Geçmişten gelen geleneklerden gelen aile baskısı artık tükenmiş durumda. Aile içerisinde birlik beraberlik düzeni eskisi gibi değil. Okullar denetimsiz çocuklar eğitimsiz doğru düzgün eğitim verilse bile hiçbir gencin verilen eğitime uyacağını zannetmiyorum. Bu konuda çok fazla tartışma nedenleri var bunlardan biri maddiyat. Hadi diyelim alım gücü iyi olsun evlilikler kolaylaşsın nafaka kaldırılsın diyelim. Aldatmalar çok eşini beğenmeyen insanlar var bunlara para çare olacak mı? Herkes bir kriter arayışı içinde. Güney Kore gibi toplumun yalnızlaşması söz konusu. İnsanlar evliliğe sıcak bakmıyor çünkü özgürlük adı altında yaşamak ve istediğini yapabiliyor olmak işlerine geliyor. İnsan ulaştığı şeyin nankörü ulaşamadığı şeyin delisidir o yüzden baskılar insanoğlunu durdurmuyor.
02 Yorumla
Soran1 yılağzına sağlık
- 1 yıl
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılMüslümanlar için de kişisel tercih çünkü... Kimse bir başkasına dine uygun yaşamayı dayatamaz... Günah olması sadece kişinin kendisini ilgilendirir. Kişinin sadece kendisini ilgilendiren, başkaları üzerinde etkisi veya zararı olmayan eylemler için normal veya normal değil, yanlış, yapamazsın, yapmamalısın gibi telkin yapılmamalı... Müslümansa Müslüman... Sevişiyorsa sevişiyor, bundan kime ne? Başkasının zinasının hesabını Allah'a sen mi vereceksin?
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Müslüman olunca ne oluyor? Hristiyanlıkta da bunlar yasak ama adamlar kusana kadar sk2yorlar. Ayrıca bizim dinimizde tek bir günahta aforoz gibi bir olay mı var, haberimiz yok? biz müslümanız da sana mı müslümanız kendimize müslümanız rango ringo.
03 Yorumla
Soran1 yılsen niye buna bu kadar alındın
Soran1 yılstresini git kendin yaşa milette ne yansıtıyorsun allah allah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Normalleştirmeye çalışıyorlar çünkü
Hep sosyal medya da izletilenler cinsellikleri tetikliyor.
Daha ne olsun ki?24 Yorumla
Soran1 yıldoğru
Soran1 yılçok kötü bir durum diyecek söz yok
1 yılSorsan herkes dinine düşkün ama kimse zevkinden ödün vermiyo
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEskidende istek iki taraftada fazla oluyordu ama bi şekilde durduruyordular onu. Şimdi teknolojinin gelişmesi ile kendini ön planda tutmak istiyorlar. Kızlarda eskisi gbi katı bakmıyor. Tadı aldıkça daha kadınsı olmayı arzuluyorlar olabilirq
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Artık eskisi gibi değil insanlar bakış acilari her şey değişti
10 Yorumla
1 yılkızların durumu erkekler den daha vahim.
https://www.youtube.com/embed/IVOMt7vp-KU00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılEvlenmeden cinsellik yaşamak normal çünkü. Asıl anormal olan zorunlu fuhuş yaptırılan birisiyle yatmak. Bu daha mide bulandırıcı bence.
01 Yorumla
Soran1 yılsence neden ülkenin çoğu müslüman dedim? islam'da evlenmeden yaşanmaz diye dimi? nasıl normal oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ona bakarsan evlenmeden elini bile tutamazsın Müslümanlıkta sen sarılıyorsun öpüyorsun oda zina oluyor
00 Yorumla
1 yılAnlam verilecek durum değil lakin yozlastirildik ve hükümetin yapmak istedigide buydu zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılevet malasef her şey tersine döndü cinsellik evlilk gerdek gecesi yaşnanan olaydır fakat iş rayından çıktı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılYaşanmalı zaten diye düşünüyorum. Birbirine hitap etmek önemli yoksa evlilik sıkıntılı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKıza soruyorum neden yaptın ben bişey kaybetmedim değişmedim oldu bitti diyor ( flört döneminde başkalarıyla yaptığını açıklıyordu)
00 Yorumla
1 yılDemi millet 💩 yiyor canım
20 YorumlaMüslüman mi iyi güldum buna
02 Yorumla
Soran1 yılsözde ama buna diyecek lafım yok bi tek Allah bilir
Evlenmek çok pahalı yasgeciyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 595 cevap paylaştı. Ülkenin çoğu ney ney? Sende bunu yedin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılÖzenti ve merak var artık
00 Yorumla Böyle yerler yüzünden işe e
10 Yorumla
1 yılMaalesef öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeye korkar oldum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Çünkü normal
14 Yorumla
Soran1 yılNormal?
Soran1 yılBu ülkede bir erkeğin 4 eşi olması yasal mı sence hukuken? her şeyi karıştırma burada kimse öyle bir şey demedi
Gizli Üye(25-29)1 yılsozde muslumanlae
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sapkınlık
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat