Sevgilimle ikinci buluşmada seviştim, hakkımda ne düşünüyordur?

Sevgilimle ikinci buluşmamızda aramızda çekin oldu öpüştük yakınlastik. boynumu öptü emdi. Daha sonra gögüslerimi emdi. başka birsey yaşamadık. Sizce hakkımda ne düşünuyordur. Normalde kimse ile yapmam. Ve cekingenim. içimden geldiği gibi davranmak istedim onu istediğim için. Bakireyim daha ilerisi olmazdı zaten.
Güncellemeler
+1 yıl
*** Sanırım cümle yanlış anlaşıldı. Cekingenim derken o esnada çekindim demek istemedim. Yani normalde bu konularda cekingenim, kimse ile böyle birsey yaşamıyorum ama bu kez çekingen davranmamaya çalışıp akışına bıraktım yanlış mı yaptım demek istemiştim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soru troll falan değil. dalga geçmeniz için paylaşmadım. eminim birçok insan aynı şeyleri yaşamıştır. hissettiklerim normal mi. yoksa abartıyor muyum hakkımda yanlış düşünür mü. Veya olmasi gereken bu gibi mi düşünür. Çünkü bu zamana kadar hep geri durdum doğru dürüst ilişki yapmadım sevgililik olaylarına girmedim. Bu kişiye hislerim yoğun olunca bu kes kendimi engellemek durdurmak istemedim. Belki olması gereken budur diye dusundum.
Sevgilimle ikinci buluşmada seviştim, hakkımda ne düşünüyordur?
Cevapla