Kocam seker hastasi artik erkeklik gorevini yerine getiremiyor. Yaklasik 6 aydir benden 15 yas kucuk seks partnerim var. Cocuklarimda var ailemin dagilmasini istemiyorum. Seks partnerim beni fazlasi ile tatmin ediyor. Boyle bir durumun icinde olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Aslında burdaki yorumlardaki insanlara baktığımda soru sahibinin ne kadar kaliteli bir insanlığa sahip olduğunu göremiyor. Cinsellik ihtiyacı yüzünden hasta eşini terkedip yüz üstü bırakmıyor sadece nefsini doyurup rahatlıyor ve evde hem çocuklarına hemde eşine kadınlık görevini yerine getiriyor. Yaptığı zina onunla Allah arasında bir amel defteri arkadaşlar abuk subuk yorumlarınızı kendinize saklayın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
K. vaşeliğini rasyonel hale getirmeye çalışıyorsun buraya yazarak. Bir de kendinden yaşça küçük biriyle tatmin olmaya çalışıyorsun. Sapkınlık ruhunda var senin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaklısın .
silkelemeyenin malını silkelerler. buda doğru.
bu hastalıkta maalesef yan etkım olarak bu var.
eşinde kabul etmiş ise ya da bilmiyor kumda yuruyup izini belli etmıyorsan yargılamak bize düşmez.
cocuk var boşansan kocan bu sefer ne olacak senın onda onun sende hakkı var .
00 Yorumla
+1 yılŞaka misiniz siz ya? Kocan erkeklik görevini yerine getirmiyorsa ya boşan ya da seks oyuncağı al. Niye aldatiyorsun herifi? Çocuklarının gururunu da mı dusunmuyorsun?
20 YorumlaAdam hasta sen de git başkasına ver sonra gelip burada marifetmiş gibi anlat :D Ortada aile diye bir şey kalmamış ki
28 Yorumla
Soran+1 yılAileme en ufak sekilde ihmal etmiyorum sadece. cinsellik yasiyorum. esin seker hastasi olan kadinlar anlar beni ancak
Soran+1 yılkocama kim bakacak
- +1 yıl
Adamı öldür daha iyi
Hiçbir erkek oooo kadının kendisine bakmasını istemez hiçbir evlat annesinin ooo olmasını istemez istersen sor çocuklarına kocana - +1 yıl
Çok evli kadın var ben dulum diyor sonra evli olduğunu anlayınca ben kalbimde dulum çocukları için yanındayım diyor aslında boşanmaya cesareti yok kimse onunla evlenmez oda biliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yıleee ne demiş atalar?
"Yemeyenin yerler malını, s ikmeyenin s*kerler avradını"
Günün Fırsatı :
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen kaçyaşındasın da 15 yas var aranızda? ve seker hastası erkekler de bu iktidarsızlık normal olmuyor kalkmaz da kalksa da kısa sürer
00 YorumlaKeyfi yapmıyorsun. Mecbur kalmışsın. Keşke eşin isteklerini sağlasaydıda bu duruma düşmeseydin
00 YorumlaSen bunun doğru olduğunu düşünüyorsan ve bilinçli biriyse kime ne?
Ama anlamadığım neden böyle olan var mı diye sorman?
Canını yakan şey ne?00 Yorumla
+1 yılSeks zevk isidir. Zevk alamiyorsaniz partner bulmaniz nirmal. Bende partner arayan biriyim evli skes yasayamayan zevk alamayan biri olarak
00 Yorumla
+1 yılUmarım daha fazla kişi böyle ahlak dışı ilişkilerin içinde değildir
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbende şeker hastasıyım ailemde ırsi maalesef. ama bu illaki erkekliği ldü demek değil. bir çok tedavi yöntemi var.
00 Yorumla Bosan ve o çocukla evlen diyeceğim ama toton yemiyordur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldogru olanı yapıyorsun haklısın benım sımdı esım boyle ıdı evledık ama? ılgınc oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdaki cogu kisi yazmis bos bos şöyle böyle diye. Peki senin cinsel ihtiyaclarin ne olucak? Doymazsan gergin olmayacak misin? Bunu hic dusunmuyorlar. Penisi kalin mi?
00 YorumlaEşine ihanet ediyorsun bu çok kötü ihanetin affı olmaz!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. FB ile devam şanslı. bir FB :) ateşli. bir kadm ve seks
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok iyi yapmışsınız sizin gibi olan Çok kişi var akıllı ve ailesinin dağılmasını istemeyenler sizin yaptığınızı yapıyorlar diğerleri eşi ile tartışarak ailesini dağıtıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir durumun içinde olan tek siz değilsiniz.
cut.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın şeyin ne kadar yanlış olduğunun farkındamısın
00 Yorumla Bu durumda olan bı partnerim var ama aramızda 15 değil 9 yaş var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir bı kaç kez birlikteliğim olmuştu bu tarz bı arkadaşla yapabileceğin bir şey yok arkadaşların ne dediğine takılma umarım her şey yoluna girer
00 YorumlaOyuncaklar var onlar la yapabilirsiniz neden bu yola başvuruyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir yandan kocanın parasını yiyeceksin diğer yandan başka erkeklere vereceksin. Boşanmak yerine bir de utanmadan başlık açacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aşırı yakışıklı bir gencim boyum 180 fit sayılırım ve aşırı cekiciyim neden bulamadım ben böyle kadın çok istiyorum halbuki...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocan cuckold olsa iyiymiş. Ben cuckoldum, böyle bir evlilik hayalim. Keşke ben gibi biriyle evli olsaydınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence doğru hareket.. aldatmak değil belki ama onun ihtiyacını bilip onu da yarı yolda bırakmıyorsun..
tanımak isterdim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tam tersi olduğu zaman kadın bu konuda özgürdür. Isterse kocasıyla sevişmeyebilir diyen tc kızlarının yorumlarını okumaya geldim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bende aynı şekilde sizin gibi evli bir bayan dostum var oda siz gibi eşinden yana dert yanıyor ve benle dost hayatı yaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de yaşadım benden büyük biriyle halen devam ediyoruz eşi iktidarsız
02 Yorumla
Soran+1 yılzor bir durum
Cevap sahibi+1 yılEvet kimseye konuşamıyorsun anlatamiyorsun ve hep gizli saklı sıkıntılı yani yargılar insanlar maalesef
Alan memnun veren memnum, işin de zor 2 tarafa da yetişmek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim isim bu mutsuz insanları mutlu etmek belirli bir tarifede
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyemin ederim bi ben milf kadın bulamıyorum sansa bak ya millet götürüyor 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEpimedyumlu macun o işi çözüyor. aldatmaya kılıf uydurmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir durumu yaşadım ama sadece cinsellik mesele çözülünce herkes yoluna gitti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarkettirmeden kimseye gidip gelebiliyorsan iyi. Açık vermede.
00 YorumlaHem ailen dağılmasın istiyorsun hem elin adamıyla sevişiyorsun. :)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Eşinden neden boşanmıyorsun ve çocukların kaç yaşında?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok umarım partnerin güvenilir birisidir
00 Yorumla Adamın ekmeğini yiyorsun, gidip dışarıda *, bari boşan..
00 Yorumla
+1 yılsenı tatmın edıyormu yaslarınız kac?
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAzgınlık ruhunda var.. sadakatsizlik ve vicdansızlıkta..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmak yerine aldatmak daha mı iyi?
21 Yorumla
Soran+1 yılayrilmak istemiyorum. sadece cinsellik yasiyorum onunla
+1 yılvibratör kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalanciyi s. ksi ler dicem ama seni zaten s. kiyorlar
00 YorumlaBayılırım böyle manitaya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Yapcak birsey yok buda ihtiyac karsılıcan
00 Yorumla
+1 yılKoca takviye şeyler yedir
00 Yorumla
+1 yılYolunu bulmussun alan mwmnun satan memnun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sonra neden evlenmiyorsun kimeye güven kalmamış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKolay gelsin Harun abi
00 Yorumla
+1 yılHicmi yapamiyorsunuz peki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHerşeyi de burada anlattırmayın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO çocuktan daha iyi yaparım bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşamak isterdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış anlama ama Çok kötüsün kartaktersizsin
00 Yorumla
+1 yılİnandırıcı bulmadım
00 Yorumla
+1 yılEşine macun hazırla
02 Yorumla
Soran+1 yılSeher hastasi artik eski haline gelmesi mumkun deyil. tum doktorlara gitti
- +1 yıl
O zaman Genç partneri in ile seksin tadını çıkar seni cinsel anlamda tatmin Edip doruyuryor sa zevkine bak
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kocan biliyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir
+1 yılDevam et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Görevse sıkıcı olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılYakalanma yasa
00 Yorumla - Devamını Gör (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım