Evlilik öncesi cinselliğin normalleşmesi normal mi değil mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla devir değişti ben saf bir tipim ve üzerime afedersin kullanılan biri kalır diye korkuyorum. Ondan mı evet benim için evlenmeden önce olmalı çünkü ben güveni veririm. Fakat layık olan ben gibi olmadığına inanırsam bu güven boşa gider. O yüzden kime güveneceğini iyi seçmeli değerli karşıt cinsiyette ki yaşıt larım
Hem erkek hem kız içinde geçerli
Erkekte daha önce yapmış olabilir,
Kadında daha önce yapmış olabilir
İkisi de ya evet ben kullanılmadım.
Sözcüklerini ilkim kanıtlaması yapmalı ben arkadaş çevrem sayesinde yapabilirim.
Hatta şu an yanlız kalıyorum üç yıldır daha evime kız girmedi biraz zihniyet şu batı özentiliği ve gençlerin bu hallere düşmeleri acınası00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe anormaliler normalleşti Şaşırmıyorum artık zina nedir o dahi unutuldu. İnsanları hedonistik şekilde yaşama yöneltiyorlar sonuç ortada hamile kalıp ortada kalanlar. Aldatılan eşler her geçen sene artan boşanmalar. Çarpık ilişkiler toplum bi güzel bo, k oldu. Ona özgürlük buna özgürlük diyerek. Yetmedi elin alman pi, çi yazmış. Turkish girl very easy şunun ne kadar gurur kırıcı ve aşalayıcı bir şey olduğunu düşünebiliyormusun. Avrupa efsanevi harikalar diyarıya kızlarımız gönüllü faiş, elik yapıyor Hayranlıklarından yazık nediyeyim ya
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce seks yapılamamasının mantıklı bir açıklamasını, dini argümanlara başvurmadan biri bana açıklasın da, "haa kadının evlenirken bakire olması, evlenmeden seks yapılamaması mantıklıymış, aklıma yattı" diyeyim. Normalleşmesi bence normal. Evlenmemeyi tercih eden insanlar bakir/bakire mi ölsün?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamanın genciyim ama bu güne ait değilim. Hayatımızda dengeler öyle bir oynamış ki bunuda mı duyacaktık diyorum. Ben dejenere olmuş ikili ilişkileri çarpıklaşmış aile yapısını gördükçe her şeyden soğuyorum güzelliklerin temiz bir şeylerin kaldığı yönündeki inancım gittikçe azaldı.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılNeden mi? Eee yazdım anlattım niye
Soran+1 yılPeki bu kimin suçu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
Bak sana açık konusucam seks yaptıktan sonra seni terk edicekler ve bir daha yüzüne bakmayacaklar... Burada kullanılan sen olucaksin işin sonunda... Diyecekler şimdi o da zevkini aldı diye... Aldı zevkini tamam ama ortada bırakıldığı gerçeği değişmedi. Bu işi kim yaparsa yapsın sonrası için ağlamaya hakkı yoktur çünkü bunu bile isteye yaptılar...
Hem sonra ciddi evlilik düşündüğün zaman sana temiz seninle ilkini yaşayacak erkek mi gelmesini istersin yoksa her bo**ku yemiş ortam pez***vengi mi olsun istersin...
Kısacası sürülmüş tarlayı kimse almaz yanına eş diye... Ben alırım diyen varsa da gitsin alsın10 Yorumla
+1 yılBu kadar cinsellik bağımlısı biri olarak söylüyorum asla normal değil. Ama evlenmeden ilişkiye girmek ahiret korkusu olmayan kişilerin rahatça yapabileceği bir şey.
Ben kuduruyorum burada, cidden kuduruyorum bak yanıyorum ama gidip biriyle birlikte olmuyorum. İstesem bulamaz mıydım beni doyuracak birini, bulurdum. Ama yapmıyorum kocama saklıyorum.
Bekaret arayan yobazdır diyorlar, evet ben yobazım kardeşim. Benim kocamda yobaz olur inşallah ve harama el uzatmaz.312 Yorumla
Soran+1 yılBuna nasıl dayaniyorsun
- +1 yıl
Dayanmıyorum, dayanamıyorum.
Ben de günahkarım.
Ses, görsel, kendim hakkında en ufak bir bilgi bile vermeden sexting yapıyorum ya da +18 film izliyorum, hikayeler okuyorum. Başka türlü bende tutamam. Fiziksel bir temas isterim.
Soran+1 yılSexting doyuruyor mu
- +1 yıl
@Kibar4154 hee var ya uydurma sallamasyon seks hikayeleri
- +1 yıl
Doyuracak biriyle denk gelirsen doyuruyor
Soran+1 yılPeki hiç nude attinmi
- +1 yıl
@Kibar4154 ben seviyorum
- +1 yıl
Bir elin parmağını geçmeyecek kadar atmışımdır. Ama yaptım sonuçta bu bile olmaması gereken bir şey.
- +1 yıl
👏👍 bravo yobaz diyenlerin lafı bahane zaten her erkek sevdiği kadının bakir olmasını tercih eder bu somaliden tutta abd de bile böyledir. Gidip onla bunla yatanların halini goruyoruz bi bilsin adam evlenmiyor. En iyi ihtimalle kadına çok muhtaç nefes alsa yeter diyen tipler hariç evlenmiyor. Ama anlatamıyoruz berbat bi hayat yaşayıp ve kocalarını kandırıp yaşıyorlar Tabi anlaşılmazsa
Soran+1 yılNeden bu kadar onemsiyorsunki
Zaten normal. Dünya tarihi boyunca normalmiş hatta.
Toplumları daha kolay yönetebilmek adına uydurulmuş şeylerden biri.Gerçi günde 235325 tane "hamile kalır mıyım" paylaşımlarını görünce yönetenlere de hak veriyorum. Böyle toplumlara böyle kurallar.
10 Yorumla
+1 yılHimen veya kızlık zarı çocukları belli bir yaşa kadar hastalıklardan korumak için var olan bir et parçasıdır. Ahlakla, namusla alakası yoktur. Cinsellik zamanı geldiğinde yaşanması gereken yemek gibi hava gibi bir ihtiyaç. Ama bizim gibi 3. dünya ülkelerinde saçma sapan inanışlar yüzünden rahatça yaşanamadığından ortalık kendini bulunmaz hint kumaşı sanan kadınlar ve damacanaya bile hallenen erkeklerle dolu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesi cinsellik yaşanır yaşanmaz bilemem de konuşulması kesinlikle ama kesinlikle gerekiyor. Çiftlerin fantezileri birbirinden beklentileri bunlar önemli şeyler yoksa evlilik bok gibi bir hal alır.
00 Yorumla Bana göre normal değil ben bakir birisiyim ve sadece evleneceğim kişi ile yapmayı düşünüyorum
Bunu normal bilen kişileri de hiç iyi bulmuyorum00 Yorumla
+1 yılDeğil tabi ki. Adam skip bıkacak sonra terk edecek.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmaç o değil mi evlilik öncesi
+1 yılDeğil tabiki ondan sonra 17-18 yaşındaki kızlar hamile kalıyor
00 YorumlaCinselliğin baştan beri evlilikle alakası olmaması lazımdı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence gerkes kendi bilir, onların vücudu onların hayatı onlar kararları
110 Yorumla
Soran+1 yılSenin fikrin nedir
Cevap sahibi+1 yılDinden dolayı evlilik öncesi yapmam ama gelecekteki eşimin yapmış olmasına da takılmam (abartı olmadığı sürece)
Soran+1 yılNeden din
Cevap sahibi+1 yılİslam da evlilik öncesi günah ya hani
Soran+1 yılİslam'da kadın cinayeti de günah
Cevap sahibi+1 yılHer türlü cinayet yasak, da bu konuyla ne alakası var şimdi
Soran+1 yılİslami bu kadar onemseseydi toplum keşke sadece bu konuda onemsiyorlar
Soran+1 yılYersek
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Önemsemiyor değil herkes görüyor Kadınlar alfa diye piskopat manyak peşinde koşup kendi celladının peşinden gidiyor. Bu tecavuzcuyle evlenip kocam bana tecavuz etti demek kadar saçma bir şey insanlar tepki gösterdi. Ama millette bıktı sürekli protesto etmekden Nereye kadar. Aksine bütün bu toplumsal yozlaşma dinin etkisinin zayıflaması sonucunda oluyor. Kanundan cezadan hukudan kaçarsın Ama ahirette kaçısın yok Tabi bilinci gelde ara
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik şartları zorlaştığjndan oluyor ama normal değil
00 Yorumlaİsteyen istediğini yapabilir
35 Yorumla
Soran+1 yılSence peki
Soran+1 yılOlması gereken evlilik öncesi mi
Soran+1 yılÇoğu utanıyor ama
herkesin kendi kararı bu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişilere görüşlere saygı duymak gerek
10 Yorumla Bence normal olması lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKatiyen AIDS olabilir sıkıntı yok
01 Yorumla- +1 yıl
İsteyen olacaktı
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılNormal
10 Yorumla Sence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılBakire değilmisin?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. zaten normaldi
00 YorumlaDegil
00 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılSence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne düşünüyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz