Normalde ben de baskınım ve karşımdaki pasif olunca ben yapamam O yüzden onun da kendi düşünceleri olan kendine yetiştirmiş bir insan daha çok dikkatimi çekiyor
228 Yorumla
Soran6 ayİşte bende böyleyim fazla dominantim ama pasif erkeklerde hoşuma gitmiyor kendinden emin özgüvenli erkekler ilgimi çekiyor
Soran6 ayGaliba sen bensin , derin sohbetler yapamayacağim , duygusal zekası yüksek olmayan birini istemem mesela
Soran6 ayBende yani hayatta insanın bir amaci olmalı, bişeyler üretmeli diye düşünürüm boş durulmasıni falan da sevmem skhdjskska
- 6 ay
Ya bak ben negatif bazen olabiliyorum da sonra pozitif de olabilirim ve hani bir süreçten sonra o pozitifliği yakalarsın ya sürekli negatif değilsindir Ben öyle bir insanım ve karşımdaki insan durağın olunca ben de çok sıkılıyorum ya da böyle tekdüze kerpetenle ağzından lafları alıyorsan falan ya da hiç kitap okumuyorsa araştırmaya yapmıyorsa gündemi takip etmiyorsa Ay sen insan mısın diye isim geliyor
Soran6 ay😂 çok doğru ortak zevk ve ilgi alanları arıyor insan biri ne kadar zeki, çalışkan, yüksek statüde olursa olsun ruhunu doyuramadiktan sonra boş
- 6 ay
Hayır yolda oturursun hiç tanımadığın bir insan gelir seninle muhabbet eder mesela ama çok doludur kimin bilgili kimde olacağı belli değil içi boş egosu olan insanlar dikkatimi çekmiyor açıkçası ya da dış görünüşe çok ölüp önem verip içine boşaltan insanlar dikkatimi çekmiyor aura çekiyor benim zekilik çekiyor kendisini geliştirmesi ve etrafına yaydığı enerji çekiyor bir gülümseme sebep pozitiflik çekiyor bana ne yani diğer özelliklerinden
Soran6 ay+9387364
Seni takibe alicam burada ilk defa bakış açımin benzer olduğu birini görüyorum skndhfnfnks
Soran6 ayAhahhaha önemli değil zamanin olunca istediğin zaman yazabilirsin
Soran6 ayKitap okumayan insanları bile hayatıma alırken tedirgin oluyorum bide sevdiğim adam öyleyse hiç dayanamam
- 6 ay
Hayır bak mesela İnce ruh olması gerekiyor mesela kimsenin dinlemediği şarkıları bulsun bana atsın ama benim de kulak sevgim olsun Ben çok severim Allah'ım yani evimde plak çalmasını istiyorum ben ya ileride nostalji Bir de ben 80'lere falan çok bayılırım böyle bir adam karşıma çıkabilir
Soran6 ayBide birlikte bir odayı kütüphane yapmak falan müq olurdu
Soran6 ayEvet çok güzel benim liesede vardı öyle bir arkadaşım birlikte aynı kitapları okuyup üstüne tartişirdik , altını çizdiğimiz yerleri okurduk. Hala çok özlüyorum onunla anılarımı..
Soran6 ayO arkadaşım baya günde bir kitap bitiren, tüm parasını kitaplara veren çok entelektüel biriydi. Diğer kitap okuyan arkadaşlarimda onu bulamadım hiç
Soran6 ayKitap okumak benim için artık bir tutkudan ziyade, yaşam biçimi. Kitapsiz yaşamak benim için eksik yani yaşadığımı hissedemiyorum
Soran6 ayOnları da anlıyorum alışık oldukları bişey değil hatta onlar için bir yük bir yandan da üzülüyorum bu güzellikten mahrumlar diye
Soran6 ayBende memnun oldum iyi geceler tatlı rüyalar ✨
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 aykanka iki dominant çatışır, biri illa baskın çıkar
en uyumlu ilişki biri biraz yumuşayınca olur
tamamen pasif olmasına gerek yok ama biri ritmi bırakmalı 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayİlerleyen zamanda bencillik ortaya çıkar gadası
00 Yorumla
6 ayAlttan almasi lazim bir tarafin yoksa ne kadar seversen sev olmaz sahsen biri icin olup bitsem de sozumu geciremezsem yol veririm
00 Yorumla
6 ayRolleri paylaşmaları lazım. İkisi de inat ederse sıkıntı olur
07 Yorumla
Soran6 ayPaylaşilacak bişey değil ki
- 6 ay
Nasıl değil. Diyorum ki ikisi de her zaman dominant kişi kendisi olsun isterse olmaz. Ama değişirse bu, olur
Soran6 ayAma inatçıyim
- 6 ay
İki dişli rakip uyum sağlamak yerine üstün çıkmaya çalışırsa ya onu ya da kendini kırar
Soran6 ayKimseyi kırmak istemiyorum ama elimde değil bu yüzden sanırım karşımdaki kişinin olgun ve daha sakin biri olması gerekiyor
- 6 ay
Durumu kişiselleştirmeden sabretmeli o zaman. Sabır da bu dönemde çok az bulunur.
Soran6 ayHangi dönemde
Anlaşamam. Genel olarak normal sohbet bile edemiyorum skym takmayla onları
10 Yorumla
6 aysaçma sapan bi mücadeleye döner farklılıkların kurduğu denge iyidir
00 Yorumla
6 ayBence iki dominant zor olur uzun süreli bir ilişki olacağını düşünmüyorum
00 Yorumla
6 ayBi tarafın pasif olması gerekiyor bence o da erkek itaat edip layık olmaya çalışmalı
00 YorumlaOnu bilmem ama bazı durumlarda dominant olmasını isterim kadının
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Canım bi kümeste iki horoz ötmez maalesef
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
6 ayBirinden biri en azından switch değilse zor bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. dominant kadın yoktur
00 Yorumlakim kime diş geçirip üstün olacak zor bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Pasif olsn yok baskın olan vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayAynen biri pasiflesir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayanlaşmazlar bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayanlasamaz biri oasi lazimm
00 Yorumla
6 ayzor gibi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Anlasir amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gürültü olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. anlasabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
6 ayDenklik önemlidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayÇok zor
00 Yorumla
6 ayAnlaşır
00 Yorumla
6 ayAnlaşamaz
00 Yorumla
6 ayYok, sanmam
10 YorumlaYok.
00 Yorumla
6 ayZor olur
00 Yorumla
Detaylı bilgi