Oh ne guzel herkesin altında yatalım sonra ahlaklıyım edepliyim diye ortalıkta dolanalım yok öyle bir dünya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBirinci neden, çoğu insanın dini açıdan inancı kalmadı ya da dini değerlere saygı bitti. İkincisi evlenmenin bu kadar zor olması. Bu kadar parası olan insan zaten evlenmez, gider dünyayı gezer ya da pavyonlarda yer, her türlü kadın ayarlar kendine. Üçüncü neden de burada işte, kimse evlenip, bir ömür beraber yaşamaya değecek kadar değerli değil. Ortalık saçma sapan insanlarla dolmuş. Bir ton kız, erkek var ama doğru düzgün birini bulamıyoruz. Nereden tutsan ofsayt bir durum. Devlet kеrhanе ve kumarhaneleri bu ülkeye açmalı. Kimse evlenmeye zorlanmamalı ya da psikopat insanları tecavüz ettirmeye.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin altına yatan kadınlarla evlenmiyorum zaten. Ama o tür kadınlar bunun bilincinde değil. Günün sonunda neden evlenecek koca yok diye ağlıyorlar hahaha aklı başında bir erkek kucaktan kucağa atlamış bir kadınla sadece eğlenir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü insanların artık kişiliği kalmadı. veya onurları kalmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende yat sanki bacağının arasına torba sokuyoruz da bizi suçluyor... Yemeyene blaşık suyu kalır kızım... Sen yaşayamıyon diye millet de yaşayamıyıcak değil! kadınların bacak arasından gözlerinizi çekin mq bizden daha çok bakıyonuz.
32 Yorumla- +1 yıl
Herkesin altında yatıp seks objesi olucağıma edebimle bir ömür vermemeyi tercih ederim burada gereksiz duyar kasma böylelerine k@sar diyerek assagilamaya çalıştığınızı bilmiyoruz sanki mkk salagi
Cevap sahibi+1 yılBişi sorucağım bunu bana yüz yüze söylesen mi acaba?
Hem Sanane mq sahilde koklaşamıyıcak mı insanlar sen sapsın diye 🤺 En çekilmez kız tipi ssaapp kız modeli.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılLaiklik özgürlük medeniyet modern çağları adı altında bunu getirdiler Avrupaya Batiya özenecez diye bunhale geldiler onlar bizden daha namuslu edepli oldu
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Herkesin ahlak anlayışı kendine. Siz onlar gibi yapmazsınız olur biter.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. isteyen istediği gibi seks te yapar istediği gibi yaşar. o dünya yok değil. tam da bu dünya böyle işte
10 Yorumla
+1 yılÇirkini s*kmemişler, "namusluyum" demiş sözü geldi aklıma
10 Yorumla
+1 yılAhlak böyle bir şey değil, umarım bir gün herkes anlar
10 Yorumla
+1 yılahlak bedende olmaz kafada olur hırsızlık yapıp cinayet işleyen biri edepli mi oluyor o zaman
13 Yorumla- +1 yıl
ahlak tamamı değil midir
- +1 yıl
değil
- +1 yıl
ama zina korkuyorum
+1 yılAllah var deyip yok gibi yaşantı olursa bunlar daha iyi günlerimiz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılOha çok doğru konuşan bir kız hem de bir kız diyor bunu. Bunu açıkça dışarda deme linçlenirsin. Ben böyle şeyler dedim diye bana mide bulandırıcı iğrenç diyorlardı 😂😂
00 Yorumla
+1 yılmaalesef normallesti zina artıyor sokakta kıyamet yaklaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO değilde geçen haberde millet evlenmeyin bu devirde evlenmek zor diyordu
00 Yorumla
+1 yılTotonu koyup mesaj kutunu acinca da bisi degismiyo yavrum
12 Yorumla- +1 yıl
Cok ozur dilerim hemen carsafa giriyorum sjsjsj bir siee ya
- +1 yıl
Sanal kassar olman kassar olmadigin anlamina gelmez
+1 yılİsteyen yapar bizi ilgilendirmez
14 Yorumla- +1 yıl
Bal gibide ilgilendirir
- +1 yıl
Allah mısın sanane
- +1 yıl