Sevgilim benimle seks yapmak istiyor, fakat evlilik düşünmüyor ben de bekire bir bayanım, ama adamı çok da seviyorum, nasıl bir yol izlemeliyim? Siz olsanız nası davranırdınız?
Cevabın nedir?
kendin sormussn kendin cevap vermişssn... bir insan sevdiğine kıyamaz hayat bu ne olacağı belli değil asla... bir kadında erkekte evlenene kadar temiz olmalıdır bence ben sevdiğim insana böyle bir şekilde bırak söylemeyi bu konuları konusmaya bile çekindim her zaman dedim ya benim helalim olmazsa kaldıki olamadı ayrıldık 1 ay önce 2 yıllk ilişkim bitti... vicdanım rahat bundan sonra hayatında olacak insana yüzünü eğmiyecek çünkü öyle bişy yaşamadık... annesine babasına karşı suçlu hisstmiyecek... hemen ayrıl bitsin kendini üzme sakın bu yüzdende senin kaderinde yok zaten o adam... rabbim hayırlısını versin sana...
13 Yorumla
Soran+1 yılAmin, teşekkürler, ama senin gibi düşünenler çok nadir bu zamanda, bence de öyle olmalı, haklısın
Soran+1 yılinşallah...
En İyi Cevaplar
Adam sana resmen aktivite arkadaşı olalım demiş. karar senin. Sonra pişman olacak olan sensin. Kendimi bile sundum sana diyecek olan sensin. Bu arada tabi adam gitmiş olacak. Bilmiyorum anlatabildim mi. Kendini bu kadar maşa etme arzusu içinde olma derim ben.
00 Yorumla
+1 yılCevabı zaten sorunda saklı pişman olacağın şeyi asla yapma ayrıca yaş itibariyle evlilik için en uygun dönemdesin. Bu kadar zaman kendini koruduğuna göre de senin bildiğin bir şey olmalı kimse vazgeçilmez değildir bence ona kesinlikle yol vermelisin.
77 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın...
- +1 yıl
Ben de 5 yıllık ilişkimi bitirdim bak ölmedim yaşıyorum ama geride pişmanlığım da yok. Sen değersiz bir varlık değilsin ki başkasının amacına araç olasın.
Soran+1 yılaynen öyle, en son tartışmamızda daha merhaba demeden seks istedi, bende ağzıma geleni söyledim haklı olarak... ona hak etmediği değerin kat kat fazlasını verdim ama ne aldın diye soracak olursan sıfıra sıfır elde var sıfır:(((((
- +1 yıl
Yazık bence eminim çok iyi ve güzel bir insansındır. Ama eminim erkek arkadaşın ilahi adaletin işleyişi sonucu istemediği bir evlilik yapacak. İnsan sevdiğine asla kıyamaz, elinden geldiğince kırmamaya gayret eder.
Soran+1 yılama onun sevdiklerini harcamakta üstüne yok, beni nasıl kırdı bir bilsen.
- +1 yıl
Tahmih edebiliyorum çok acı çeksen de yapacak başka bir şey yok inan bana sonra bu verdiğin karar için haline şükredeceksin. Şimdi en az hasarla bu ilişkiyi bitir ileride biterse elinden gitmiş çok büyük bir değer olacak.
Soran+1 yılevet öyle yapacağım
seven adam sevdiği kadınla evlilik hayali kurar o senı cinsel bir obje olarak görüyor senden istediğini aldıktan sonra bırakacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum o yüzden ayrıyız şu an. ama ben seviyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
36Cevap
+1 yılbir eline sevgilin olarak ateşi al diğer elinede iffetin olarak su al, hangisinin verdiği his hoşuna giderse ona git
11 Yorumla
Soran+1 yılİçinde bulunduğum durum ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi...
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Senin ile evlenmeyecek adam neden senin kızlığını ister anlamış değilim.. Bu kadar da samimiyetsizlik görülmüş şey değil.. Böyle bir adam için üzülünür mü? a öyle üzüleceksin ya da kendini verecek sonra ben ne yaptım diye üzüleceksin...
00 Yorumla
+1 yılSana değer vermiyor seks oyuncağımısın sen. Bas tekmeyi hayvana
216 Yorumla
Soran+1 yılAynen sonuna kadar haklısın, ve şu an konuşmuyorum ne yaparsa yapsın..
- +1 yıl
değerini anlasın
Soran+1 yıl3 aydır konuşmuyoruz, arkadaşım görmüş 2 gün önce. çok zayıflamış, ve ben çok üzülüyorum, hastamı nedir? Ama maalesef konuşmadığımız için soramıyorum...
- +1 yıl
El işi çok yapmıştır. Seven insan arar sorar kovalar
Soran+1 yılBen seviyorumda o maalesef bence sevmiyor:(
- +1 yıl
Yani sevse evleniriz derdi. İnsan Sabah sevdiğinin yanında uyanmak ister
Soran+1 yılOsadece seks istiyor, sevgi ak bunlar hikaye onun için, sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyor.
- +1 yıl
Bilemem şahsı tam da tanımıyorum
Soran+1 yılTanıma da zaten, ben tanıdım aldım ağzımın payını:(
- +1 yıl
Belki bir yaşdan sonra kızlar evlenmeyeceksen oyalama beni diyor akılları başlarına geliyor. Mutlu olacağın adamı iyi seç
Soran+1 yılevet mutlu olacağım adamı iyi seçmek... Ama kavun değil ki koklayıp da seçesin:)
- +1 yıl
Birde bayanlar anlar derler. Gerçekden biri sever ki seni havada kaparlar :D
Soran+1 yılYok canım, bulunmaz hint kumaşı değilim ki ben..
- +1 yıl
Öylesin ki :)
Soran+1 yılNereden biliyorsun, kimse bulunmaz hint kumaşı değildir, ben de dahil..
- +1 yıl
Yinede ayrı bir özelliğin var işte ne karıştırıyon :D
Allah'ın hükmüne uy ve zinaya yaklaşma o çirkin ve kötü bir yoldur.. Evlenmedigi halde senle cokmasıda seni kullabmasıdır nasıl katlanıyorsunuz?
24 Yorumla
Soran+1 yılBeraber olmadım, o yüzden konuşmuyorum şu an onunla
Soran+1 yılsadece onu çok seviyorm kahretsin..
Soran+1 yılEvli adamla ne işim olur, yuva yıkanın yuvası olmaz derler, seks istedi ben de kabul etmediğim için şu an konuşmuyoruz..
Seninle evlenmeyi düşünmeyen birisi ile bırak seks yapmayı tuvalete bile gitme.
Ağzına sıçar bırakır, benden söylemesi.01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz tuhaf bir yorum ama merak etme gitmiyorum zaten...
+1 yılBu yasa gelmissin adam beni kullanip atacak napayim diyosun. Git akil fikir bul kizim biraz sperm seni akillandirir belki
01 Yorumla
Soran+1 yılAklım başımda olmasa adamın altındaydım şu an, ama çok seviyorum:(
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanlar değişmez ya olduğu gibi kabul ediceksin ya da etmiceksin
15 Yorumla
Soran+1 yıldoğru bende kabul etmiyorum onun iğrenç isteklerini o yüzden konuşmuyoruz..
Soran+1 yılaklı başına gelsin derken zaten evliliğe sıcak baksın, bu zihniyetini değiştirsin onu kastediyorum, evlenmeden zaten yapmam, yapacak olsam evlenmeden seks isteğine evet derdim.
- +1 yıl
Sevmen güzel ama mantığınla bakma zamanın geliyor yaşın 25 geçmiştir diye düşünüyorum kadınlar olaylara hep aşkla bakar ama bu dünyada tek o erkek yok duygularını bitirebilirsen yeni kişilerde yol açabilirsin ama önce duyguların neyse ona göre davran bu kişide sağlam pabuç değil benim sana diyebilceğim yaşadığının sorumluğunu alamıcağın şeyler yapma toplumuzda erkeğe laf olmaz ama kadına ağır gelir taşıyamaz çoğu bunu bil ona göre yön ver hayatına
Soran+1 yılçok doğru, gayret ediyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Nikah olmadan yakınlaşmayın.
Seviyorsanız ciddi- evliliği düşünürsünüz..
Geri dönülmez hatalar ruhunuzu acıtabilir..14 Yorumla
Soran+1 yılBilyrum da çok seviorum:(
Soran+1 yılhaklısınız, o yüzden ben de konuşmuyorum onunla, umarım aklı başına gelir..
+1 yılkullandırtmayın kendinizi! yarın seni çok seven başka adam çıksa sende onu sevsen ve böyle bir hata yapsan nasıl söylersin ona bunu ve kabul eder mi adam?
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten teklifini kabul etmediğim için ayrıyız kardeşim, bir de bu bahsettiğin durum bence erkek için de gecerli olmalı, haksız mıyım?
- +1 yıl
tabi ki de öyle
+1 yılşehvet deniz suyunu içmeye benzer ne kadar içersen o kadar susarsın. nefis doymaz helalini bekle helal daire geniştir keyfe kafidir sonra ah vah etmeyisin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum, yapmasaydım şu an onun koynundaydım...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim aynı hatayı yapmış daha önce ve ben şu anda çok üzgünüm bunun için. Onu çok seviyorum ama aynı zamanda çok acı çekiyorum. Yapmamış olsaydı mükemmel olurdu ama mükemmel değil malesef.
03 Yorumla
Soran+1 yılama hata yapmış da sonunda seni tercih etmemiş mi, bence bu kadar takılma, adı üstünde hata demiş yaptığı eyleme, arada sevgi olduğu zaman bakar da görmez insan, bence bu konuda haksızsın..
Cevap sahibi+1 yılHaklısın sanıyorum, sadece erkek gururu meselesi. Üstesinden gelmeye çalışıyorum. Sağolasın yorumun için!
Soran+1 yılRica ederim, akıl vermek adına yazmadım, ama seni seveni bulduysan ve seviyorsan bunlara takılma derim, gerçek sevgi ve aşk bunlar zamanımızda çok ender bulunan şeyler...
Yorumlarınıda okudum. Çok iyi bir insana benziyorsun fakat o adama yıl ver sakın konuşma. Nelerini bulursun. İnsan tanıdıkça sever
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, herkes iyidir özünde, nasıl isterdim onun eşim olmasını bilemezsin, ama onun niyeti beni kullanmak sadece, o yüzden de ben konuşmuyorum...
+1 yılAklını basina al terk et seni etin için seviyor farkind! ysan
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız, o yüzden şu an konuşmuyorum
onla seks yaparsan ve ayrılırsan işte o zaman ne de olsa bakire değilim diye her sevgilinle sevişirsin, o yüzden yapma
010 Yorumla
Soran+1 yılBen onun eşi olup sevişmek istiyorum, ama o maalesef, evlenmek düşünmüyor...
Soran+1 yılYapmıyorum zaten, ama gönlüm, kalbim, her zerrem, onu istiyor, onunla evlenmek istiyor, ve o zaman onunla deli gibi sevişmek istiyor... onu mutlu etmek istiyorum, ama onun bana yaptığı tekliflerle bu imkansız.
Soran+1 yılEvet sonu belli...
Soran+1 yılyaklaşık bir buçuk ama aynı sebepten dolayı defalarca tartıştık..
Soran+1 yılBenim ki düşüncesiz, yapacak bir şey yok, bende o yüzden konuşmuyorum..
Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Ona sevgilim mi diyorsun öyle sevgili mi olurmuş geç kızım bunları o seni kullanmak istiyor aç gözünü artık
05 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim diyorum o zaman, evet niyetini açıkça söyledi o yüzden konuşmuyorum şu an.
Soran+1 yılNiyeti belli, offf bugün doğum günü o kadar hediye aldım salak şey teşekkür bile etmedi, benden gelip gelmediğini anlayacak mı diye hediyenin üstüne isim yazmadım anlamadı tabi...
Soran+1 yılEvet ben de bu gün iyice anladım sevmiyormuş:(
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlerde pişman olacağın bişey yapma 25-29 yaş evlenme çağına göre uygun bir çağ evlenmek istemiyorsa evlenecek birini bul. Senin onu ne kadar çok sevmen öenmli değil onunda seni sevmesi gerekmezmi
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet karşılığı olmayınca hiç bir şey olmuyor...
Cevap sahibi+1 yılHaklısın. O seni mutlu etmek yerine seni kullanıyormuş gibi geldi. Seni hiç sevmemiş sevseydi bunu senden istemezdi.
Soran+1 yılHaklısın tam da dediğin gibi, beni kullanmak çabasında, evet o beni sevmedi, ama ben çok sevdim...
Cevap sahibi+1 yılTek kişilik sevgi mutluluk getirmiyor malisef. Karşılıklı sevgi olmalı ve seni vucudun için değil seni sen olduğun için sevmeli bir erkek o zaman gercek mutluluğu bulursun
Soran+1 yılevet doğru söylüyorsun...
Cevap sahibi+1 yılSenin onu sevmen ve beş dakikalık zevk için ilerde pişman olman ihtimalini iyi düşün karar ver. Sevginin etkisine kapılma derim ve seni seven birini bul
Soran+1 yılOnun için konuşmuyorum onunla, aklı başına gelir diye ama...
Cevap sahibi+1 yılAma? Aklı başına geleceğini sanmıyorum
Bence onunla hiç konuşmamalısın ne kadar sevsende onun düşüncesi değişmiyecektir
Soran+1 yılEvet farkındayım:(
Cevap sahibi+1 yılKendine çevrenden mutlu olabileceğin birisini bul. Daha önce dediğim gibi seni sen olduğun için sevmeli vucudun için değil
+1 yılSakin pisman olacagin seyi yapma bir de evlilik dusunmuyor diyorsun.
17 Yorumla
Soran+1 yılyapmıyorum konuşmuyorum onunla, aklının başına geleceği günü beliyorum
- +1 yıl
Hakkinda hayirlisi olsun. Evlendikten sonra helalinle yap o isi.
Soran+1 yılHelalimin o olmasını çok isterdim ama olmuyor
- +1 yıl
Sikma canini sen evlenince bela olacak belki sana belki bosanacaksin belli olmaz Allah hayirlisini versin dua et uzulme sen.
Soran+1 yılAllah ım herkesin hakkında hayırlısını versin, benim hakkımda da hayırlısını versin, onun hakkında da...
- +1 yıl
Amin amiin insallah. Uzulme Allah sabredenlerle beraberdir.
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam. mertmis en azindan cakip birakcam acik acik solemis helal olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılBüyük maarifet, ben de çaktırmayacağım dedim ve konuşmuyoruz
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yapmissin tabi ols yapacan
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok pişman olursun bacım sakın yapma. sevgini kullandırtma
02 Yorumla
Soran+1 yılonun için konuşmuyorum şu an:(
Cevap sahibi+1 yılen iyisi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe demişler, seven kadının erkeğine hayır diyebileceği hiç bir şey yoktur.
022 Yorumla
Soran+1 yılevet de sonunda olan bana olacak, evlenmeyeceği için neden onun her şeyine evet diyeyim, kocam olsa elimden gelenin kat fazlasını yapardım onun için o kadar seviyorum ama karşılığı beni kullanmaksa olmaz olsun..
Cevap sahibi+1 yılİşte aklın ağır bastığı an. Helal olsun, bu düşüncene yanlış diyecek adam yok.
Soran+1 yılKocam olsaydı evlenseydi, yemin ediyorum misal ayaklarımı yıka dese yıkardım o kadar değer veriyorum ona.
Cevap sahibi+1 yılKeşke hisler hep karşılıklı olsa.
Soran+1 yılEvet maalesef değil, daha doğrusu hoşlanma varda , beni kullanmak amacı, evlenmeyecek kendi söyledi
Cevap sahibi+1 yılNe kadar verirsen o kadarıyla yetinmeyi bilmeli. Hoşlanma hiç bir şeyin garantisi değildir.
Soran+1 yılDoğru, erkeğe hiç bir şey olmuyor olan kadına oluyor, Türkiye burası..
Cevap sahibi+1 yılErkeğe de oluyor, günahını alıyor ama kimsenin işine gelmediği için bir şey olmadığı düşünülüyor.
Soran+1 yılOrasını düşünen zaten hiç yok gibi
Soran+1 yılBir de adam 20li yaşlarda olsa bir nebze anlayacağım ama 38 yaşında be kardeşim, belli eğitim seviyesinde biri, bunlar böyle yapıyorsa cahillere ne kalmış
Cevap sahibi+1 yılO zaman çare evlenene kadar işini kendin görmek, hoşlandığın, sevdiğin kişiye de ciddiyetini görene kadar yüz vermemek olacak.
Soran+1 yılEvet öyle yapacağım zaten, ben elimden gelenin fazlasını yaptım, onun yaptılarımı saysam oturur ağlarsın, aptal mısın kızım sen dersin bana. Ailesi zor zamanında yanında yokken ben destek oldum ona, benim gibi aptalını bulsun seksini de yapsın...
Cevap sahibi+1 yılBunları söyleyebiliyorsan helal sana. Sana erkek mi yok.
Soran+1 yılBen onu istiyorum ama yok, olmuyorsa da zorlamanın alemi yok, hakkımı da helal ediyorum ona seviyorum çünkü.
Cevap sahibi+1 yılNe kadar şanslı olduğunu ve şansını elleriyle ittiğinin farkında değil. Senin gibi birini millet mumlar arıyor da bulamıyor.
Soran+1 yılYok canım kimse bulunmaz hint kumaşı değil, ben de aynı şekilde. Benden çok daha mükemmelleri vardır. İnşallah öylesini bulur ve mutlu olur.
Cevap sahibi+1 yılHem mütevazı hem aklı başında olmak herkese nasip olmuyor. Kendini görmüyorsun demek ki.
Soran+1 yılSevdiğim adam beni görmedikten sonra ne anlamı kalır.
Cevap sahibi+1 yılSen seni görebilenlere bak. Yoksa anlamı yok.
Soran+1 yılEvet haklısınız...
Cevap sahibi+1 yılMantığını iyi kullanıyorsun, doğruyu bulacağına eminim.
Soran+1 yılinşallah
direkt ayrıl.1 kere yaparsan onun folloşu olursun sana söyleyeyim.. ama adam dürüstmüş en azndan ümit vermiyorr..
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet dürüst ama çok seviyorum, orta yolu yok mu bunun yaa, nedir seks merakı bu kadar
Soran+1 yılBu yüzden konuşmuyorum zaten
Öyle birşey yaparsan gerçekten küçük aciz ezik flan olursun seninle yatıcak ama evlenmicek
04 Yorumla
Soran+1 yılevet farkındayım, o yüzden konuşmuyorum
Soran+1 yılEvet hayır gelmez...
Seninle evlenmeyi dusunmuyor sen ne yapicam diyosun? Aklini kullanabilirsin..
00 YorumlaEvlilik duaunmuyor ama seks istiyorsa senle amaci sadece yatmak yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılistiyorsan birlikte olursun istemiyorsan olmazsin Gayet basit
04 Yorumla
Soran+1 yılSöylerken ne kadar basit değil mi, eyleme geçirince o kadar basit olmuyor kadın açısından...
- +1 yıl
yapmayacaksin o zaman
Soran+1 yılevet yapmayacağım..
- +1 yıl
demekki cok kasmaya gerek yokmuş
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer özgürlüğü seviyorsan sıkıntı yok bence, istediğini yapabilirsin...
03 Yorumla
Soran+1 yılözgürlükle alakası yok, adam sevgili aramıyor, sadece seks partneri arıyor, sorun burada, ben kimsenin metresi değilim olmam da...
Cevap sahibi+1 yılHmm bundan eminsen yapma o zaman, ama hoşuna gidecekse sen özgür yaşamayı seciyorsan olur, onun haricinde zaten metres olarak goreceksen kendini hiç yapma daha iyi. ...
Soran+1 yılO öyle olmamı istiyor sorun burada, açık dille söyledi bunu, sadece seks yapmak için istiyor beni, ben seviyorum adamı ama o beni sadece seks için istiyor, bu durumda da olmaz..
+1 yılEvlilik dusunmuyomus belli zaten seninle eglencek
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen ihtyacını giderecek sadece
- +1 yıl
Eeeee bir adam icin degmez yani ilerde kocani dusun
Bosar seni
Soran+1 yılzaten bu isteğini yerine getirmediğim için konuşmuyorum şu an onunla..
+1 yılOnun olmadığı bir yolda yüremelisin...
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum, ama kabullenmek zor geliyor...
- +1 yıl
Aman... kimse vazgeçilmez değil zamanla aklına bile gelmiyor..
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
Daha karşına ne insanlar çıkacak emin ol :D bilemezsin ne 3 ne 5
+1 yılAllah Akıl Fıkır Versin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de, aklım gitti başımdan çünkü
+1 yıls*ktr et sen o adamı bence
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın bu gün daha da iyi anladım bunu:(
yapma yaptığın an onun gözünde değersiz olacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, şu an kafamdan neler geçti bir bilsen:)
+1 yılVerme boşver. Çok "ver"li bir cümle oldu.
11 Yorumla
Soran+1 yılveren çok bulsun ne yaparsa yapsın, ben elimden gelenin fazlasını verdim ona, fedakarlık anlamında...
bir düşün bakalım ne yapmalisin
12 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım, terketmeliyim değil mi?
+1 yılne kadar seversem seveyim ayrılırım.
00 YorumlaYapma bianlık zevk için bekaretini kaybetme
02 Yorumla
Soran+1 yılDünkü çocuk değilim yapmam da, çok seviyorum:(
Adam seni kullanıp atacak
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım kardeşim, o yüzden konuşmuyorum.
Ayrıl seni kullanacak işte
00 Yorumlaolmas. de
19 Yorumla
Soran+1 yılöyle dedim ve o yüzden konuşmuyoruz şu an.
Soran+1 yılonun isteklerine uymadığım için konuşmuyor benimle, ben de öyle yaptım, üstelemiyorum artık.
Soran+1 yılGünümüzde bu kadar basit maalesef, evet o adam değil zaten, sadece erkek.
- +1 yıl
arkadasim sen kac yasindasin iyiyi kotuden ayirt edebiliyorsun degilmi.. böyle aşkinda. sevgininde , taaa ,, inan artik tiksiniyorum.. bu zamandaki genc erkekler ve genc kizlar arasindaki iliskiden ,. edep haya hic birsey kalmadi ,, ha sen farklimisin diceksin.. malesef bende. ayniyim ,, ama hatami gordum ve daha temkinli davraniyorum artik. ..
Soran+1 yılhatalı olduğunu kabul etmek ve bir daha yapmamak da çok büyük bir erdemdir...
Soran+1 yılevet çok büyük ders oldu bu bana.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanıp atıcam diyor sen hala düşünüyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum çünkü, ve kullandırtmıyorum, o yüzden konuşmuyorum şu an...
Cevap sahibi+1 yılSonunda azar sanada derki tamam yapalım evlenicez istediğini aldıktan sonra ağlarsın
Soran+1 yılYok kardeşim, bu yaşıma kadar bekaretimi korumuşum, öyle bir hata yapmam.
bakireyse uza derim
04 Yorumla
Soran+1 yılevet bakireyim
Soran+1 yılO yüzden konuşmuyorum zaten
Ayrılık...
15 Yorumla
Soran+1 yılAyrıyız şu an zaten.
Soran+1 yılaynen , kabul etseydim öyle olacaktı
+1 yılgöster ama verme
01 Yorumla
Soran+1 yılona sökmüyor bunlar
+1 yılverme
10 Yorumlaayrılıcaksın tabi
00 Yorumla
+1 yılKendine hakim ol
01 Yorumla
Soran+1 yılOluyorum ama çok seviyorum:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmalısın..
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an ayrıyım zaten.
+1 yılayrılmaslısın
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim benimle seks yapmak istiyor, fakat evlilik düşünmüyor ben de bakire bir bayanım, ama adamı çok da seviyorum, nasıl bir yol izlemeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler