Yılbaşı gecesi ilk defa tanıştığım insanla seviştim sizce benim hakkımda ne düşünüyor?

Instagram üzerinden okulun itiraf sayfasından bir çocukla tanıştım o son sınıf ben 2. Sınıfım yılbaşı gecesi buluştuk arabada yemek yedik daha sonra konuştuk sohbet ettik bana en uzun ilişkimi sordu onun için üzülme güzel kızsın tatlı kızsın falan dedi (buluştuğum kişide baya yakışıklı) yeni yılın kutlu olsun seni öperdim ama yanlış anlarsın diye öpmüyorum dedi nolcak canım gel sarılalım dedim yanağımdan öpücük sandım dudagimdan öptü sen istemiyorsan yaklaşmam özgür bir kadınsin dedi dur dediğin yerde dururum falan dedi çok kararsizsin dedi ikna oldum öpüşmeye başladık arabada sonra boynuma indi göğüslerimede inip öpmeye yalamaya başladı çok güzel sevişiyordu sonra arabada bende onunkini yaladım bir anda devamı gelişmedi öyle kaldı bir daha buluşmak istermisin dedi bana ondan etkilendiğim için evet dedim ama sadece amacı sevişmek olursa görüşmeyi düşünmüyorum sizce? Anlık bir şeydi yaşandı bitti olur.

Yılbaşı gecesi ilk defa tanıştığım insanla seviştim sizce benim hakkımda ne düşünüyor?