Daha sevgililikte başlamıştı böyle olacağı belliydi sevgiliyken bile benim gibi utanan korkanların sorularina bakiyor internetten bir şeyler okuyordum.
Surekli arastiriyordum içimi ferahlatmak için.
Utaniyorum yani bakireyim ve beni beğenmez korkusu var ve daha önce cinsel bir şeyler yaşamadım. Rencide olmaktan korkuyorum beğenmez laf eder üzülürüm. Veya nasil olacak ozel bolgemi gorurse nolur cok korkuyorum hâlâ beraber olamadik bekliyor ama daha cok bekler
Surekli arastiriyordum içimi ferahlatmak için.
Utaniyorum yani bakireyim ve beni beğenmez korkusu var ve daha önce cinsel bir şeyler yaşamadım. Rencide olmaktan korkuyorum beğenmez laf eder üzülürüm. Veya nasil olacak ozel bolgemi gorurse nolur cok korkuyorum hâlâ beraber olamadik bekliyor ama daha cok bekler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evleneli ne kadar oldu? Yani bu dusunceler kime ne faydasi var, al anca boyle kendinize zarar eder o yuzden yasayin yaa esinle yasiyorsun daha guzel bir sey olabilir mi, insanin sevdigi kisi esi yahu helalin nedir bu takintilar dusunceler anlamis degilim.
Sirf merakimdan soruyorum, kapalimisin?
Acigim
Tekrar oku...
Evleneli 2 ay oldu
Opusme var gerisi yok
Adamda utaniyorum diyor anlamadim ki
ilginc bir seymis. Yani sahsen bende hic yasamadim evlenince yasamayi dusunuyorum cunku bende ibadetinde olan biriyim esimle yasayacagim dinim geregi dogal olarak esimi de kendime benzeyen biri istiyorum hani utangacligimiz ilk basta normal alisik degiliz ilk defa mahrem olaylari yasayacagiz gorecez dokunacagiz vs vs ama bu kadar uzun sure de surmez yani 2 ay nedir ya. Genelde ilk gece kimileri yapamaz bu durumlar yuzunden hani en fazla 1 hafta diyelim sonra yine bir sekilde alisip hallediyorlar ama sizin ki cok fazla olmus, o surede hamile kalan var ya...
Adam da pasif ondan
Pasif derken..
Utaniyor o da
Yani sen o seni yonlendirse gevsetip rahatlatirsa olacak diyorsun oyle mi
Evet olacak
Girisken degil
Zaten oyle olmasi gerekiyor ozellikle boyle utanan cekinen korkan kizlar icin erkek olarak bizim yonlendirip rahatlatmamiz gerekiyor ama kendisi de boyleyse tabi birilerinden yardim alsa iyi olacak. Buyuklerinden olabilir ornek cunku bu boyle nereye kadar..
Yaslariniz kac?
İkimizde yasitiz 24
Dedigim gibi...
Zaman tanıyın dicem ama sizinki fazla olmuş adım atmalısınız artık
Olmuyor ki
Neden olmuyo? Nasıl yan yana bu kadar sınırlı olabiliyorsunuz ki
Ben yapamiyorum
Teşvik et
Goguslerimi falan gormesini
Utaniyorum
Utanma o an
Begenmez belki
Saçmalama.. beğenir korkma sen yürü o sana koşarak gelir. Şimdi herşeyi burada açıkça yazamıyorum ama sen anlamışsındır
Ölene kadar yapamam ben
Yapmak istiyorsan yönlendiririm
Gece karanlıkta yapın sizde öpüşme ile başla tahrik olup islananca istersin
Ya bu adam da utaniyorum diyor o neyden utaniyor anlamadim
Delirmiş
Tamam karanlıkta yapın işte sevismiyor musunuz hiç
Korkuyorum ya keske evlenmeseydin
Neyden korkuyorsun
Vajinismus olabilirmi
Ona baktım ben o kendini kasmakmjş
Ben kendimi kasacak dereceye bile gelemiyorum
Direkt utaniyorum
Begenilmeyecekmisim korkusu var
Alkol kullanıyorsanız alkol alın hem onun verdiği kafayla yapışirsin adama hayırda demez ayrıca beğenir 1 2 kere olursa
Deniycem ya sagol
Görüp önden yorum yapabilirim
O da tecrubesiz
Muhafazakar aile cocugu
Bir halt olmaz sizden 😂
Kendiside tecrubesiz
Bir sey bilmiyor
Kalakaldık😂😂😂
Sen öğret ona alıştır biraz 😄😂
Dindar aile cocugu
Tecrubesiz o da
Ya sen alıştır onu
İçindeki cadıyı ortaya çıkar
Olmuyor
Gelsene
Kendiside tecrubesiz
Bir şey bildiği yok
Olayı sen yönet
Biz boşaniriz ya
Naptınız canım. Hallettiniz mi
Cinsel terapiste gidin
Vajinusmus sorunu bir an önce terapi almalısınız.
Ama vajinusmus farkli degil mi
Psikolojik bir durum şu an ki fakat o evreye geldiğinde de istemsiz kasılma ve itme evresi başlayacaktır.
Bu durum niye oluyor peki
Bu korku insanin icine neden giriyor
Dusuncelerden kafayi siyirmak uzereyim
Baskıcı bir aile de büyümüş olabilirsin. Erkek arkadaş düşüncesine uzak bir toplumda kültür baskısı olabilir. Kendi bedeninle yeterince tanışmamış olabilirsin. Bir çok etken sayabilirim.
Bedenimle tanışma yok doğru hayatimda hic kendime elleme dokunma mastürbasyon dedikleri şey olmadi
Baskici ailede doğru babam asiri baskiciydi psikopatti mutsuz ailede buyudum cocukluktan beri sevgi gormedim ayrilar anne ve baba
Disariya ciksam hemen ararlardi rahat birakmazlardi gel gel gel nerdesin merak ettik derlerdi
Bu durumlar daha önce hiç aklına gelmiş miydi peki?
Bilinçaltında savunma mekanizmanı o kadar çok geliştirmişsin ki daha kendi varlığının farkında değilsin bu konu da. Bu konulara sen beton dökmüşsün daha düşüncelerde boğuluyorsun.
Sevgili olduğumuzdan beri vardi
Hep arastiriyordum ilk gece nasil olur acir mi
Erkekler kadin vucudunu kolay begenir mi takilir mi boyle seylere hep zaten boyleydi
Benim sana bahsettiğim durumlar baskı kısıtlama daha önce düşündün mü bunları demek istedim. Böyle konuları araştıranlar da genelde Vajinusmus durumu yaşanıyor. Ve sürece geç kalmadan başlamalısın.
bişey olmaz
Neden utanıyorsun ki
Begenmez diye
Ben ölene kadar bakire kalacağım
Neden ama
Utaniyorum goguslerimi gormesin hele ozel bolgemi asla
Sana yardım lazım
Yapamam
Opusmekren ilerisi yok
Destek istiyor musunuz