Kocam seksi giyinip bakımlı olduğum halde ne gerek var diyerek sinirimi bozuyor. Sizce bu adam neden böyle?

Evde mini, yırtmaçlı, dekolteli elbiseler giyiyorum, bazen külotlu çoraplı bazen çorapsız. Pijamalarım bile en azından göğüs dekoltelidir. Ben normalde dışarıda çok sade giyinen biriyim, hatta kuzenlerim benimle dalga geçiyordu kendini iyi saklıyorsun böyle biri olduğun kimsenin aklına gelmez, ben hala neredeyse paçalı don giyicem diyorlar ama bu tarz kıyafetler giydiğim halde kocam bunlara ne gerek var, bunları niye giyiyorsun, hiçbir yerini kapatmıyor ki giymesen daha iyi tarzı ifadeler kullanıyor. Dün mesela süper mini bir elbise, ten rengi külotlu çorapla giymiştim, sütyen de takmadım göğüs dekoltesi daha hoş duruyordu öyle. Kiloluyum ama hem bakımlıyım, hem göğüslerim ve kalçalarım dikkat çekicidir. Saçlarımı da yaptım, hafif makyaj da, parfümümü de sıktım yemek sofrasını hazırladım. Adam geldi ve sadece bu nereden çıktı, bu hiçbir yerini kapatmıyor ki dedi, yemek yedik ve uyuduk. Artık kadınlık gururum inciniyor. Haftada en az 2 kere ilişki yaşıyoruz ama çok alakasız tahrik oluyor, ne seni tahrik etti diyorum tahrik olmam için bir şey yapmana gerek yok diyor. Süslenmem sanki onu hiç etkilemiyor. Çok güzel olduğumu söyler ve söylerler ama çok kötü hissediyorum. Neden kıymetimi bilmiyor? Biz evleneli daha 1 yıl bile olmadı.

Kocam seksi giyinip bakımlı olduğum halde ne gerek var diyerek sinirimi bozuyor. Sizce bu adam neden böyle?