Dikkatimi çekti o yüzden soruyorum yatakta normal seyrinde giden seks ayakta olmaya başlayınca inanılmaz hazza ulaşıyor her kadında bu böyle mi ? yoksa istisna mı ?
Cevabın nedir?
Genelde her kadında öyle olsa gerek , fakat ben bu konuda acı tecrübe sahıbıyım son ilişkimde kızı duvara yaslayım derken duvar karton peyermiş :( küt yere sonrası zehir zıkkım oldu bir daha aynı pozisyona gelmekmi imkansız nuh diyor peygamber demiyor , neyse bende bunu paylaşmak istedim
21 Yorumla- +1 yıl
Sizinki de şans :D
valla ben sırt stu yatıyorum sevgılım uste çıkıyo yuzyuze gelcek sekılde benım uzerıme dogru egılıyo bende alttn hızlı hızlı çakınca deli oluyo sonra ayaga kalkamıyo tıtremeden dolayı ama bılmem butun kızlardada boyle oluyomu
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılevet özellikle duvara yaslanınca.son ilişkimde duvara yaslayıp arkadan yapmıştı öyle bir orgazm olmuştum ki anlatamam çok yoğun.
44 Yorumla- +1 yıl
vayy fantastik ;)
- +1 yıl
şuan yalnız mısın?
- +1 yıl
:))))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılayakta kızı boşaltırsan gerçekten zevk aldıysa dengesini kaybedip düşer eğer onu tutmazsan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi Povizyon dediğin kollarını arkada birleştirip Arkadan yapıcan Ama tabi çekişle alakalı bir şey darbeler iyiyse hasar büyük olabilir.
00 Yorumla
+1 yılayakta dizlerim titriyor bazen derler ya dizlerinin bağını çözerim diye o misal :)
00 Yorumlaabi sizlerde ne fanteziler var.helal diyorum
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet duvara yaslanıp olunca daha güzl
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen bide öyle dene duvara sıkıştır kızı al kucağına tadına doyum olmaz :p
erkekler bundan zevk alır ama bayanları bilmem.
00 Yorumla
+1 yılayakta kucağında hoplatmak ddaha iyi oluyor
00 Yorumla
+1 yılduvara karşı..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026