Yani bir kadında buna aşık olup, kadını bu yüzden isteyebilirler mi acaba? Ben biraz dominantim ama tabi duruma ve kişiye göre değişiyor. Mesela çalışırken muhatabıma karşı biraz dominant ve yönlendirici olabiliyorum, e iş yapıyoruz burada! Dominant ve yönlendirici davranmazsam etkin olamam yaptığım işte. Bu arada sizin aklınıza ilk gelen bir iş yapmıyorum 😅😅
Bir erkek de dominant kadını domine etmeye çalışarak bundan haz duyabilir mi? Haz duyduğu için aşkı hissedebilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sosyal hayattaki dominantlığı özel hayatına ve erkeğine yansıtacağını zannetmiyorum öyle bir kadının.
çok doğru. yani aslında bu erkeklerin hoşuna gider mi? iş hayatında dominant ama bana karşı daha farklı diye..
Tabiki gidiyor
var mi hayatında öyle biri 😇
Maalesef yok
şimdiki zaman kullandın ya dedim herhalde var 😇
Yani kendimi bildim bileli manasında. Hoşuma gidiyor, dışarıdan katı görünen ama bana karşı bütün duvarlarını indirip, bütün sınırını kaldıran kedi gibi olan kadın.
yanında böyle kedi gibi olacağım ve hiç bir şey için endişe etmeyeceğim bir erkeğe ihtiyaç duyuyorum ben de bazen 😇
İnsani ihtyaçlar sonuçta. Hem duygusal hem bedensel ihtiyaçlar olarak. Böylesi erkeğe daha erkeksi, kadına daha kadınsı hissettiriyor bence. 😊
belki de erkekler böyle her şeye evet demeyen, biraz sözünü geçirten kadınlara sözünü gecirebilince kendilerini daha erkeksi hissedip aşık oluyorlardir kim bilir
Yani erkek doğası gereği hep koşan, elde etmeye çalışan ya. Evet içgüdüsel olarak bu haz veriyor. Ama kadın da çok diretmeyecek. Hani tadında, dozunda.
ya tabi ki canım. o da mantığını konuşursun o zaman. bana açıklarsa neden onun dediği gibi yapmamız gerektiğini ben de diretmem. öyle höt höt demeyle olmuyor 😅
Bazen höt höt diyerek domine etmek zevkli oluyor. İnat ettimi atıcan omzuna hatunu ben ne diyorsam o deyip. Patron kim bilecek. O dışarıdaki sertliğin, dominantlığın bana sökmez demek lazım. 😉
oif çok çekici 😆😆
Hem de nasıl. Valla insan istiyor böyle bir şey 😊
kesinlikle ama tatlı tatlı söylesin yani 😅
Duruma ve erkeğin sinir katsayısını ne duruma getirdiğine bağlı o birazda. Sinirlendirdiğin bir adamdan tatlı tatlı söylemesini bekleme yani 😉
kimse kimseyi sinirlendiremez
Kadın bunları görmek için yapabilir tahrik etmek için
duygularımızı düşüncelerimiz aracılığıyla kendimiz kontrol edebiliriz.
Doğrudur.
evet böyle kurşun gibi sert bakışları olan bir hatun istemişliğim oldu
Karakterler catisir muhtemelen iter birbirini
Ancak nefret duygusuyla onu ezmek isteyebilir
Domine etmeyi hükmetmeyi severim
2 cambaz 1 ipte oynamaz
Hiç bu özellik ilgimi çekmedi
Severler komşi
Çok fazla domine etmeyeceksen sevebilir
çok fazla 😆
Sıkıntı o zaman 😃
hayır ya çok fazla demene güldüm. erkek de biraz erkekliğini bilmeli ama. erkek pısırık olursa mecbur erkeğe karşı da dominant olmak zorunda kalıyorum. 😆
Domine ederim asla beni yonetemez
bazıları da özellikle domine eden kadını domine etmekten hoşlanıyor olabilir mi? iş hayatında müdür belki ama evde evimin kadını vb bir şey hoşlarına gidiyor mu yani?
Evet, zoru basarmak daha cekicidir
o zaman bu gerçek bir sevgiyi temsil etmez, öyle değil mi?
Eder
nasıl gerçek sevgi olabilir ki bu?
İhtimal
Bayılırım
Evet hemde bu daha çok hoşumuza gidiyor
Severler