Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Herkesin kendi düşüncesi saygım sonsuzdur ama benim şahsi düşüncem sıcak bakmıyorum bende bir erkek olarak sakındım herşeyi eşim olacak insan ile yaşamak isterim aynı hassasiyeti ondan da beklerim çünkü kıyaslama olur evli iken geçmiş aklına gelir düşünsene evleniyorsun karının geçmişi var ve o erkekler karının yatakta ki hali aklıllarına geliyor düşüncesi bile çok kötü sonra kızlar diyor almıyorlar tabi ki de almazlar bir ömür böyle kuruntu ve takıntı yaşayacağıma temiz olsun benim olsun
Evelenmeden her soru, düşünce ve merakın iderilmesi, daha kalıcı ve doğru seçim yapmamız konusunda bizlere çok faydalı olacaktır. Fakat cinselliği sadece etin ete girmesi snanlar yüzünden de kadınlar kızlıkları bozulacak diye köşe bucak kaçarlar cinsellikten. Oysa doğru cinsellikte cinsel birleşme sadece çocuk yapacak kadar ileri gitmiş, evlenmiş isek olmalıdır. Diğer tüm eylemler zaten seks yapmak adına yeteri kadar doyurucu, haz ve mutluluğa, orgazma, boşalmaya yetecektir.
Cevap
0Cevap
Olması gereken evlilikten sonradır. Allah'ım yolumdan şaşırmama izin vermediği müddetçe bu fikirde devam edeceğim. İlla ki evlenilecek o zaman yaşanır.
devir degisti artik cikin su köylü at gözlügü takmis tavırlarınızdan kimse artkk evlenmeyi beklemiyo cinsellik icin
Yani cinsellik yaşadın yaşıyorsun hala
Ne diyim dinine bağlı değilsin eminin
Ama devir değiştiği yok sen değişiksin o kadar
Dinimize en guzel sekilinde olsun guzel olsun