Belki onu doyurmaya calismanin motivesidir :)) her erkek böyle değil bilakis çok zayıf kalçalara sahip olan kadınları begenenlerde var onlarinda bir erkeginkinden farkı olmuyor belki bilinçaltı gaylik vs yasiyanda vardır ama bence dişilik seksapelite diyince büyük kalça ve göğüs...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kişiden kişiye değişiyor ya Mesela kum saati bir fizigim var bazıları seviyordu bazıları hayır
Ben erkeğin değil de kadının zevk almasını sordum. Basenli kadınlar daha mı zevk alır
Yok be mesela benim işten arkadaşım var incecik dal gibi onun libidosu azginligi beni ikiye katlar yatakta şey gibi o fjfjf
Yaa şaşırdım. Ama çok zayıf olunca ne bileyim örneğin kucakta hissetmezsin kadını
Bence de öyle ama bilmiyorum baya da aktif bir hayatı var zevk meselesi işte
Daldan dala diyorsun. Özel olacak ama sen durgunsun o zaman
Siz seksten sanırım arkadaşınız kadar zevk almadığınızı söylüyorsunuz ona göre basenli olduğunuz halde
Evet oldukça zevk alıyorum Basenden dolayı mı bilemem ama daha kadınsı olduğu aşikar belki hormonlarla da alakalıdır...
Erkek kendini sakınmıyor belki de basen olunca. Zayıfta sertleşmenin sınırı var ama basen varsa her git gel bir öncekinden daha sert oluyor bende
Belki onu doyurmaya calismanin motivesidir :)) her erkek böyle değil bilakis çok zayıf kalçalara sahip olan kadınları begenenlerde var onlarinda bir erkeginkinden farkı olmuyor belki bilinçaltı gaylik vs yasiyanda vardır ama bence dişilik seksapelite diyince büyük kalça ve göğüs...
Ah göğüs konusunda pek bir şanssızım desem size :( eşim de yanımda değil. Mecburi hizmetimi yapıyorum size dert yandım kusura bakmayın
İstediğiniz şeyleri yine sevdiğinizin kollarında bulucaksiniz dijital kadrajlarda aramayın.
Bir şey bulacağımı sanmıyorum her türlü. Teşekkür ederim
Tabi ya dalgalanıyor bir de
Ne alaka
Bilmem gördüklerim hep daha istekli