Gizli Üye(25-29)10 ayBu kesinlikle kişilerin işleri aynı heyecanda tutmasıyla ilgili. Hep aynı pozisyon ya da mekan sıkar mesela. Farklı bi oyun oynanabilir kostüm gibi fanteziler denenebilir ya da farklı mekanlarda heyecanlı deneyişler olabilir. Tek başına senelerce defalarca mastürbasyon yapıyosun heyecanı değişmiyo da partnerden neden evlenince sıkılasın. Çok saçma.
01 Yorumla
Soran10 ayYa tabi farklı bir bakış açısı. Son zamanlarda bu dediğini denemeye başlayınca farkettim. Önce film izledik sonra farklı mekanlar çeşitli fantezi halleri oluşunca biraz farklı oldu gibi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)10 ayaynı oluyor kişiden kişiye değişir bence o bizde tutku aynı kaldı
11 Yorumla
Cevap sahibi10 ayyeni şeyler yapın mesela eski -den konusupta hoslandıgınız seylerı alevlendırmye baslayın
Gizli Üye(18-24)10 ayÇünkü özen azalıyor alışkanlık artıyor
115 Yorumla
Soran10 ayDoğru olabilir. Ama bunlar şehveti azaltır mı yani nasıl diyeyim ateşi düşürmemenin yolları var mı?
Cevap sahibi10 ayBunlar kişilerin partnerime karşı şehvetini azaltıyor maalesef, aslında kişiler fırsat yakalasa başkalarına karşı o şehveti yine hissediyor ve uygun ortamlarda her şey oluyor
Soran10 ayEvet işte bunu yaşadım ve hissettim hem kendim de hem eşim de. Fırsat bulsak sanırım saçma olaylar olacak gibi... Biraz renklendirelim derken bunu farkettim son zamanlarda...
Cevap sahibi10 ayHep öyle olur, 23 yaşındayım ve mesaj kutum 30-35+ evlilerle dolu ordan bilirim
Soran10 ayDoğrudur. Bu erkeklerde de kadınlarda da aynı. Eşim ile yemeğe çıktığımız da bi kaç defa birilerine bakışlarını yakaladım aynı biz sevgili olduğumuz dönemde ki bakış gibi idi. Kendimde de aynı şeyleri sezdim...
Cevap sahibi10 ayOlur bunlar çok normal bence
Soran10 ayNormal ama endişe verici... Şehveti yakalamak için bazı şeyleri yaparken anlıyorum bunları. Yaş ilerledikçe kadın erkek farklılık ister gibi oluyor diye düşünmeden kendimi alamıyorum...
Cevap sahibi10 ayDüşünsen de düşünmesen de maalesef öyle o yüzden kafanı çok yorma akışa bırak
Soran10 ayAkışına bırakırken acaba kim kendini kaybeder diye endişe ediyorum...
Cevap sahibi10 ayKaybederseniz üzülür müsünüz
Soran10 ayYa aslında ikimiz de birbirimizi çok seviyoruz ama geçen konuşmamız da ikimiz de itiraf ettik ki monoton döngüye girdik. Kaybedersem üzülür müyüm sorusuna gelince acaba aynı şehvet geri gelir mi sorusunu getiriyor...
Cevap sahibi10 ayAynı şehvetin daha iyisini de bulabilirsiniz maalesef bu işler belli olmuyor gibi
Soran10 ayDoğru tabi. İşte bu endişe hem kendim için hem eşim içinde geçerli. Yaş ilerledikçe kişilerin düşüncesi de zevkleri de değişiyor bunu da anladım...
Cevap sahibi10 ayOlsun anlamak da güzel bir şeydir üzülmeyin
Soran10 ayÜzülmek değil de dediğim gibi merak... Biraz saçma ve abartı gelebilir belki ama eşim de bende bu merak içerisinde iken acaba şehvet artar mı düşüncesi...
Gizli Üye(30-35)10 ayHer gün bulgur pilavı yenmez
02 Yorumla
Soran10 ayKlasik saçma erkek yorumu...
Cevap sahibi10 ayİşine gelirse
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne