Kocami seviyorum ama cinsel anlamda cekici gelmiyor vucudu kilo da aldi ne yaptirmam gerek onun icin. Simdi kocani sadece seks icin mi kullaniyosun diyecekler cikacak onlar yorum yapmasin evliligin icinde bu da var ve benim hevesimi kaciriyor.
Cevabın nedir?
+1 yılİşde birliktelikte en büyük sorun bu bence, karşı taraf eşini düşünerek kendine bakması lazım evlendikten sonra nasılsa evlendik artık, başkasına kendimi beğendirmemede gerek yok diyip kendilerine bakmayı tamamen bırakıyorlar, halbukisi bu insanların bazı istekleri var, acaba beni böyle beğenirmi, benden uzaklaşırmı diye hiç düşünmüyorlar, benim sana tavsiyem sakın gidip çekici gelmiyosun deme, sürekli onu spora teşvik et (nasıl yapıcağını bilmiyosan söle anlatiyim yorumda yazarsan) ve söyliceksende canım iyice saldın kendini filan gibi söyle ama bütün bunlar olmazsa eşin takmıyosa 2 ci plana geçicen mecbur
04 Yorumla
Soran+1 yılSpor icin vaktim yok diyebilir belki. Hoslanmadigimin farkinda bence arada gobegine laf soyluyorum. 2. plan nedir bosanmayi dusunmuyorum oysa eger
- +1 yıl
Kocanla cinsel ilşkinizi çekici hale getireblirsiniz mesela yeni şeyler deneyin fanteziler filan, sen bunlar için teklifte bulunursan eşin sana tepkisi ne olur?
Soran+1 yılFantaziler olsa ne olur benim sorunun onun goruntusu:/
- +1 yıl
O zaman son bir çaren kalıyor, kendini cinsel olarak tatmin etceksin kocan olmadan, yoksa bu cinsel sorunlar sizi çok soğutur söliyim.
En İyi Cevaplar
+1 yılbu evlılıgın bır asamasından sonra oluyor. ilişkiniz monotonlastıgı için bu tarz seylerı dusunmeye baslamıs olabılırsınız. Umarım yakın cevrenızde fıt gorunumlu sızı tahrık eden bır bey yoktur yoksa o beyle ılıskınız yataga kadar gıdebılır. çünkü asagıdakı yorumlara gore fıt bır bayansınız
01 Yorumla
Soran+1 yılMonotonluktan cok kilolu olmasi brnim derdim sıkı olmadı gerek vücudunun
+1 yılBeslenmeso senin elinde degil mi adam gibi öğün cikar. Sen karilik yap oda kocalik yapsin. Vaktiniz varsa en azından yürüyüşlere çıkın haftasonuda olur. bir gün o hale sende düşebilirsn dikkat et agzindan çıkana
01 Yorumla
Soran+1 yılYemegi birlikte yapiyoruz ama genelde yagli seyler istiyo kendine oyle soslar hazirliyor. Ama bu ara sira yuruyuse cikmakla olacak birsey degil spor daha uygun
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
43Cevap
Cinsellik evliliğin yüzde 80'idir. Kocana bunu anlatmalısın. gerekirse spor yapmalı kilo vermeli. kadın da erkekte evlendikten sonra kendini salmamalı aksine partnerini daha mutlu etmek için daha iyi bakmalı kendine. performansını korumak ve artırmak için gerekli şeyleri yapmalı. Zor durumdasın Allah sabır versin.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın diyecek birsey bulamadım sagol
Soran+1 yılGecicem sagol:)
+1 yılBirlikte spor yapalim desen bir program hazırlasan
hem spor yaparsınız hemde birlikte kaliteli vakit gecirirsiniz.
Tatli dil yilani deliginden cikarir.
Ama sordugun sorunun tarzı yanlıs..
Kocam kilo aldi zayiflatmak icin neler yapmaliyim diye sorsaydın
Bu kadar tepki almazdın11 Yorumla
Soran+1 yılSorunun sonucu aynı sonucta tepki almadım ki:) spor yapması en iyisi herhalde
Cinsellik konusunda 496 cevap paylaştı. Söyle ona zayıflaman lazım de çok çirkinleştin bu ne az kendine bak de. Bunları diyerek bir kenara atma bakımıyla ilgilen yardımcı ol güzel besle falan filan yaparsın ya siz kadın milletisiniz her şeyi yaparsınız :D anam bazen babama bağırıyor ye bu ne zayıfladın çöktün çirkin oldun falan diye sizde yapın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHer dakika yaninda olamam ya ben isteyken ya da disaridayken gidip yer durur cok seviyor yemeyi:D
Tatli dil ile bunu ona anlatin ama incitici ters kelimelerden kacinin.. icap ederse beraber diyete gidin icap ederse spor yapin.. nasilki kadin kendine dikkat etmek zorunda ise erkekte kendine dikkat etmek zorunda.. bu sizin dogal hakkiniz...
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin goruntu kotuyse icinden birsey yapmak gelmiyor onunla
+1 yılEvlilikte seks çok önemlidir. Evli ciftlerin anlasamama nedenlerinin büyük bir çoğunluğu sexteki uyumsuzluga dayanır. Eşinizi onu kirmadan diyete yonlendirebilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama yagli seyleri cok seviyor
ikinizde spor salonuna başlayın benim gittiğim salona gelen çok karı koca evli çift var sonuç olarak bu işler karşılıklı gelin birlikte sporunuzu yapın oda yatakta seksi bir kadın ister sonuçta senin içinde aynı şey geçerli bunun tek çözümü spor
03 Yorumla
Soran+1 yılBen dikkat ediyorum kendine ama beraber de gidilir sadece vaktim yok gibi bahanelrr uydurabilir
Soran+1 yılEvet:)
Kocanın penisi kaç cm. Kalınlığı nasıl. Sanıyorum biraz ufak ve ince. 19-20 cm ve bileğin kalınlığında penisi olsaydı seni orgazm manyağı ederdi. Kilosu nedeni ile sorunun olmazdı.
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun kilosu cinsel organı değil
Soran+1 yılDüsünmedim. Vücudumu bilmiyorsun
+1 yılEvlilik oncesi seksi bu yuzden hakli buluyorum snra evleniyosun bin turlu sorun var yaa sirf gunah diye yapmıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz onceden yapiyorduk ama vucudu boyle degildi :)
- +1 yıl
Abla bence bunu kocana soyle hatta seks yapma spora baslasin kendne baksin sende o istdgi kdr yaparsin erkege okdr yuz vermicksn kendini salar yoksa boyle :D simdi az yap tepki goster spor yapar duzene girersrn istdgndn fazla yaparz de bu hedefi koyup istedgni vermezsen o hedefe ulasmak icin elinden geleni yapar :D
Soran+1 yılYüz verme derken nasıl vermiyim:D seks yapmamayı bilmiyorum cezalandırınca ben de yapamamıs olucam orası da kotu
+1 yılbence artık sevmiyorsun seviyormus gibi sanıyorsun sevsen cekici gelirdi hala hoş bende karsı cinsimde kilolu olunca cekici gelmez bana sende kocana bunu bir sekilde soyleyip kilo vermesini saglıycaksın ya da sevişirken gozlerini kapatıcaksın :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgi farklı cekici görmek farklı spor icin konusmam en uygunu herhalde
- +1 yıl
benim acımdan ikiside aynı ama su konuda seninle hem fikirim bende istemem kilolu birisini hayatımda
- +1 yıl
bu arada kac yıllık evlisiniz
Soran+1 yılDemekki ikisi senin için de aynı değilmiş
- +1 yıl
bilemiyecegim ama sonuc olarak dedigim gibi banada cekici gelmiyor
Cinsellik konusunda 916 cevap paylaştı. Bunlar yüzünden evlenmicem arkadas bitanemi kocasina tam bağlı kadın olmaz şu sitede.
53 Yorumla- +1 yıl
Seven olsun valla sakat da olsa başımın üstünde yeri var ama kalbi olanı görmedim şu sitede
Soran+1 yılTam bagli olmasi erkege bagli kendine tam baglarsa kadin da baska beklentilere girmez
+1 yılevlenmeyi birak sanalda yaparken bile guvenim kalmadi sixin gibiler yuzunden l*n
03 Yorumla
Soran+1 yılNe demek bu neye guvenin kalmadi ne ilgisi var
- +1 yıl
insan vucudu kilo almaya musait ilerde bizde spor yaoamayip kilo alcaz karimiz boynuzlasin mi !
Soran+1 yılDikkat ediceksin kendine salmayacaksin evlendikten sonra kadin bakimli erkek ister senin karin da salsin kendini sen dusunursun
+1 yılAşkım sen istiyor seks verecek 10 kilo de :D
Durumu açık açık belirt010 Yorumla
Soran+1 yılBunu diyebilirim bak:D
- +1 yıl
Hem komik olur :)
Soran+1 yılHem de aciklayici olur:)
- +1 yıl
Evet. Güzel de olur :D Ki bana karım öyle dese bende kilo veririm :D İşin ucunda seks var. ama adam 10 kilo versin öyle sexe başlayayım deme sonra başka hatunlara gitmesin. Baktın çalışıyo adam bişeyler deniyo biraz sevindir mutlu et adamı.
Soran+1 yılHayır tabiki sekse ara vermem onu cezalandırsam be ne yapıcam sadece gozu korksun:D
- +1 yıl
He aynen :) 1-2 gün korkut 1-2 gün göster ama elletme 1-2 gün ellet ama yaptırma :D Sinirden köpürsün :) o incelir zaten :D :D
Soran+1 yılHahah onu yaparken dayanamayabilirim en iyisi hiç göstermiyim
- +1 yıl
biraaz ellet ellet sonra huysuzlan :D Öyle akıllanır :D Başka türlü olmaz. Tadına bakacak ama tadımlık olarak :))
Yoksa işe yaramaz :D
Soran+1 yılO çok zor benim için
- +1 yıl
Kız arkadaşım bana böyle yapsa (70 kiloyum resimdeki de benim) Fakaat bunu dese 10 kilo ver dese seve seve ya da mike mike veririm :D
Sizin gibiler yüzünden coğu genç evlilikten soğuyor. Nerede kocasından memnun olmayan kadın varsa bu siteye gelmiş
42 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kim var ki ben görmüyorum abartmayın karısından memnun olmayan adam yok mu sence
- +1 yıl
@KurabiYe doğru söylüyor ++11
Kadın isterse erkekeğini bir kalıba sokar..
*Gönlün geçmiş ise adamdan ne yapsa boş..01 Yorumla
Soran+1 yılGönlüm niye geçsin. Erkek kalıba girmezse zorla mı sokucan
Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendisiyle konuşup kilo vermesini sağlayın. Mutfak sizde ise sebze agirlikli donatın sofrayı.
12 Yorumla
Soran+1 yılBeraber yapiyoruz ama daha cok yagli seyleri seviyor
Takma böyle saçma şeyleri
211 Yorumla
Soran+1 yılGercekten sacma degil evlenince anlarsın
Soran+1 yılEşin kilolu ve sen bunu umursamıyor musun
- +1 yıl
Nasıl takmasın kız :D
- +1 yıl
Aksgahd benimli filinta gibim mübarek olmayan göbüşünü öperim onun:D
- +1 yıl
Hahaha diyet yemekleri yap dur boşanmayın hemen:)
Soran+1 yıl:D ben kilolu erkeklerden hoslanmam goruntu olarak etkiliyor o yuzden :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkşamları beraber spor yapın yrmekleri ona göre hazırla kilo versin.. ve cinselliğinizin dr biraz daha hareketli geçmesini istediğini söyle..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgi ile seks cidden farkli seyler... sen kiloyu bahane etmissin ama bence sadece o degil... ayni durumu bende yasiyorum eşimi seviyorum ama cekici gelmiyo artik yaa napicaz biz?
02 Yorumla
Soran+1 yılKilolu mu
Cevap sahibi+1 yılBiraz evet... bence senin sorununda sadece kilolu olmasi degil dimi?
+1 yılkocana spor yaptir, bakimli olmasini sagla ve sevmeye calis. yoksa evlilik iskenceye doner
06 Yorumla
Soran+1 yılKendini seviyorum ama kilolu erkek sevmem ben
- +1 yıl
evlrnirken zayif miydi? ne kadsr degisti? kac yillik evlisin
Soran+1 yılCok cok zayif degildi ama benim istedigim gibi yagi gozukmuyordu fit duruyordu gobegi cikti 2 senede
- +1 yıl
kadın da erkekte evlendim diye kendini salmayacak. bazen kızlar 55 kilo evleniyor 2 yıl geçmeden 75 kilo bir çocuk doğurunca 85 kilo oluyor. aynı şeyden erkek de şikayet edebiliyor. erkekler de öyle aynı bakımı aynı özeni nişanlıyken de evliyken de gösterecek. parfüm, giyim kuşam temizlik vs
Soran+1 yılkadın yine veriyor isterse erkek iyice salıyor sonra karım ilgilenmiyor diyorlar
- +1 yıl
valla her şey iki taraflı 30unda neyse 40ında da aynı olurum sanırım. fiziken zayıf olmak ırsı o yönden rahatım. karşımdakinden de aynısını beklerim, en azından elinden geldiğince
Zor bir durum , eşinle konuşup ortak bir çözüm bulun bence
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah sagol
+1 yılsen beni keşfetmelisin manzara gibiyim gördükçe göresin gelir ;)
00 YorumlaCinsellik konusunda 906 cevap paylaştı. Durumu anlat de böyle böyle ama dikkat et sonu kötü olabilir
00 Yorumlabu çok normal bir süre sonra çekici gelmiyor o da spor falan yapsın ama baksın kendine
02 Yorumla
Soran+1 yılSpor icin vaktim yok diyebilir
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkilo vermesi ve beslenmesine yardımcı olabilirsin. o zaman gözüne daha çekici gelebilir.
00 Yorumla Kocana soyle bady fitness gitsin vücut yapsın biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhani başta verilen sözler iyi günde kötü günde hani..
01 Yorumla
Soran+1 yılYani
+1 yılKocan kilo alıyorsa hep senin yüzünden
Kalbine girmek için midesinden geçiyorsun!12 Yorumla
Soran+1 yılYok valla midesinden gecmiyorum :)
+1 yılSizin gibiler insanı evlilikten soğutuyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılBizin gibiler ne yapmis ki sogutuyor
+1 yılİlla kocanla seks yapmak zorunda değilsin;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende kiloluyum ama seks ve partnerimi yeterince doyuruyorum.
Belki de esinden sklmissindir O yuzden yaklasmak istemiyoshn. Yanlis mi012 Yorumla
Soran+1 yılKilolu cekici gelmez
Cevap sahibi+1 yılSeni doyuramiyor belli ki
Soran+1 yılGörüntü olarak doyuramıyor
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum, güzel bir diyalog, özellikle fiziki ilişki sonrası doyumdan sonra, görüntü konusunda doyuramama konusunda hiç eleştiri almadım.
Tabi insanlar çeşit çeşit, kendi düşüncen bu şekilde ama bence tatmin edilen kadın gözünde erkeği kahraman olur :)
Soran+1 yılÖyle değil malesef tatmin edilince doymus oluyorum sadece baska birsey hissetmiyorum. Kilosu baya etkiliyor.
Cevap sahibi+1 yılIlginc, peki bu haliyle nasil seks yapiyorsun ki
Soran+1 yılİsteğimi gidermek için yapıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılAnlamiyorum, neden bu kadar takintilisun peki?
Mesela kafa dengi kizsin cok guzel muhabbetin seninle tanismak isterdim ama bende biraz gobek var ve sen karsindakini korkutuyorsun
Soran+1 yılKadınların çoğunda bu takıntı vardır sadece kötü görünüyorsun demez ve çoğu erkek de kendine bakmaz salar ben de demiyorum kocama zaten burada soruyorum. Tanısmamıza gerek yok önce göbeğini eritmeye bak
Cevap sahibi+1 yılTanismamiza gerek yok..
Hemen tavr, trip cok kotusun iyi ki muhabbet edebildik yani. Gercekten sohbet edecek insan az, onlarda takintili olinca cekilmiyor canm
Soran+1 yılOldu canım
Cevap sahibi+1 yılIii bak bakk suna, neredensin sen
Diyet yapın ! Senin boyun kilon kaç
14 Yorumla
Soran+1 yıl172-58kilo
Soran+1 yılBeraber ama bazen ben bazen o yapıyor kendi hazırlarsa yemek kesin yağlı oluyor
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. biraz kendine bak de..
00 Yorumla
+1 yılSoyle anlat durumu onu kirmadan
08 Yorumla
Soran+1 yılBiraz biliyor hoslanmadigimi sakayla karisik baya buyuttun sen de gobegi diyorum
- +1 yıl
Ama suc sende o kadar guzel yemek yaparsan adam ne yapsin biraz diyet yap canim de yaz geldi az erit sunu de
Soran+1 yılYemegi beraber yapıyoruz ama kendine o soslar falan hazırlıyor oyle seyleri seviyor yani
- +1 yıl
Hmm istahli o zaman kilo sorunu daima olur zayiflamasi zor sende kilolu erkek sevmiyorsun belli seks olmadan evlilikte zor tabi o zmn birlikte bolca spor yapin
Soran+1 yılEn mantıklısı o ama düzenli yapabilir insallah yoksa ise yaramaz
- +1 yıl
O az spor yapar az seks ikisi beraber enerji yakar azda yemegi azalti mi tamam iste ama evlilikte sekste tatmin olmamak zordur cok haklisin bu konuda
Soran+1 yılÖyle tesekkür ederim
- +1 yıl
umarım istediğin zevklere kavusursun yoksa evliliğin uzun sürmez bu sekilde
+1 yılSoyleee o zamnnn senn vucudun nasıl oda onemlı
00 Yorumlane yapmaya karar verdin?
00 YorumlaSpora başlasın
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama vaktin yok diyebilir
Boşan
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden bosaniyim bunun icin
Spora gidin beraber
00 YorumlaKonus kilo versin dd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoymuyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılDoymama nedeni cekici gelmemesi
Cevap sahibi+1 yılinletemiyor mu seni?
Soran+1 yılİnlemekle alakası yok her türlü zevk alırsın zaten goruntu olarak doymuyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşka birini hayal et. Veya başka biriyle kaçmak yap.
+1 yılspora gonder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHmm senin isin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşa gel bna be
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmal ufak mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende kilo al :)
03 Yorumla
Soran+1 yılOldu oldu
Cevap sahibi+1 yılBence ona bu durumu uygun bir dille anlatırsan kocan kilo vericektir
Soran+1 yılUmarım
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem