Sevgilimi delirtmek istiyorum. Özellikle cinsel ilişkiyi bilen bir için.. öyle bir yalayayım ki inlesin delirsin… tüyo alabilirmiyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Oral yaparken mutlaka göz teması kur sadece penisi değil aynı zamanda testislerini sırayla vakumla perisin böyle altından üstüne Doğru Alt kısmını ucuna doğru böyle yağla özellikle penisin başının etrafında dilinle daireler çiz sonrasında dipront yapmaya çalış yani komple ağzındayken göz teması kurup daha çok kendini zorlamaya çalış bu onu delirtecektir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenim size tavsiyem bir travestiden ders alın ya da travesti filmi izleyin, çok ciddiyim
zira dönme olduklarından erkeğin neyi sevdiğini çok iyi biliyorlar ve bu konuda kadınlardan daha başarılılar00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn başta yüz ifadenin tiksinmemesi lazım yalarken falan güzel iltifatlar etmelisin sonra çok istekli yaladığı nı göstermelisin. Onun haricinde arada bir yüzüne bak ondan sonra öpücükler kondur top larla özel ilgilen bazen kontrolü sevgiline bırak o istemsizce senden alır. En dikkat etmen gerekenlerden biri canını acıtma yani dişlerini sürtme bazı erkekler ısırılmasından zevk almıyor ama hafif ısırık güzel olur tamamını içine al arada bir sonra ellerin ile ara ara git gel yap dil darbeleri çok etkili uç kısmının altında damar var oraya özellikle yapmalısın bunları yaptıktan sonra zaten kendinden geçer deli olur. Kalınlaşır ve hafif morarırsa bil doğru yoldasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDilini önce kasıklarından başla yukarıya kadar yala. Yavaş yavaş ve emerek yap bunu dişler geride dudaklar ve dil önde olsun arada kafasına dil darbeleri at hızlı hızlı önce onu al sonra da yavaşça aşağıya doğru al ama alırken ağzını dudaklarını sık
715 Yorumla- +1 yıl
İşte budur tecrübe
Cevap sahibi+1 yıl@Zennginerrkek beni niye engellemissin😂😂 sohbetimiz olmuş demekki daha önce
- +1 yıl
Ciddimi çok merak ettim su an kimsin
Cevap sahibi+1 yıl@Zennginerrkek 😂😂 ben seni tanımıyorum niye engellisin acaba merak ettim
- +1 yıl
Bende bunu merak ettim. nasil açıklığa kavuşturabiliriz bunu
- +1 yıl
İstersen gel. bakalim neden engellemiş. olmsdi yine engelleriz
Cevap sahibi+1 yıl@Zennginerrkek 😂😂 olmadı yine mi engellersin
- +1 yıl
Senmi engellersin benmi bilmiyorum belkide engellemeyiz bilmiyorum neden bunu yapmışız gelirsen cozebiliriz
- +1 yıl
Sen gizli olduğun için bişi yapamıyorum ben
- +1 yıl
Ne diyorsun
- +1 yıl
tarif ettiğin gibi yapabiliyorsan mükemmel
Cevap sahibi+1 yılKatılmayan tam olarak neye katilmamis lan 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce kafasını emmerek vakumla diğer elinle toplarını tatlı sert okşa ara sıra toplarını tek tek vakumla sonra tamamını emerken toplarını okşa ritmine göre hareket et kesinlikle dölün tadına bak veya dudaklarına boşalsın görsün seni o halde
54 Yorumla- +1 yıl
Lannnn kendinize gelin😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim fb o işte iyi baya 😄dişlerini değdirmeden baş kısmına odaklı bir şekilde oral yaparsan iş görür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılDilini cok ii kullanman lazım oral seks cekerken dişlerini geriye dudaklarını ileriye atman lazım ki dislerin temas etmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok basit dilinle ucu ile oyna sonra sok cikar biraz sonra bir daha. ve yavas yvas uzerini cikar ama cikarma gibi yap. Ellerse elletme bak nasil kuduruyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Deepthroat yaparken alttan dillemeye çalış kolay değil biliyorum ama p*rno yapanlarida gordum
00 Yorumla
+1 yılBaşına dilini degdir dip oral yap testislere kadar yala
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsinirlerin en yoğun olduğu bölge uç kısımların çevresidir dilinle ve elinle olabildiğince uyaran gönder ve kesinlikle dişlerin değmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek püf noktası her ne yapıyorsan severek zevk alarak yapıyor olmalısın zevk alarak yapan zevk verir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. burada detaylı yazamanız oral videoları izleyerek anlayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgöğüsün ten rengin dudakların nasıl?
ne tür kıyafetlerin var?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle iştahlı demişsin ki benimki bile kalktı birazdanda inlerim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBurdan mı istiyorsun tüyoyu? 🤔
00 Yorumla
+1 yılDişlerini asla değdirme, gırtlağa kadar al
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBol bol tukurekle
20 YorumlaYalamayi herkes beceremez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHafif ısırık yazacaktım yazmışlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYenimi sevgilin oldu
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır