bunun siyahini giyiniyorum 2 gündür. Mutfakta iş yaparken falan bu var üstümde. Yeterince seksi mi degil? Yoksa iş yaptigim icin rahatsiz etmek mi istemiyor? Ne kadar seksi giyinmissin dedi ama icraat olmadi
Evde şöyle giyiniyorum kocam 2 gündür bir şey yapmıyor, yeterince seksi değil mi?
Daha bir aylık evlisiniz ve bu mu problem? Biraz gevşe. Kafanı bununla doldurma. Anladığım kadarıyla sekse bakış açınız biraz farklı. Bu şekilde sürekli gezilmez. Bunu sadece istediğin zaman yap. Bir de seks istediğini belli etmen anormal bir şey değil. "Niye bu kadar seksi giyindin?" diye sorduğunda , neden içindekini söylemiyorsun? Bunu normalleştirmişsin. Seks istediğini belli et. O senin kocan. Bunu ondan istemenden daha doğal ne olabilir? Birbirinizi iyice tanımaya çalışın. Seks tek taraflı bir süreç değil. Biraz da eşini düşün. Acaba o ne kadar istiyor? Bir de bunu konuş eşinle. Yani ne istediğini bilsin. Seni etkilemek için yapıyorum. Seks yapmak istiyorum." diyebilmelisin. Belki de onun kafasından başka şeyler geçiyordur. Bunun çözümü için ön şart, sizin birbirinizden beklentilerinizi birbirinize açık açık ifade etmeniz. Yoksa bu bu şekilde devam edip gider. Sen de kendi kendini paralarsın. Hadi bakalım. Sağlıklı ve mutlu kalın.
senin böyle giyinmen ve onda ereksiyon problemi... ikisi bir araya geldiğinde kendini kötü hisseder daha da. sana belli etmez ama yetersiz hissetmesine neden olursun. kaç kere birliktelik oldu evlendiğinizden beri
Erkek de problem var bazı erkekler öyledir ya aslında problem değil de nasıl desem kolay kolay etkilenmeyen kolay kolay kız beğenmeyen çıplak kadın görmeyle hemen şey olmayan benim manita da böyle onun yerinde başkası olsaydı şimdiye aklı başından gitmişti altımda robot gibi yatıyor öyle zevk alıyor ama bana karşılık vermiyor bilmiyor yani öyle sevşmeyi flan bende bu tarz giyiniyorum arada evin içinde yürürken elleyip geçiyor falan ama öyle aradığım şeyleri yapmıyor
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamamen ayni. İliskimizde de yumusama problemleri Oluyo. Seninkinde oluyor mu? Ozellikle 2. Postada cok cok sikinti yasiyorum.
Biz ikinci postu atmıyoruz maalesef 😂 tek posta da bitiyor daha ben doymadan tamam önce ben boşalıyorum falan ama yetmiyor daha da istiyorum geciktirici kullan diyorum kullanmıyor
Ya tamamen mi ayni olur durum. 2. Yi cok istiyorum olmuyor !! Ve sen sevgilisin bu yoldan donme sansin var. Cinsellik cidden onemli. Ben 20 gun once evlendim bosanmak o kadar kolay degil boyle bi sey dusunemiyorum bile
Cinsellik için birlikte değilim tamam cinsellik ihtiyaç ama aradığım gibi sevişen biri denk gelene kadar erkek denersem afedersin o. Pu olur çıkarım arada sevgi de var ve ben aşık olduğum adamla birlikte olmaktan daha çok haz alıyorum her ne kadar adam aradığımı yaşatamasa bile bide yaşattığını düşün zevkten baygınlık falan geçiririm heralde yani evet birçok şey eksik olunca üstünü çıkarmaya bile değmiyor ama sevmediğim biriyle birlikte olmak çok sıradan geliyor bana
1 ay dolmadiysa acaba çekingen mi dicemde insan karısından neden cekinsin ki? Ben böylesini ararım ama evlensem biriyle aseksuel olur kesin.. Feridun Düzağaç- tesadüfler 🎶🎵
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cekingen degil ama ereksiyon problemleri olabilir acaba bu yzuden kendi seksinden sogumus olabilir mi ozguven mesleesi vs?
Bence bı oturun önce ona laf atarak konuşmaya calis. Ben hep seni arzuluyorum sen neden yaklasmiyorsun de.. eğer bir problem yaşanırsa ereksiyon problemi " olur aşkım biyle şeyler kafaya takılacak şeyler değil doktora gideriz sorarız de rahatlat adami yani kendine güveni gelir yavaş yavaş çok normal karşıladığını gosterirsen
şimdi ne eşini ne seni neden ilişkini biliyorum yani o yüzden ne desem boş kalır :) Ama tabiki günlük hayatta giyebilceğiin bişey değil bu ve eşin için giyindiğin bariz ortada yinede birşeyler söylemeli ya da yanaşmalıydı diye düşünüyorum. İnsan ister istemez bir beklenti içine giriyor. 9 yıllık evliliğimden benim edindiğim tecrübe bu
Sorun bende mi dedim hayr dedi. Onceki iliskilerinde boyle miydi dedim evet dedi uzun iliskisinde boyleymis. Doktora gidelim falan dedim kirilmis olabilir bu konusmalara
Doktora gidelim demene neden kırılsın ki? Eşinle tatmin olmak istemen en doğal hakkın sonuçta. Onun da seni memnun edebilmek için ne gerekiyorsa yapması gerekir. Aah ah bazı erkekler hiç kıymet bilmiyor maalesef. Yazık ediyorlar kadınlara 🤨
Hep sen atıyorsan o zaman o adam da gerçekten yılmışlık var hem de büyük bir yılmışlık. Moralini bozmak istemem ama ya gözü dışarıda aldatıyor ya da kendi kendine çok takılıyor ve seninle yapmak istemiyor bu nedenle.
Evlenmeden once sevisme ve oral. Evlendikten sonra ben hergun istedim ve yaptik oyle boyle. Simdi ise geri cektim kendimi. Artik uzerine atlamiyorum bakalim kendi ne zmaan gelck
Eğer kendisini başka şeyler düşünerek tatmin ediyorsa biraz çok beklersin kusura bakma ama çok çok kötü olduğunda anca yanaşır sonra aynı süreç yine başlar bence oturup konuşmalısın bu durumu.
Yok ben de diyorum ki al karşına düzgünce lafı değiştirmesine vs izin vermeden düzgünce konuş eğer bu şekilde olacaksa ben de ona göre davranayım kaç gündür evde playboy kızı gibi geziyorum dönüp bakmıyorsun bile en azından ben de kendimi yırtmam de.
Bunun neden kendini küçük düşürmek olduğunu düşündün ki? Yanlış anlama ama 3 gündür o şekilde ve o beklentiyle evde dolanman ve karşılığını alamaman daha küçük düşürücü değil mi?
Ereksiyonu nasıl dile getirdin nededin mesela? Daha uyarıcı şeyler giyebilirsin ama ütü yapmak yerine direk ona odaklanabilirsin
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
2 haftadir ona odaklanarak ustune hep ben atlayarak ilerledim. Jartiyerler vs giydim. Bu hafta kendimi geri cekiyorum artik. Kendisi romantik biri. Arkamdan gelir sarilir boynumu oper guzel seksi karim der iyi ki benimsin der…ama alip goturup mikmez… ereksiyonu dile getirmem soyle oldu. Sorun bende mi dedim benden mi etkilenmiyosun? Onceki iliskilerinde nasildi ayni miydi? Ayni dedi sorun sende degil sana bayiliyorum dedi testosteron dusuk
Oyle kiyafetlerim var ama o zaman resmen apacik davet olmaz mi zaten ilk adimlari genelde ben atiyorum. artik boyle cok ugrasilmamis gozukmek istiyorum random giyinmisim gibi
İlkine kalkiyo en azindan. İlk postaya yani. Ama evin icin cibildak dolasmayla kalkmaz tabii ki. ille temas gerek. Yoksa bence sapik olurdu gorme ile kalksaydi