- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlarda din iman ahlak edep ar namus edep haya iffet şahisyet şeref onur gurur bunlar kalmadığı için bunu normal olarak görüyorlar haa sonrası yok tabi erkeklerde sorun olmuyor ama kızlarda sorun oluyor ya yalan söylüyorlar ya da zarını diktiriyorlar
06 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de her türlü belasını bulur. Ben her şeyden önce yeni nesilin bunları örnek aldığını görünce üzülüyorum asıl sorun da bu
- +1 yıl
Yeni nesil zaten böyle yetişiyor şu anda cinsellik yeni nesilde 13 yaşına indi 13 yaşındaki çocuklar seks yapıyor 13 yaşındaki çocuğu evlendir bu kanı mayası bozuk ahlaksız namussuzlar meydana iner g.. ttt başşş açıp çemkirirler ama 13 yaşındaki çocuklar seks yapıyor diye bu ahlaksız namusuzlar meydana inip alkış tutup kutlama yapıyor bu ahlaksız namussuzlar işlerine gelmeyene çemkririler işlerine gelene de susarlar bir kız açık giyinir seks yapar içki içer erkekler de öyle bu normal onlara ses yok ama diğer taraftan tecavüz taciz ölüm şu bu olur ona ses çıkarırlar bunların hepsini onlar yapar ama işlerene gelene varlar sadece her pisliği yerler ama en ahlkı namuslu bunlar olur
Soran+1 yılKatılıyorum çocuk gelinlere karşıyız ama etrafımız çocuk kadınlarla dolu diyordu Sevda türküsev
- +1 yıl
Aynen o kadını dinlerim çok güzel konuşuyor doğruları konuşuyor zaten bizi bitirende bunlar oldu neden bizler Avrupa Bati sevdacilariyiz onlar gibi olmaya yasamaya calisiyoruz en azindan iyi yonlerini alalim bari ama yok olur mu onlar islerimize gelmiyor çünkü
Soran+1 yılÇok batıcı değilim kendimiz olalım yeter kendimizi kaybettik çünkü
- +1 yıl
Onlardan daha beter hale geldik zatrn onlar olmaya calışırken onları geçtik baktığında onlar bizden daha iyi durumdalar aslinda bizler kendimize bakmalıyız ama onu yapmıyoruz yapmadigimiz icin de bu haldeyiz ne diyorum din iman ahlak namus edep haya olmadigi icin sapittik arsızlaştık yoldan çıktık ve bu yaptigimizi da dogru bildik yanlış demedik ssdece ucu bize dokunursa yanlış diyoruz yoksa doğruyuz
En İyi Cevaplar
+1 yılnedenmi cünki iradesine sahip olamamıs yaptıgı iş dogru biseymiş gibi anlatırlar arkadasım yapan yapsın susun yapmayanda yapmasın bu kadar yapan cok medenide yapmayan cokmu yobaz bu tür isim koymak dogru degil ozmaan yapan namussuz yapmayan namuslu derler adama o yüzden yobazlık ya da degil bunu kimse kimseye söleyemez
14 Yorumla
Soran+1 yılO ses çıkarmasın bu ses çıkarmasın susalım bu mu mantıklı toplum içinde yaşıyoruz biz bu toplumdan etkilenen çocuklar gençler var
- +1 yıl
ses cıkarmasın demedim herkes hjayatını bıldıgı gibi yasasın ama göz önünde degil dedim birilerinin yaptıgı beni ilgilendirmez ben benim ve cevremdekilerin varsa ailemin sorumlulugundayım ha toplum ahlakını bozacak ulu orta biseyler olursa müdahale sikayet etme mahkemeyede verme hakkımız var ama sen birileri biseyler yasıyosa evini kapatıp ne yapıyosa yapsın bizi alakadar etmez buda insanların kendi sınırları icindeki özgürlük alanıdır senin özgürlük alanına girmedigi taktirde istedigini yasayabilir buna müdahale edemeyiz etmemelıyızde
Soran+1 yılPeki günümüzde bu olay kaplı bir şekilde mi yapılıyor? Yoksa gayet açık bir şekilde mi?
- +1 yıl
arkadasım maalesef bi kitle var bası kapalıyı sakal bırakanı dine sarılanı namaz kılanı yobaz gören medeniyeti cagdaslıgı soyunmak cıplak gezmek sanan köpek gezdirip starbuckslarda oturmayı bi halt sanan bi kıtle var o yüzden ne senin soruna burada cevap bulabılrsın nede bu insanların haklılık düsüncelerinin dogru olmadıgına inandırabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAa evlenmeden önce illa ki yaşanmalıymış. Bir sorun var mı, ten uyumu var mı bakılmalıymış... Eski insanlar annelerimiz babalarımız da böyle mi yapıyordu Yeni icat çıkarmaktan başka bir şey değil madem hiç evlenmesinler daha iyi. Birbirlerinin gözünde değerleri düşüyor insanların
42 Yorumla
Soran+1 yılHayır o kadar çok çoğaldılar ki yeni nesil bunları örnek alıyor
Cevap sahibi+1 yılDoğru bir şey sanıyorlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle ayni dusunuyorum. Ben dinime gore yasayinca neden yobaz oluyormusum. Sanki seneler gectikce din degisiyor, uygulama mi bu her sene guncellemesi geliyor. Bundan 1000 sene once ne ise bugun de ayni degisen bir sey yok ki neden ben yanlismisim gibi bakiliyorum ki…
12 Yorumla
Soran+1 yılAynı düşüncede olmak güzel
Cevap sahibi+1 yılYaniii ama bulmak da zor sanki yaa
- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden cinsellik yaşamamak yobazlık değildir, yaşamak da medeni olmak değildir. Herkes kendi hayatından sorumludur.
62 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim @spc34
+1 yılYobaz olan sen değil onlardır! Takma kafayı bu tür şeyleri ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Yaşım 42 ve küçük yaştan beri senin gibi düşündüm ve bu ölene kadar devam edecek!
Gizli Üye(36-45)+1 yılYedikleri haltları başka türlü nasıl savunacaklar?
Herkesle düşüp kalkıp sonra kendi çocuklarının yüzüne nasıl bakacaklar?
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi suratlarına nasıl bakıyorlar? Önce insanın kendisine saygısı olmalı
Cevap sahibi+1 yılEtik değer kaygısı ortadan kalktıktan sonra insanlar her şeyi yapabilirler, bir yerden sonra sadece etraftaki insanların ne diyeceği frenler.
+1 yılGünah tabii ben yapmadim hiç yapmam da
12 Yorumla
Soran+1 yılSayımız azalıyor ama yinede böyle düşünenleri görünce mutlu oluyorum
- +1 yıl
Genelde yapan kızlar terk ediliyor hatta genel değil hepsi kullanmak bu
+1 yıl- Ben masum ilişki isterim eğer karışıklı istek çekim olursa seks yaparsak bekaretini almış olursam evlenirim bırakmam o bırakıp gitmezse sadakat duygusu çok ben de sevince
00 YorumlaEvlenmeden önce verenler kızların %90'ı terk ediliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılKızlar da erkekler de suçlu kendilerinin zararına çoğu ayrılıyor
Soran+1 yılSonucunda ikisi de yanlış bir şey yapıyor
+1 yılDoğru söylüyorsun, bence de.
10 Yorumla
+1 yılBen asla yapmam evlenmeden
10 Yorumla
+1 yılYanlış bulmuyorum ben.
116 Yorumla
Soran+1 yılİşte siz ve sizin gibiler yüzünden bu dünyanın sonu geliyor ya şaşırmıyorum
- +1 yıl
Niye beni hedef alıyorsun, dünyanın bu hale gelmesinin nedeni karşılıklı rıza ile sevişenler değil.
Soran+1 yılKüçük de olsa payı var
- +1 yıl
Hayır yok, kimse kimseye tecavüz etmiyor.
Yetişkin insanların neler yapacağına karışamazsınız ve bu olumsuz bir etki yaratmaz insanlığa, bence. - +1 yıl
Örnek olduğumu mu söyledim, saygından taviz veremezsin bana karşı.
- +1 yıl
Eleştiri kaldırabiliyorum, senin yaptığın eleştiri değil hakaret.
Soran+1 yılHala silmeye devam ediyorsun komik
- +1 yıl
Sistemden mesaj geldiğinde üzülme diye uyarıyorum, konuyu dağıtma ben örnek alınacak insan olduğumu söylemedim, neden bana tavır aldın?
Soran+1 yılSenden mi korkacam istediğini yap
- +1 yıl
Benden korkma zaten.
Soran+1 yılTehdit etme o zman
- +1 yıl
Tehdit değil, samimi bir uyarı. ⚠
Soran+1 yılYa Allah aşkına bide uyarı yazmış ne yaparsan yap ya doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. İstediğini yap üzülmeyi bırak gülerim beni sevindirmiş olursun
- +1 yıl
Neler diyorsun anlamıyorum.
Soran+1 yılUyarı diyorsun ya hani onu diyorum
- +1 yıl
Peki.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çünkü normal
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece din açısından değil her anlamda saçma
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Katılıyorum sana
10 Yorumla
+1 yılNormal çünkü
00 Yorumla