ister Henry Cavill olsun hiç fark etmez. O kadının kalbini attıramıyorsa olmaz o iş 😂 @firu_zen
Hiç okul okumamış, o adamdan aşırı hoşlanan hatta aşık bir kadın yapa yapa o adamı ihya bile edebilir 😀
Cinsellik başka bir şeydir 😎 - 1 yıl
@OrganIQ işte uzman profesör olarak konuştun 😂 kim sizin kadar detaylı anlatabilir bu sitede öğretmenim 😇
Soran1 yılAhskadhksjsj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılEnerjiyi aliyor oturup sonrasinda yemek yiyoruz shdh
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeks, enerji konusunda kişiden kişiye değişen etkiler yaratabilir. Fiziksel olarak, seks sırasında kalori yakılır ve vücut enerjisini kullanır, bu da kısa vadede yorgunluk hissine yol açabilir. Ancak aynı zamanda, seks sonrası bazı insanlar kendilerini daha enerjik ve yenilenmiş hissedebilir. Bunun nedeni, seksin endorfin ve oksitosin gibi mutluluk ve rahatlık hissi veren hormonları salmasıdır. Bu hormonlar, ruh halini iyileştirir ve insanların daha enerjik hissetmelerine yol açabilir. Yani, seks sonrası hissettiğin enerji durumu, hem fiziksel hem de duygusal faktörlere bağlı olarak değişebilir. Kimi insanlar rahatlama ve huzur hissederken, bazıları daha dinç ve enerjik hissedebilir.
11 Yorumla
Soran1 yılHangi yapay zeka modelini kullandın knk
Gizli Üye(30-35)1 yılZina yapanların enerjileri gider. Her birlikte olduğu insanın taravmalarini, psikolojik rahatsızlıklarına bozuk enerjilerini bedenine transfer eder.
Böylece çok takıntılı, vesveseli, bir cok psikolojik rahatsızlığa kapılır. Unutkanlik vs. Yani hem ruhsal hemde bedenine pek çok zarar verir. Bulasici hastalıklarda çabası.
Ama şahitler huzurunda yapilmis nikahlı olduğu eşiyle birlikte olduğunda da enerjisi artar.
Dini bir kitapta okumustum. Bedensel olarak eşiyle birlikteliği erkeği güçlendirirmiş. Bazı sahabeler bundan uzak durduklarinda bedenleri güçsüzlesmis. Onlara ibadetine her şeyinde dengede olmasını tavsiye etmişler.
44 Yorumla- 1 yıl
Hangi kitap o merak ettim
Cevap sahibi1 yıl@ayhanist3435 Dini kitapta okumustum. Kitaplarim yanımda değil. Denk gelirsem söylerim. Konuyu araştırmak istiyorsunuz. Sahabelerin hayatına bakabilirsiniz. Kimisi ibadetlerde aşırılıklar yapmışlar. Peygamber Efendimiz (s. a. v) onları dengede olmaları için uyarmış.(Kimisi çok ibadet edicem diye hanimindan uzak durmuş. Ve bedenen güçsüzlesmisler.)
- 1 yıl
Teşekkürler kardeşim cidden merak ediyorum bulursanız ve yazarsanız sevinirim bende okuyayım o kitabi
Cevap sahibi1 yıl@ayhanist3435 Üstteki paragraftaki bilgiyi baska yerlerden öğrendim...
En son dediğim bilgi çok uzun yazmiyordu kitapta... En fazla 1 sayfadır. En az yarım sayfalık bir yerdir.
İyi bir seks olumsuz enerjiyi dahi alıp olumluya çevirip, çoğaltabilirken;
Kötü bir seks halihazırda bulunan olumlu enerjiyi dahi somürebilir, üretmeyi geç..
Bu yüzden kiminle yaptığımız, kimi seçtiğimiz çok önemlidir..
Kızlar; bazı iyi yönleri var diye bir erkeği duzeltmeye degistirmeye (aslında ona annelik yapmaya) girişmesinler.
Çünkü tek bir hayatımız var. Kadın ve dişi olmanın tadını cikartabilecekleri erkekleri eş olarak seçsinler..
61 Yorumla
1 yılEnerjiyi önce alır, sonra da yükler.. Aldığının yerine daha iyisini ve dirisini koyar.. Daha zinde ve deşarj edici tarafının olduğunu inkar edemez kimse.. Özellikle evli olanların hayatlarına pozitif bir etki ettiğini düşünüyorum mutlu ve kaliteli birlikteliğin..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılmantıken dusunecek olursak erkekten enerji alıp kadına veriyor 😁
21 Yorumla
Soran1 yılAhahahaha çok iyi yorum🤣🤣🤣
1 yılBen seks yaptığım zaman doping etkisi yapıyor bana, çok iyi geliyor, o yüzden seks benim hayatımın vazgeçilmez bir parçası.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılÖnce enerji toplamaya sebep, İlişki sırasında enerji boşalmasına sebep, İlişki sonradasında da enerji ve yaşam enerjisi toplamaya sebep :D
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
1 yılÇok enerji verir dinç tutar ömrü uzatır genç kalırsın
40 Yorumla Hayir enerjini alir biraz ama stresini kesin alir.
20 YorumlaValla hem verir hem alır çünkü bi efor sarfediyorsun bi yandanda garip bi mutluluk verir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Enerji kısmını bilmiyorum da, bana mutluluk veriyor...
20 Yorumla
1 yılFiziksel olarak yorgunluk yaratsa da mental olarak motive edicidir.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Eğer karşı cins aşırı azgınsa o enerjiyi yarıya düşürür 😅 libido yüksekliği artar fakat yorgunluk başlar
10 Yorumla
1 yılVerir daha zinde uyanmayı sağlar. Sabaha kadar yapıp sabah erkenden kalkmadıysan yeni şarj olmuş bil gibi olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKarşındaki insan önemli. Sana nasıl dokunduğu. Enerji verir öncelikle. Sonra o enerjiyi beraber değişik sesler ile atarsınız yavaşca
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSert olduğum için ve geç boşalan biriyim yalan yok pestilim çıkıyor 😃😅 karşı tarafı düşünün ne halde kalıyor hshshs
20 Yorumla
1 yılBenim gibi bir zalıma denk gelirsen yarım kalori enerjin kalır onunla da ancak duş alıp yatağa gidbilirsin :D
12 Yorumla
Soran1 yılGelmemeyi tercihlerim 😀
- 1 yıl
bence de :)
bayağı cinsel yöne eğilimin ciddi anlamda meyillisin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEnerjini harcadıkça kendini daha mutlu ve zinde hissedersin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
1 yılEnerji verir ama en son boşalınca bütün enerjini alır
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıleğer seks sırasında yamyamlık yapmıyorsan enerji tüketir.
10 Yorumla
1 yılEnerji tavan olur bnce 😄
25 Yorumla- 1 yıl
@1yenimesaj tüm enerjin gider
- 1 yıl
Herkes kendi adına konuşsun
- 1 yıl
:)) partnerte bağlı
Soran1 yılEvet abi yani kız öyle demiş onun fikri neden kendi fikrini ekstra ona söyleme gereği duyuyorsun ki 😀
- 1 yıl
haha doğru ya
1 yılefor harcandığı için enerji düşer ama hayat kalitesini arttırır aynı çikolata da olduğu gibi vücutta endorfin hormonu salgılanmasını sağlar
10 YorumlaBence vücudu ve daha çok kadını diri tutar bir araştır isyersen
10 Yorumla
1 yılSeks yapmak üzerindeki birikmiş bütün enerjiyi atar
10 YorumlaZevkli bir şekilde yapılırsa neden olmasın
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
1 yılEnerji full olur
20 Yorumla Stresi gerginliği ve yorgunluğu alır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Evet kesinlikle.. Hücreler yenileniyor çünkü..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılne istediğini anlamadım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
1 yılDogru kişi ise herseyi verir 🙃❤️🔥❤️🔥
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılEnerji bilemem ama mutluluk ve huzur verir
10 Yorumla
1 yılEnerji alır ama mutluluk dinlenme verir
10 YorumlaSonsuz döngü mü neee 😱
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılMutlak kinetik ve * enerji sağlar
10 Yorumla
1 yılHayır , mutluluk ve rahatlama hissi verir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Enerjiyo bosaltmak icin yapiliyor zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkekten alır kıza verir diyelim
10 Yorumla
1 yılYaptığın kişiye bağlı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
1 yılHiç yapmadım ama alır galiba 🤭
10 Yorumla
1 yılErkekten kadına enerji akışı olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYaşam enerjisi, mutluluk verir :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılVerir bence diye düşünüyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılhemde çok
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılEvet
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılenerji alırken veren nadir şeylerden
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılenerji vermez
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıltamterdi
40 YorumlaAlır vermez
10 YorumlaYaşam enerjisi verir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılVerir ve alir
10 Yorumla Heeeee
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılVerebilir
10 Yorumla
1 yılHemde ne enerji ⚡⚡😍😍
10 Yorumla
1 yılBesdakika surmuyosa alır 😂🗽😂
10 YorumlaVerir tabi
10 YorumlaVerir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Enerjiyi fixler ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBana veriyor
10 Yorumla - Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat