Erkeklerin gücünü ve heybetini olması gerekenden fazla göstermesi ve Fazla baskı kadınlar için sekssavar bir davranış mı?

Erkeklerin gücünü ve heybetini olması gerekenden fazla göstermesi ve Fazla baskı kadınlar için sekssavar bir davranış mı?

Bence hayır kadınlar genelde sert ve yatakta aktif erkeklerden hoşlanır kadınını mutlu edebilmek ihtiyaçlarını karşılamak bence her kadın tarafından takdir edilir.
Gereğinden fazla veya aşırı diyerek zaten cevabın nasıl gelmesini istediğini adeta ısmarlamışsın. Bir şeyin gereğinden fazla veya aşırı olması gwrekliliğin ne kadar olduğuna dair normu referans alarak belirlenir ki kişiden kişiye değişir...
Bilakis kadını daha istekli yapar. Kadın doğası gereği içten içe erkeğin baskın olmasını ister hep..
Soğutmaz reda
Cevap
23Cevap
kadına göre değişir
Tam tersi ben prensim sercanın bana karşı aşırı dominant ve baskın baskılı olmasını istiyorum her anlamda sekste de diğer alanlarda da ben duygusal ve zekasla ve piskolojik olark güçlü biri olabilirm ama fiziksel olark narin bi yapım var
sekste dominantlık olmamalıdır
domine etmek sadece benim dediğim olur senin isteklerin çöp demektir
bu durum karşıya bencilce davranma sonucunu çıkarır
sekste bencillik varsa bir taraf zevk alırken diğer taraf alamaz
e kadının isteklerini yapmazsan o iş seksten çıkar ihtiyaç gidermeye girer kadın bundan zevk almaz Japon muyuz biz
Adım adım partnerini tartarak ilerleyince ve sınırları gözlemleyince bir sorun olmaz.
O kişiden kişiye değişir ama baskın olması gereken. Kadın bence
Hayır aksine benim hayatıma girenler sadist olduğum için daha çok seviyorlar.
Kadının ruh hâline göre değişir hiç belli olmaz.
Seks bi kafeye gidip beraber vakti geçirmek gibidir. Hele bi de kafeye aynı anda gelebiliyosan tadından yenmez.
Aşırı olan hiçbir şey tatlı vermez
Suyunu çıkartırsa çekemem ben
Önemli olan romantik olması
yo askine azdıran bi davranış
Ben dominant kadın severim
Kadından kadına değişiyor
Soğutma bence
Soğutmaz bence
Kadınına göre değişir.
Evet olabilir
Herşeyin aşırısı zarar bunu hep söylerim
Dominant sogutmaz pis erkek sogutur