Cinsel ilişkide erkeğin baskın ve agresif oluşu kadının zevkten dört köşe yapmaya yeter mi?

Cinsel ilişkide erkeğin baskın ve agresif oluşu kadının zevkten dört köşe yapmaya yeter mi?
Kişiden kişiye değişir.. Hatta kişinin moduna göre bile değişir. Nasıl her zaman sevinçli ya da her zaman kızgın olmuyorsak her zaman dominant bir erkek de istenmez. Bazı durumlarda çok romantik, bazı durumlarda çok nazik bazı durumlarda da dominant
😊👍
Güneş sistemimizdeki her kadın için geçerli değil bu. Zevkler farklıdır ve bu iyi bir şeydir. Baskın kısmı ele geçirmeyi tercih eden (çok olmasa da) kadınlar olduğu gibi kesinlikle sadece domine edildiği seksten hoşlanan kadınlar da var. Ancak bir erkek baskın olduğunda birçok kadın inanılmaz derecede tahrik oluyor. Biyolojik olarak buna programlanmışlardır. Bunu asla kabul etmezler elbette, ama derinlerde birçok kadın nihai cinsel doyumu güçlü ve baskın bir erkeğe teslim olmakta bulur. Ve elbette, "güçlü ve baskın" dediğimde, ona kötü davranmanız ve ciddi şekilde incitmeniz gerektiğini kastetmiyorum.
😊👍
Cevap
6Cevap
dominant kadın seviyorum
😎👍
Hiç istemem. Erkeği ben domine etmeliyim. Zaten becermek domine edici bir hareket.
😊👍
Ben dominant olunca kadınlar bayılıyor. Güçlü penis ve bel onların en vazgeçilmezi. Hissetmek istiyorlar. Sözler de sert olmalı.
😎👍
Bazı kadınlar bunu talep ediyor. Onlar için önemlidir ve tercih sebebidir.
😎👍
Bayılıyorum işini bilen erkeğe. Seviyorsam bide istediğini yapabilir bırakırım kendimi ona 🥰
😊👍
O kişiden kişiye değişir.
😎👍
Erkek arkadaşım her konuda olduğu gibi sekste de dominant ve bu beni deli ediyor çok zevk alıyorum o şekilde, bence erkekler dominant olmalı
Tecrübeli erkek herzaman iyidir
Evet
😊👍
Dominant erkek ne demek
@mavikutu anladım teşekkürler