_Erkeğin baskın karakter oluşu daima ilişkiyi olumlu yönde etkiler😉😍

Kadınlar ne kadar da eşitlik , yok özgürlük deseler de bu hikayedir
Kadın hukmedilmeyi , gücü hissetmeyi sever
Erkek adamın da ağırlığı olmalı , ipleri elinde tutup yatakta , evlilikte kimin patron olduğunu gösterirse mutlulukları daha çok sürer
Burası Türkiye kadın sevildiğini duymayı değil hissetmeyi ister
Kadınlar farklı bir alem :)
Bu arada fotodaki hatun sana benziyor , sende jartiyer giyer misin merak ettim?
Vay canına 😈
Seni jartiyer giymiş iken görmek ömrü uzatır :D
Hatun harbiden sana benziyor :)
Annen , baban iyi sanat eseri oluşturmuşlar 😆
İyisin iyi 😘
Ve ben bağlamakta fazlasını yaparım 😈
Canın istediğin de aklında bulunsun 😍
Uçurum seni 😈
Erkek sert ve otoriter olmali kadinini yonlendirmeli ona her zevki tattirmali sert ve kufurlu seks candir 😃
Tesekkurler 😊
Dominantlık gerekir mi bilemiyorum ama pısırık, korkak, ürkek bir erkeğin hiçbir çekiciliği olmadığına eminim.
Erkek dediğin baskın olmalı her anlamda.
Cevap
49Cevap
Bunu güzel bir oyun şeklinde kurgulayailiriz aslında! Konu 2 kişi olunca tek taraflı bakmak; bir partnerin çok mutlu olduğu diğerinin neredeyse ezik ve çok mutsuz Hissettiği kaçınılan bir ilişkiye neden olabiliyor. Sana erkeğin baskın olmasını istemen konusunda katılıyorum ancak Ben baskın olmayı severim ama partnerim zevk alıyorsa!
Bir arkadaşım ona sert yapmamdan çok hoşlanıyordu hatta ilk zamanlar ekstra kibarlığım ondan hakkımda yanlış şeyler uyandırmıştı sonrada gerçek yüzüm ve onun bu sert arzusu bildiğin sokakta kavga eden iki erkeğe bağlıyorduk ana avrat din iman😂😂 herşeyin fazlası zarar niye anlattıysam arık😂😂
Yatakta erkek dominant olmalı. Çeşitli fantezilerle de bu dominantlığını göstermesini bilmeli. Kadınını yönlendirmeli, heyecanla beraber zevk de vermeli.
Bazıları erkeğin sert olmasını ister her yönden özellikle yatakta erkek daha sert olmalı bence :) kimine göre tam tersi olabiliyor bence karşımdaki bayanın nazik kibar olanını severim
Hem de nasıl.
Bir kisrak gibi kivranir kadin altta...
Oyssss basacan kırbaçı 😃😂😂
Ayıp olsaydı pembişlerden artıyı kapmazdim 😃 Kırbaç severler gelin hele bir.
Size pul koleksiyonumu gösterecegim 😃😂
Son cümlende özetlemişsin olayı. Çok çok haklısın.
😃😃
Kadın yönetirse sadece kadin bundan zevk alir. Fakat erkek yönetirse her ikisi de bulutlarin üzerine cikar
Kız sen bitanesin tatlı kelebeğim. Öyle tabiki haklısın. Ama zaman zaman roller değisir her ikiside inan ćok farklı ve çook zevklidir. Burgün doyasıya tadacaksın. O gun beni de hatırla bitanem. 😍😘💋
Utanma, cesur ol, tüm arzuların gerçek olsun vee çoookk mutlu ol. İnan bunu çok istiyorum benim cici ve çıtır kelebeğim. 😘😚
Bilemem. Sevgilim olmadığı için bir şey söyleyemem. Sevgilisi olanlar daha iyi cevap verirler. Zaten kızlardan ve kadınlardan sürekli veto yiyorum.
Verir mesela bugun bir kiz yazmisti bu gibi bir durum. Guzel oldugu icin erkeklerin etrafinda sahte hareketler yapmasi onu bunaltiyordu. Dominant maco bir erkek ariyordu.
Erkeğin yüksek libidosu ve istekliliği kadına daha çok istek ve arzu uyandırıyor ve daha çok zevk veriyor :)
Bence ben dominant olmaliyim. kadini ben yönlendirmeliyim😂😂😂
Ben dominant olunca sıkıntı olmasın aşkım :*
Boy farkı var ya aramızda. Küçük enişte gaza geldi diye makara yapmasınlar sonra. :)
Yanlız şu soruya cevap verende hep erkekler 😂erkeklerinin dominant erkek seviyor ilişkide
Kadınlar yatakta yonetilmeyi ve hukmedilmeyi bekler ✔
Kadinlar erkegin dominant olmasini istiyor, erkekler de kadinin.
kadına göre değişir bence erkeğin dominant olması ilişkiyi olumlu etkilemez
Bazi kadınlar yonetilmek ister bazilari yonetmek ama erkegin yönlendirmesi iliskiyi heycanlandirir :) ;)
ipler erkekte olmali. opup koklayarak degil , bogazini sıkarak yapmali.
Erkek dominant olsa da kadın aklı, dişiligi ve duygularıyla ilişkiyi yönlendiren taraftır.
Bu aralar çok yorgunum kadın hareketli olsun dominant oldun beni yormasın işte
Bazen de kadın yönlendirmeli, sonuçta en çok zevki alan o, erkek baskın olup acı verdirecekse hiç anlamı yok.
Kadın baskılı olmalı ama istiyosa bende olurum tatlim
En çok sevdiğim ama aşırıya kaçmadan soft bdsm olacak
Dominant irkekin geldi 😍😋😂
Amacıma ulaşmışım 😂😂
Adı üstünde baskın erkek iyi bastırır 😉
Her iki taraf da gerektiği yerde baskın olmalı
Yerine göre olmalı bence. değişken olmak iyidir
Erkek dominant olmalı herzaman tabiki
partnerlerime dayanarak seviyorlar
Benim gözümde kadın baskın olmalı.
erkek erkek😃😉😀
erkekk
Ben olsam bari:)
Kesin zevk veririm:)
Verir elbette. Ancak ben dominant değilim.
Verir.
Gene basladi
Sana bisey dicem mesaj atsana bir
Kizma dedim ama
Verir bence😂
Kadında erkekte baskın olsun
bazen sıkıntı olur
evet
Bazıları verır
Sen Başkasın :)
Verir
Erkek tabiki