Evli kadınların adet ağrıları geneldeee daha az oluyor seks yapmak kadın sağlığı için iyi midir yani bu sonuç mu ortaya çıkıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunu benim arkadaşım yaşıyordu sağlıkçı olduğum için utana sıkala benden yardım istedi doktorla görüştürdüm işin uzmanı söylediği doğum kanalların dardır ondan yapar dedi bi doğum yap düzelir dedi bu arada kızın vermediği yoktu 😂😂 sonra kendini tesettüre çekip bir tane polis memuru bulup yamayıp gitti koptuk oldu mu çocuğu bilmiyorum bu da böyle bir anımdı 😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde evet. Seks vücuda fayda sağlayan birçok hormonu aktif hale getirir. Örneğin depresyon bozukluğu yaşayan bir kadın seks esnasında üretilen dopamin hormonu sayesinde bu durumdan kurtulabilir. Ayrıca seksin kalori yakma özelliği de düşünüldüğünde gayet faydalı olduğu söylenebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15Cevap
+1 yılBirisi , evlendim yine aşırı ağrılı sancılı adet dönemim geçiyor demişti, evlenince ağrısı biraz hafifliyor diye biliyordum doğru mu yani
11 Yorumla
Soran+1 yılAzaliyorr agrilar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın ve erkek sağlığı için iyi evet. Hormonal dengeyi sağlıyor, rahatlık vücudu stresten uzak tutuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle oylesevgilim le yatigimiz hafta boyunca benle igrasmiyor trip atmiyor ne güzel oluyor
15 Yorumla
Soran+1 yılHep yatın o zamannn🤣🤣😅
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle çözümü buldum ben zaten baktım biraz sinirleniyor hemen diyorum bukusalim zamani gelmiş
Soran+1 yılOhh ne güzel ne şanslılar var ya ben bekarken seks yapmazdım jsjsnsna
Cevap sahibi+1 yılşanslılar mi bilemedim şimdi 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzenli ve mutlu cinsel ilişkisi olan kadın elbette mutlu ve sağlıklı olur
11 Yorumla
Soran+1 yılEvli misiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet seks yapan insanlar mutlu ve sağlıklı olur. Kan dolaşımı ve hormonları düzenli çalışır.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uzmanlar öyle diyor, yaşadıklarımız da öyle söylüyor. Sikayetciye, denk gelmedim henüz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks baş ağrısıda dahil olmak üzere tüm ağrılara iyi gelir. Bir kadın seks yapmamak için baş ağrısı bahanesi sunuyorsa o zaman ne oluyoruz derim 👍
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. orgazm olmak salgılanan hormonlar etkisi ile daha rahat adet dönemi geçirmenizi sağlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha az oluyor diye bişey yok ki kfkfkf ben mesela hiç ağrı yaşamam ama bekarım mesela
23 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl@Mardinlii3447 23 yaşındayım
- +1 yıl
Yaşıtız
+1 yıltabiki de ama evlilikle seksi bağdaştırmak saçmalık bu devirde
06 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli seks yani
- +1 yıl
Bunun için evlenmen gerekmiyor artık. Hatta cicim aylarından-yıllarından sonra evlilik sekse en uzak şeydir.
Soran+1 yıl😥😥😥😥😥
- +1 yıl
Ne oldu?
Soran+1 yılSekse neden uzak kalayimmmmm
- +1 yıl
Ben sana kal mı dedim arkadaşım ne alaka.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende tam tersi oldu. Eskiden daha ağrısız geçirirdim adet dönemlerimi. Ama cinsel yaşamım aktiflestiginden beri çok daha sancılı ve ağrılı geçiriyorum
00 YorumlaCinsel hayatı olan kadın için teninin arzularını yaşayabilmek daha güzeldir. Regl sancısı kişiden kişiye değişir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli degilim seks yaptim adet agrilarimda degisen bir sey yok. Kocakari hurafesi
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHormonlar İçin çok iyi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum sonrası bu ağrılar azalıyor diye biliyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikl evet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks sağlığa faydalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılE tabiki çok mutlu oluyorlar yerken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Hayır
03 Yorumla
Soran+1 yılNiyeee
Soran+1 yılYani sağlıklı mı oluyor anlaminda
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlakası yok
25 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki evli misiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet evliyim
Soran+1 yılKötü mü cinsellik sence
Cevap sahibi+1 yılBencilin tekiyse sadece kendini düşünüyorsa berbat.
- +1 yıl
Arkadaşım sen evliliği ne sanıyordun? Evlilik sekse en uzak şeydir. Seks bekarken yaşanır arzuyla tutkuyla ve ihtirasla. Evlilik teklifi seks anca tatsız tuzsuz bulgur aşı gibidir. Maksat karın doysun.
+1 yılseks yapan kadin degil ki erkek
02 Yorumla- +1 yıl
kadinin tek yaptigi sey bacaklarini ayirip uzanmak butun yuk erkegin uzerinde
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlimsnz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılBi ricam olsa
Soran+1 yılTabii nedir
Cevap sahibi+1 yılÇktm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı