Olaya bakış açınız nedir sorun eder misiniz? Ben etmeyen taraftayım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorun etmemeyi bir yana bırak, ben olmalı diyorum. Hele evlenmeyi düşündüğü erkekle seks yapmayan kadın evlenince nasıl bir cinsel hayatının olacağını bilmeden risk alıyor. Evlilikte tatmin olmayınca da ya kısa sürede boşanıyor, ya kabullenip mutsuz oluyor. Uyumlu seks yapamadığın biriyle evlenmek mutsuzluğa giden yol olur. Evlenirken ille de bakire olsun demek bu yüzden a*taşlık.
01 Yorumla- +1 yıl
*aptallık
En İyi Cevaplar
+1 yılDüzüşmek için belediye memuruna bildirmek ve herşeyin yasal olup hiç kimsenin size laf söylemenesi açısından çok önemli 🤣🤣🤣 imza at sonra kucağa atla nikahı bas sonra kadına bas 🤣🤣🤣🤣🤣 hangi devirde yaşıyosunuz mk mezebotamyada bile kurallar daha genişti bi geriye gitmeyin
12 Yorumla
Soran+1 yılSadece bir soru ne ciddiye aldın bu kadar 🤷🏼♀️
- +1 yıl
Ciddiye alsam kahkaha emojisi koymazdım hayatım 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEkonomik, sosyal... her alanda bağımsız iki yetişkin birey rıza varsa istediğini yapar ve ben onları yargılamam. Sorun etmiyorum, yapıyorum zaten.
20 Yorumla
+1 yılBu kişinin kendi tercihidir, yaşamak isteyen biri elbette ki yaşayabilir. Bekâret 1 mm den dahabince bir zardan ibaret değildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Kim nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın, mutlu olmak, istediğin için istediğini yapabilmek de insan hayatı için bir erdemdir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Sorun etmeyen kızlarla ciddi ilişki içinde olmazdım sırf cinselik için birlikteliğim olurdu benim gözümde o tarz kızlar kaşar
07 Yorumla- +1 yıl
Ama siz şerefsiz erkekler istediğinizde düşüp kalabilirsiniz o zaman tersten okumak gerekirse böyle düşünen O TARZ ERKEKLERDE KAŞAR ne yazik kaşarlık kadınlara yakisitiriliyor erkeğin kaşarı daha tehlikeli
- +1 yıl
@Hanzade123r Yanılıyorsun sadece sahtekar kızlarla düzgün kızlarla evlilik öncesi ilişki yaşamam sizin aksinize
- +1 yıl
Gec bu isleri
- +1 yıl
@Hanzade123r Kaşarlardan en çok duyduğum cümle kendileri kendi bedenlerini değerli kılmazken ben neden değer vereyim
- +1 yıl
Yahu mevzu o değil sen ilişkiye giriyorsunda girmemiş birini istemen adaletsizlik olmuyor mu sende kendini ciddi ilşkine sakla o zaman ne kadar iğrenç bir dusunce
- +1 yıl
@Hanzade123r Ben henüz hiç bir kızla zaten cinsel ilişkiye gimedim bakirim evlilik öncesi yapsaydım o şekilde yapardım demek istiyorum ben kötü biri diyelim benden hoşlandı onu sadece cinselik için kullansam kız için bu ödül gibi görünmez cezalandırma olarak görülür ama ben diyelim kötüyüm hoşlandım bir kızdan sırf benle cinselik için olsa beni cezalandırmıyor ödüllendiriyor
- +1 yıl
Düzgün kız olduğunu nerden biliyorsun belki amacı sadece evlenmek olduğu için sana bişey yaşamadım havası verir sonra düğün gecesi anlarsın ki bakire değil / ama bide şöyle düşün diğer koz sana aşık senle herşeyi yaşıyor ama ilkisin? Bunu nasıl ayırt edeceksin? Ha ha
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam etmem , ben daha önce yasamissam sorun etmem , bakır ise bakire isteme hakkım olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerin doğal akışında gerçekleşen, gerçekleşmesi gereken bir eylem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu erkekler mal yemin le ya şöyle düşünün kız bu zamana kadar başkasıyla olmuş olabilir ama amacı sevmese de evlenmektir kafaya koymuştur ya da gezmekten yorulmuştur sana bişey yaşamadım der öpmez bile belki de bakire değildir. Diğer kızında ilk aşkı olabilir kız ilk aşkı olduğu için öpüşmüş olabilir. Bu kadar sığ düşünmeyin canım
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen erkek olsam benleyken maddiyata bakmamasına , bana olan ilgisine ve benleyken sergilediği edepli duruşa bakarım. Hiç öpmeyende sevmiyordur zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbıyık burula burula kaytan
kadın s2şe s2şe tecrübe sahibi olur :D00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen bakire olmadigin icin sorun etneyen tarafsin ama evlenince aglayip ne yapacam bakire degilim dicek taraftada sen varsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBakalım hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılhayirlisi tabiki
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZina fena iştir derler ama bilmem, burdakilerin çoğunun aklı cinsellikte.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Yüzeysel sevişmeler olabilir bence... Senin görüşün ne peki
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir ben etsem de etmesem de yaşayamıcam için sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevmek ve verılen guvenle degısmez mı ya sence?
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Cevap sahibi+1 yılkarsındakı ınsana deger verıp sevınce olabılır dıyorum ya sence?
Soran+1 yılTabii ki öyle diğer türlü manasız
Cevap sahibi+1 yılsenle dılersen uzunca konusalımmı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugün ölceksin belki? Anı yaşayıp hayatın tadını çıkarmaya bakmak lazım. Zaten 1 kere yapsan farklı düşünmeye başlarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZina yapan erkekle kadının akıbetini bilsen tarafini değiştirirdin
04 Yorumla
Soran+1 yılDini boyutu başka bir mesele
Cevap sahibi+1 yılYaşama amacımız Allahı razı etmekmis depremde sallanırken bir kez daha gördüm
Soran+1 yılÖyle
Cevap sahibi+1 yılGerisi hepsi boş anlık heva ve heves
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden olmamalı bence belki sevişme ama ilerisi yok
00 Yorumla
+1 yılBunda sorun edilecek bir şey yok. Birbirini tanımak ve güzel vakit geçirmek için tercih ederim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Neyi sorın etmiyosun tam olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik öncesi ilişkiyi
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evliyken aldatan çok fazla kadın var
00 Yorumla
+1 yılBen ciddi düşündüğüm kişi ile etmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir namus değil sonuçta
00 Yorumla
+1 yılBen etmem, normal bir şey.
00 YorumlaKarşımdaki insana göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşıyım inanç gereği Herkesin kendi bileceği iş tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. sanki evlenemeden yapmayan varda 😁🤣😂🤣
00 Yorumla
+1 yılSorun etmiyen taraftayım
00 Yorumla
+1 yılBen sanal tercih ediyorum
00 Yorumla
+1 yılSorun etmem. Dert değil yani çok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı isteğe bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende etmem zaten temiz yani bakire yok gibi artık
06 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılO yüzden bulduğumda yataktayım
Soran+1 yılBen o kadar da değil seçici olmak lazım hayatta
Cevap sahibi+1 yılAnı yaşamak zevk almak lazım
Soran+1 yılSonra aids olma da
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun 🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılEderim zina haramdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfantezi anlat desem anlatamazsın
00 Yorumla
+1 yılBen ettim ve ediyorumda
08 Yorumla- +1 yıl
Sen yapmayan birini mi isterdin
Soran+1 yılFarketmez benim için
- +1 yıl
Yaş kaç
Soran+1 yıl26.
- +1 yıl
Kapalı mısın
- +1 yıl
Konuşmak ister misin
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Dindar mısın
+1 yılHiç yasamayan ben ne yapicam
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin tercihin
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılbekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİleri boyutlu yapmam
00 YorumlaYapıyorum şahsen beb
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026