Zorla evlendiğim adamla cinselliği nasıl sevebilirim?

Aslında o beni beğenmiş yani ama sevgililik olmadı evlilik muhabbeti olmadı herhangi bir tanışlık bağ yoktu aceleyle oldu.
Ben daha çok zorla evlendim ailem zorladı annem zorladı evde annemin sözü geçiyor üniversite okuttuk git evlen dedi temiz çocuk bilmem ne yok dedim ne yaptı ne etti evlendirdi.
Babama yalvardım babam biraz saf söz geçiremiyor zaten öyle böyle evlendik adam benden 4 yaş büyük yaş farkı ideal.
Beni görünce gülümsüyor iyi davranıyor sağ olsun şimdilik iyi yani bir kusurunu görmedim.
Boyu posuda var yakışıklı tipsiz biri değil geçmişini bilmiyorum ben soramadım bile yani görücü mü denir aceleyle oldu bitti pek bilgim yok ben biraz utanıyorum da yani karşısına geçip sorular sormaya adam kocam olmuş hakkında bilgim yok çok garip.
Neyse biz evlendik ilk gecemiz olmadı adam anlayışlı davrandı dedi ki ben adam diyorum bu arada hâlâ pek alışamadım o da farkında.
Kendini hazır hissettiğinde olur o iş benim kimsenin namusunda gözüm olmaz istemediğin sürece dokunmam etmem dedi karımda olsan sonuçta nasıl evlendiğimiz belli dedi hazır olduğunda olur dedi.
Bende tamam dedim ama hazır olduğumda ben hazırım diyecek halim yok nasıl belli edeceğim ve ne yapacağım bakireyim bide adama bakireyim bile diyemedim nasıl belli edicem? Ben pek sevişme falan bilmiyorum nasıl olacak bu iş fikire ihtiyacım var?
Güncellemeler
+1 yıl
Hâlâ geçmedi aramızda bir şey
Güncellemeler
+1 yıl
Sonunda birlikte olduk yorum yapan herkese tesekkur ediyorum
Zorla evlendiğim adamla cinselliği nasıl sevebilirim?