Erkek arkadaşım cinsel ilşikiye girmek istiyor, fakat ben evlenmeden istemiyorum. Ne yapmalıyım?

1 yıldır süren ciddi bir ilişkim var. Sevgilimle şu sıralar çizgiyi bayaa aştık. Yani en son nerdeyse cinsel ilişkiye girmek üzereydik ama hemen geri çekildim. önceden "dokunmasına" izin vermezdim ama şimdi pek bir şey demiyorum. Ama sonunda hep pişmanlık duyuyorum.

Sen benim geleceğimsin pişmanlık duymam diyor , bende onu çok seviyorum ama her şeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum.

Dün konuştuğumuzda bundan sonra prezervatif kullanayım mı diye sordu. Şok oldum. Hiçbir şey diyemedim yani cinsel ilişkiye mi girmek istiyorsun dediğimde, çok istiyorum dedi.

Bence bundan sonra biraz mesafe koyalım dedim. Bunu desem de olmayacağını biliyorum.

O beni çok istiyor ama ben yapamam..

Sizce nasıl engel olurum buna?
Güncellemeler
+1 yıl
. Ciddi oldugunu gayet iyi biliyorum, böyle davranmasinin nedenide yetisme tarzi oldugunu dusunuyorum cunku ikimizde yurtdisinda buyuduk fakat burdaki erkekler 13-14 yasindan itibaren diskolarda barlarda kizlarla falan takiliyorlar,sevgilim ilkez bir turk kiziyla cikiyor ondan once yabanci kizlarlada yatmistir. ben tam tersi hic oyle seyler gormedim hatta o benim ilk askim o yuzden bana daha cok deger verdigini gorebiliyorum
Erkek arkadaşım cinsel ilşikiye girmek istiyor, fakat ben evlenmeden istemiyorum. Ne yapmalıyım?