Sevgilimi seviyorum ama evlenirsem hayatımı mahvedecekmişim gibi geliyor bir yandan çünkü ben evlilik hayatında cefakar kadın olmak istemiyorum. bütün her şeyi halleden çocukları kendi başıma büyüten. İstemiyorum yüklerim artmasını. onunla iyi olacak tek şey cinsellik olur sadece bunun için evliliği göze almaya değecek mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYol yakınken dönmeni tavsiye ederim, evlilik sadece cinsellikten ibaret değildir. Evlilik sorumluluk ister ve gördüğüm kadarıyla sen de sorumluluk almak istemiyorum diyorsun.
Bu nedenle de evlenip hem kendi hayatını, hem sevgilinin hayatını zindan etmeni tavsiye etmem...10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
yani kaç yaşindasin omurunun sonuna kadar boyle bekar mi yaşiyacakmisn. hadi diyelim bununla evlenmedin bu oğlanda senden vazgeçti peki sonra ne olacak hiç duşundun mu. evliliktrn neden korkuyorsun o soyle
00 YorumlaDeğmez .
Sorumluluk almaktan kaçan biri ile zor . Birde Çocukları sevmeyen biri ile zor .
Bunlar yoksa uzak dur10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz oyle o zaman evlilikte iki tarafinda ayni yuku almasi gerek tek cinsellik icin olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı yükte şöyle onun işi zor olduğu için geri kalan şeyler hep bana olacak isteyerek almadığı bir sorumluluktan dolayı değil
- +1 yıl
E sende yatip durmuyon ki evin isini yapmak kolay mi
Bunu onula konus belki evlikden vaz gecer ve sadece cnsel iliski sks arkadasi olarak bulusursunuz sadece.
00 Yorumla
+1 yılYanlis dusunyosun evlen vebalden kurtulun.. isin sonu pek iyi degil
07 Yorumla
Soran+1 yılNe vebali?
- +1 yıl
Cocugun Hayatina Engel oluyosun evlilik istemez sana baglanir by sekilde hemde onuda senin gibi yapmis olacaksin
Soran+1 yılEvlenmezsem ayrılırız o noktaya geldik artık
- +1 yıl
AMA baglanmistir sanada ikiniz icin de zor
Soran+1 yılEvet evlenmezsem benim içinde çok zor olacak bağımlıyım bende ona
- +1 yıl
O zaman sen ona uy kendine ceki duzen ver derim en mantikli yol o
Soran+1 yılİyide insan böyle bir yola neden girer? Onun beni sevmesini ve cinselliği önemli gördüğüm için onunla onun kahırlarını bir kere geldiğim dünyada çekmek zorunda mı olmalıyım
+1 yılSen mental olarak evliliğin ne demek olduğunu anlayamamışsın boş ver senle olmaz
10 YorumlaHaklısın çok doğru sana katılıyorum.
Evlilik herkesin harcı ve sorumluluğu değil cinsellik yüzünden evlenip çocuk yapanlar yüzünden çocuklar heder oluyor sefil oluyor.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece cinsellik için evlenmen çok saçma olur, dost hayatı bile daha mantıklı şu durumda
03 Yorumla
Soran+1 yılTek iyi olacak olan şeyi söyleyeyim: sevilecek olmam, cinselliğin iyi olması onun dışında şartlar çok zor olacak
Cevap sahibi+1 yılMutsuz olduktan sonra cinsellik de eski tadı vermez
Soran+1 yılYaptıklarından sorumlu ya insan evlenmekten çok korkuyorum benim sorumluluğumda olacak çünkü
Gizli Üye(25-29)+1 yılYat yat kirlen sonra evlenmek isteme evlen de adın irispiya çıkmasın
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. seviyorsan neden evlenmiyorsun onunla karekterini beğenmezsen sevgili olmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılKarakterde sıkıntı yok
+1 yılhayat teccürebeden gecer bir sınavdır ya sıkılırsın ya seversın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bence evlenme maaf edersin sevgini
03 Yorumla
Soran+1 yılO istiyor
Soran+1 yılÖyle kolay değil ki. Çok emek verdik ama işler istediğimiz gibi olmadı
+1 yılEvliliği onunla aklından bile geçirme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok haklısın canım bende istemem böyle bir şeyi.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım..
Cevap sahibi+1 yılbence evlenme böyle birisiyle yoksa kendini tüketiceksin. eminim önüne sana daha uygun erkekler çıkıcak
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğmez, sakın evlenme, evlilik tamda budur yük
01 YorumlaOna söyle annem
00 Yorumla
+1 yılSexe devam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim benimle evlenmek istiyor ama ben onunla evlenmeyi sadece cinsellik için isterim, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat