Kocam her seksi giyindiğimde "buna ne gerek vardı" diyor, gerçekten artık canımı sıkıyor. Odun değil mi?

Haftada birkaç kez seksi kıyafetler giyiyorum, resmen kılıktan kılığa giriyorum oysa buna ne gerek vardı diyor. Dün mesela mini bir elbise giydim, altına da ince siyah külotlu çorap koltuğa bacaklarımı uzattım, bu hiç hoş bir görüntü değil böyle oturulur mu dedi. Külotlu çoraptan etkileniyorum diye birkaç kez farklı farklı çorap giymiştim, iyi ki bir şey dedim diyor. İktidarsızlığı da cabası, son zamanlarda ya erken boşalıyor da ya da hiç kalkmıyor mecbur beni eli ya da diliyle rahatlatmaya çalışıyor ben yine de bir kere bunu yüzüne vurmadım. Çeşit çeşit yemek yaparım niye yaptın ki bu kadar yemek der. Akşam iki sohbet edelim istiyorum sen anlat benim anlatıcak bir şeyim yok iş güç işte diyor. Bu adama beni eskisi kadar sevmiyor musun diyince de tepkiyle karşılşıyorum bu nereden çıkıyor saçmalıyorsun diye. Onun sevgisi azalmıyorsa da bu gidişle benim azalıcak çünkü davranışları odun gibi yorulmaya başladım.

Kocam her seksi giyindiğimde "buna ne gerek vardı" diyor, gerçekten artık canımı sıkıyor. Odun değil mi?