Sevişme esnasında gerçek anlamda oral seks yapmaktan zevk aldığınız için mi bunu istersiniz yoksa partnerinizin zevkten deliye dönmesi için mi bunu yapmak istersiniz? Keyifli akşamlar.. 😏🤘🥂
Oral seks karşı tarafı uçurmak için yapılır. Eğer karşı tarafı güzel uyarırsan aldığı zevki görünce sende mutlu olur ve daha iştahlı yaparsın. O zevk aldığında eğer mal değilse o da sana zevk alman için elinden geleni yapar
Hem bana aşırı zevk veriyor o an vajinayı o halde yalamak dilimle dudaklarımla temas etmek, hemde partnerimin aldığı hazzı yüzünde izlemek, inelemeleri, kivranislari beni benden alıyor
Nedendir bilmem ama bayılıyorum özellikle utangaç kızlardan nefret ediyorum. Onlar konsere cikmis sarkicının mikrofona sarildigi gibi sariliyor. Benimde fantazim bu hadi diyorum sende zeveceksin yom utanıyom. Utanıyosan durumu o kadar ilerletme. Görüp hissetmeyeceksem mastürbasyon yaparım
Partnerimin bunu yaptigimda aldığı zevk ve inlemeler beni çok fazla motive ettiği gibi bundan zevk alıyorum vajina yalamak beni mest ediyor ki çoğu zaman partnerim yeter içime gir dediği halde bırakamıyorum
Ben severek ve isteyerek yapıyorum. Tabii ben bunu yaparkende aldığım tepkiler (kasılmalar, inlemeler, sırta geçirilen tırnaklar) olayı dahada zirveye taşıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dudaklarımın arasında dolaşırken dil darbelerimle deliye dönüşünü izlemek, o sesleri dinleyip ondan daha fazla zevke gelmek.. zevke geldikçe daha iştahlanmak ve iştahlandıkça daha çok haz vermek.. hepsi zincirleme benim için