Kocam beni savunmadı ailesine karşı küfür ediyor tiksindim geçmişte yaptıkları ettiği küfürler ailesine karşı savunmaması beni kendisine karşı duygusuz yaptı yatağıda etkiliyor ona olan duygularım adamı sevmiyorum adam dediğim el adamıda değil kocam her an dokunmak istiyor bende kaçıyorum defolsun gitsin yatsın zıbarsın
Adam beni yanından ayırmıyor zorla taciz ediyor rahatsız oluyorum beni koruma savunma küfür et utanmadan dokun bana tehdit ediyordu boşamakla bende boşarsan boşa sana meraklı değilim diyorum sevemedim bu adamı
Cıvık sulu birisi zorla dokunmak öpmek ne ya rahatsız oluyorum içimden gelmeden ona dokunmadan onunla birlikte oluyorum bitsinde kurtulsun diyorum dişimi sıkıyorum seks yaptığımızda
Boşanmak kolay değil bazı ailelerde boşanmak yok ne yaparım boşandıktan sonra oğlumla ama ne olur şu adamı iş yeri şehir dışına götürdü orada çalışsa yüzünü görmesem hiç yalnız bırakmıyor rahat bırakmıyor beni ben gelemem böyle şeylere ev işlerinde yardım etmez ama sürekli vıcık vıcık sürekli dokunmak ne ya aman yardım etmesinde yorulup hemen uyuyum onunla olmayım
Çocuğa oda takımı almadık bende oturma odasında oğlumla uyuyorum bunu bahane edip
oda takımı alsında istemiyorum bana dokunsun istemiyorum kan beynime sicriyor bu adam bana dokunduğunda soğudum sevmiyorum tek başına ailesinin yanına gitse defolsa uzaklaşsa benden ne ya bu ben bunu mu çekecem
Beni savunmasın korumasın küfür etsin ailene had bildiremesin güçsüz herif onun yüzünden ailesi yensin beni ben neden böyle birisiyle yatayım yatsamda haftada bir dişimi sikarim biter geçer
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer