Güncellemeler
1 yıl
Biz evlenme kararı aldık arkadaşlar bu hafta sonu nişanimiz var galiba ilk görüşte aşk 😄😄😄
1 hafta önce tanıştık beni yemeğe çıkardı sonrada alkol aldı gidip bı yerde içtik benim baya başım donmeye başladı ama o iyiydi öptü beni bende karşı koymadım seviştik sizce kötü olarak mı düşünür beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
basit kız olarak göründün. bi dahaki sefere seni eve atar
Ya ben pek alkol almadığım için içince hemen başım dönmeye başladı çok kendimde değildim o beni öpmeye başladı ben karşı bile koyamiyordum sonradan bende karşılık verdim artık
e tamam işte kaşarlık bu. senin arkandan bu kız çok namuslu diyecek hali yok ya
Ay zaten öyle bişey beklemiyorum ama ilk defa oldu
Doğru kadın bulduğunu düşünür iki üç ay devam eder ilişkiniz 😂
Hadi canım 😄
Onun yerinde olsam öyle yapardım 😂
Ama ilk defa böyle bişey yaşadım
Bence çok yaşarsın bu tür şeyleri
Evt kötü gerçekten bu kadar düştün iki sonra dersin bakireliğimi aldı diye ağlama sonra
O kötü düşünürse sende kötü düşün ortak kararınız birlikte yaptığınız bir şey sonuçta
Evet ama ben pek alkol almadığım için içince hemen başım dönmeye başladı oda bunu fark etti zaten sonra birden öptü beni ilkin tepki bile veremiyordum başım dönüyordu sonrada bende karşılık verdim ama sadece seviştik o işi yapmadik çok istedi izin vermedim
Bilmiyorum ama bu bence sana göre biri değil gibi
Kafanı takma. asıl kaşar olan odur kimbilir kaç kızla takıldı.
Demi yaa ben ilk kez yaptım bide alkol içmem normalde çok ısrar etti içincede başım döndü
Dert etmeya. Kadını erkeği yok bu işin. Oda ilk buluşmada öpüştü. O dert ediyormu bunu🙂
Yani mantıklı aslında :))😄😄
Dimi🤣
Umarım ilerde pişman olmazsın
Yatamadım onunla sadece öpüşme falan oldu
Sadece öpüşme mi emin miyiz😅
Evet sadece öpüşmeler falan oldu öyle soyunma falan bişey olmadı
Vay be iyi durmuşunuz gene
Geceydi onun evinde geçirdin o zaman
Hayır ya eve bıraktı beni
Sabarsa sen de onu san
Doğru diyosun 😄
Yazamamisim şimdi fark ettim 😅
Evet maalesef seni bayağı bi kötu birisi sanar.
Valla mi
Sana alkol içirip, senin de sarhoş olmanı fırsat bilerek seni kullanmaya çalışmış. Bazı erkekler maalesef böyle kötü oluyorlar. Uzun süre sevgili olmadığın birisiyle birlikte alkol içme. Kız islerinde uzman olan erkekler, karşısındaki kızı nasıl kıvama getireceğini iyi biliyorlar
Bu baya iyi biliyordu işini belli zaten nasıl alkol aldık ne ara öyle oldu anlamadım bile
Bilerek sana alkol içirmiş, seni sarhoş edip rahat bir şekilde sevişmek için. O yüzden bir daha aynı hataya düşme, güvenmediğin birisiyle birlikteyken alkol alma. Ayrıca ne kadar ileri gitti, seni çırılçıplak soyup mu seviştiniz
Hayır ya soyunacak kadar değil dudağımi boynumu falan öptü birazda okşadı izin vermedim itiyodum onu hep o benden daha çok içmişti
Okşadı derken vajinanı mı okşadı? Keşke biraz daha fazla itseymişin 😄
Yok bee saçmalama hanım hanımcık bir kız diye 😀
😄😄
İkinizde zevk almışsınız neden kötü düşünsün
Ne bilim ilk defa böyle bişey yaptım kendimi tuhaf hisetim
Bakire misin
Evet
Rahat ol iyi yapmışsın
Kötü birisin zaten 😏
Seni hiç alakadar etmez
Gerçekler acıtıyo dimi
Lan ilk defa böyle bişey oldu
Umarım pişmansındır ve tekrarlamazsın unut gitsin iletişimini de kes o adamdan düzgün biri olsa ilk buluşmada alkolü de seni de kullanmazdı
Zaten pişman oldum kafam yerinde değildi ilk defa böyle bişey oldu
Tebrik ederim:)
Teşekkür ederim🙏🙏
Yollu sanmıştır
Abartma yaa gerçekten mi
Yok beaaa şaka yaptım alkolün etkisi ile olur böyle
bı dahakıne patlatır
Alkol yüzünden karşı koymadım ilkin ama yok ama izin vermem artık çünkü içmicem
ıcırır
Sandı bile
Ama o ısrar etti iç diye nerdeyse zorla içerecek ti 🥹
Tabi ısrar eder seni elde etmek için