Sevgilime çok sevk vermek istiyorum çünkü o bana cok zevk veriyor nelere dikkat etmeliyim. P*nisi bana coj cekici geliyor resim atıyor mesela gördükçe içimde hayal ediyorum çok arzuluyorum onu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten bunu istemelisiniz, istemeye istemeye yapılan, ne yaparsanız yapın karşınızdaki kişiyi rahatsız ediyor. Onu takip edin, yüz ifadelerini, of, af evet, bu çok iyi, bu güzel, harikadın gibi seslerine, yönlendirmelerine dikkat edin, gözleriniz onun gözlerinde olsun, sizi yönlendirmesine, zsman zaman kullanmasına da izin verin. Dişlerinizi miümkün mertebe penise değdirmeyin, ciddiye alın, zevk vereceksiniz, acı değil. Ağzınıza tatlandırıcı aromalar alabilir, çukulata, krema, bal, reçel gibi tatlandırıcı ile bir çok tiksinti ve benzer şeylerin önüne geçebilirsiniz. Siz po. no yıldızı değilsiniz, sakın hepsini alayım, gırtlaklıyayım deyip istenmeyen şeylere de sebep olmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Bunu iyi yapabilmek için biraz da tersini düşünmek lazım
Erkek aleti; temiz ve hijyenik olmalı - Sert ve dik olmalı, mümkünse rahatsız etmeyen aromatik bir tatlandırıcı veya kokuya bürünmüş olmalı, tıpkı anamur muzu gibi...
Ben nasıl bir oraldan hoşlanırım?
Kadın oral yaparken dişlerini kullanmammalı, dudak ve yanak hatta dil ön planda olmalı- mümkünse boğaz kullanılmalı- tükürük desteği verilmeli...
Herşeyden önemlisi, kadın oerkekğe oral yapma konusunda İSTEKLİ olmalı
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılMaalesef hiç bana bu kadar yükselen, beni veya penisimi hayal edip ıslanan bir kadınla ilişki yaşamak nasip olmadı... Bunu deneyimleyemeden yaş 49 oldu... Şu hayatta içimde kalan, keşke olsaydı dediğim şeylerden biri... İyi s.. akso çekebilen, zevk veren ve elinde, ağzında boşaltan kadınların videolarını izle. Gerekirse vibratör ile pratik yap.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılyavaş yapmak.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılDişlerine dikkat et değdirme penise normal bişey yiyor gibi yapma çok istekli ama nazikçe yap dondurma ile pekiştir kendini onun yalar gibi yala işte 😬
00 Yorumla
1 yılSen ağzını aç o işini biliyorsa çatır çutur girer ağzına
02 Yorumla
Soran1 yılOoo
- 1 yıl
Aç az daha aç
1 yılDiş değdirmemek ve oral yapılırken topların okşanması işin püf noktasıdır.
00 Yorumla
1 yılKaynanamı yatırıp üzerine oturuyor ve aletimi boğazına kadar sokuyorum. Nefesini keserek oral yaptırıyorum feci bir şekilde zevk veriyor
03 Yorumla
Soran1 yılYaaw boş ver uzaa
Soran1 yılSiii k t iii rrrrr
- 1 yıl
🤨
1 yılÖnce dudaklarını iyice islat sonra penisi ıslat ve dondurma emiyomus gibi davran
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDilini kullan arada bı yanağına bastir
33 Yorumla
Soran1 yılO nasıl oluyor kiz
Cevap sahibi1 yılYani penisi. elinle yanak kısmına getir çıkar geri sok öyle daha zevk aliyorlar.
Soran1 yılBunu ilk defa duydum denicm
Sen ağzını aç o siqer sdfsfdd
00 YorumlaOoo taktık istersin öyle mi
00 YorumlaDişlerini değdirmeyeceksin canım.
00 Yorumla
1 yılkoklemelısın ve orada bosalt
00 YorumlaGüzel yala
10 Yorumla
1 yılburdan anlatilmazki
00 Yorumla
1 yılŞanslıymış
00 Yorumla
1 yılizle yap
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılXper 4ncbh
10 Yorumla