Bir erkeğe ya da bir kadına oral seks nasıl yapılır?
Partnerinizi Mest Edecek Bir Oral Seks Nasıl Yapılır
Partnerinizi Mest Edecek Bir Oral Seks Nasıl Yapılır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.) temizlik ve titizlik olmazsa olmaz kuralıdır.
2.) Kesinlikle oralsex konusunda partnerle hemfikir olmak gerekir.
3.) zamanlama iyi ayarlamalıdır. fazla uzunu bayabilir fazla kısası keyif vermeyebilir.
4.) oralsex yaparken bir taraftan da partnerin nabzı ölçülmelidir. Her kişinin kendine has zevk noktaları ve ritmi vardır. esas olan bunu yakalamaktır.
5.) oral yaparken parmakları da devreye sokmak her iki taraf için de avantaj sağlar.
6.) tek bölgeye bağlı kalmak zevk kaybına sebep olabilir arada bir yakın limanlarda gezintiye çıkmak keyfi arttırr.
7.) dil ve ağız darbelerinin yanı sıra nefes üfleyerek veya çekerek yapılacak hava akımları da olaya renk katabilir.
8.) soğuk sıcak dengesi değişimi sinir uçlarını daha çok uyarabilir. ( ağza bir parça buz alıp deneyebilirsiniz. )
9.) Sadece cinsel bölgelere odaklanmamak partnerin vucudunda değişik zevk noktalarını keşfetmek. sizi bu işin kral/kraliçesi yapar.
10.) 1. madde yoksa diğerleri hiç bir işinize yaramaz.
tşkkrler.
İlk başta bence yavaş yavaş yaklaşılmalı. Ucundan tattırma gibi 😅😅 dilinin ucunu hafifçe ucunda gezdirirsin. Hafiften okşarsın. Tabi gözlere bakmak önemli. Dilinin ucunu heryerinde gezdirirsin. Sonra yalamaya başlarsın. Ve heryerini yalamak mühim. 😉 ağzına alınca dilinle aynarsın. Sonradan hızlı hızlı alırsın.
(Not: daha hiç yapmadım kocamı bekliyom. Abuk sabuk şeyler yazmayın)
Cevap
1Cevap
Gündüz saat satar
Gece maça çıkar
Semti Eminönü
Henri Bienvenü
işte görsel budur :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar