Bir süredir adını duyduğum ve ortak arkadaşlarımızın çok yakıştırdığı biri vardı. Ben tanımak istemiyorum vs diye geçiştiriyordum fakat arkadaş grubumuzla yatılı bir etkinliğe gittik. Orada tanışmış olduk ve 3 gün grupça vakit geçirdik. Konuşmaya başlayınca başbaşa kalıp birbirimizi tanıdık birkaç saat ve gecenin ilerleyen saatinde öpüşmeyle başlayıp sevişmeye giden bi birliktelik yaşadık. Sonrasında da mecburiyetten sevgili olduk gibi bi şey oldu. 1 haftadır sevgiliyiz, birbirimizi tanımaya devam ediyoruz fakat cinsellik yaşamakta hep en temelde duruyor. Evine gitme planlarımız vs var hafta sonları.
Sorum şu: çocuk çok tatlı ve kalbim ısındı yani bağlanıyorum ona, o ne düşünüyordur? Bu kadar kolay elde edilen ve cinselliğe düşkün birini sevip bağlanabilir mi? Ben gözündeki imajımı nasıl değiştirebilirim?
Sorum şu: çocuk çok tatlı ve kalbim ısındı yani bağlanıyorum ona, o ne düşünüyordur? Bu kadar kolay elde edilen ve cinselliğe düşkün birini sevip bağlanabilir mi? Ben gözündeki imajımı nasıl değiştirebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık ya 🙄
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar