+1 yılhmm yani msja kadar bence pek sorun görünmüyor gayet de hızlı olabilir ve bu da normal anormal bir durum yok bence , ama onun hızlı başladık msjı önemli neden bunu söylediği ve bu konuda ne düşündüğü önemli belli ki birtakım tabuları var bunları yıkmak önemli , yani bundan sonrası için kontrollu gitmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu ona nasıl sorqyimt kötü mü düşunuyor ayrıca sevgili miyiz o da belli değil
- +1 yıl
umarım kötü birisi değildir ama çok da iyi şeyler hissettiğim söylenemez
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence bir sıkıntı yok iki tarafta istekli, bir daha görüşmek istemezse kendisi bilir, sonuçta sende istediğini aldın ondan, devam etmek isterse yine düşünürsün. kızlar bu konularda fazla duygusal davranıyor seks sadece duygusal yapılmak zorunda değil, libido fazla ise flörtünle yapabilirsin. bir daha istekli olduğunda onu çağırıp birşeyler yaşayıp hadi güle güle ararım da diyebilirsin. tercih meselesi içinizdeki duyguları bastırmayın azıcık içgüdüsel davranın derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUzun ömürlü bir ilişki düşünüyorsan kardeşim ilk buluşmada seviştiği için çok bir şey bekleme aşk ve sevgi adına şimdi ağırlaşman gerekli telafi için unutma ben çok şahit oldum ve burada çok okudum daha önce ilk buluşmada sevişme aşk ve sevgi yaratmıyor erkeklerde erkek milleti zor kadın seviyor bu bir gerçek
00 Yorumla
+1 yılIlk buluşmada sevişmek doğru değil şahsen o kişinin amacı seninle sevişmekten başka bir şey olduğunu düşünmüyorum gerçekten sana duyguları olan bir insan olsa aklı ilk buluşmada öpüşmeye sevişmeye kaymaz senle eglenceli güzel gün geçirmeye bol sohbetler etmeye seni mutlu etmeye güzel aktivitelee yapmaya çalışırdı bence uzun sürmez ilişkiniz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi ya da kötü kimse karar veremez
İlerleyen evrelerde kendin görürsün
Adam ikinci gün terkederse kötü
Bı yıl devam ederse iyi demekki cinsellikte değilmiş aklı dersin
Hem ha ilk gün ha bı sene sonra ya da ikinci buluşmada bir şey farketmez senin istemene bağlı
Kimseyi de alaka etmez14 Yorumla
Soran+1 yılAynen bakalımm
- +1 yıl
Güncellemeye hitaben
Gerçekten ciddi misin diye sor
Evet derse tamam ben bir hata yaptım yanlışlıkla sana çok kapıldım ilk gün olanları unutalım evlenene kadar olmasın ne dersin de
Olur derse devam et ve cinsellik yaşama gerçekten değer veriyorsa belli eder yok öyle değilse üç güne elinden tutmaya sarkmaya hadi eve gidelim demeye başlar bilki cinsellik peşinde
O zaman gerekeni yaparsın
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBitmiş artık yani o ilişkiden bir şey beklememek gerek şöyle düşün çektir senin hakkında eminim bunu benimle yaptı acaba kim bilir benden önce daha kaç kişi yaptı aynen böyle düşünecektir yani hiçbir zaman tam anlamıyla şans bırakmamışsın başlamadan bitmiş ilişki maalesef umarım düzelir diycem ama düzelme gibi bir ihtimali de yok o yüzden en iyisi akışına bırakmak biter zaten
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma öncesinde zaten aranızda bir iletişim süreci vardır. Konuşma, anlaşma, çekim, sıcaklık, uyum olduğu belli olmuştur sanıyorum. Dolayısıyla ilk buluşmada cinsellik yaşamak bana göre gayet olağan bir durumdur.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi Emin ol ki Buna herkes iyi Gözle Bakmayacak Ama ben sana objektif olarak şöyle bir şey söylemek istiyorum zaten şimdiki ilişkiler yani şimdiye ninesinin ilişkileri Artık çok hızlı ilerliyor şimdiki nesne göre bunları Zaten kötü bir şey değil asla bana göre de kötü bir şey değil bu tamamen güvenle alakalı bir şey şimdi bunu başkalarına sorduğun zaman der ki İlk buluşmada Seviştin zaman o seni kesin kullanmak istiyordur derler o kullanmakla ilgisi yok bu sonuçta güvenle alakalı dediğim gibi eğer gerçekten sana karşı o anda ciddi anlamda bir şeyler hissetmişse Bunlar normal şeyler
12 Yorumla- +1 yıl
Canım benim sen ne çabuk guveniyon oyle ya jsjsj abi ilk buluşma diyo. Bismillah daha ne güveni
- +1 yıl
@Canseverkdkdkd ben kendim için demiyorum ki :D :D yeni nesil çabuk güveniyor çünkü :D ben güvenmem zaten :D
Ya varya, çoğu bekle bak bakalım nasıl davranacak sana yazmış. Sanki bir tek erkek karar veriyor buna. Senin hakkında şöyle düşünür böyle düşünür falan yazmışlar. Bırak ta o sorsun arkadaşlarına, kız benim hakkımda ne düşünür diye. Niye hep kadın oturup eleştirilere açık şekilde beklemek zorunda ki? Ne büyük saçmalık... İki tarafta istemiş olmuş. Sen bana ilk buluşmada böyle yakınlaştın derse, zorlayan yoktu deyip yolla gitsin. Böyle modern takılıdığınızı düşünüp, arap ülkelerninde ki kadınların konulduğu konuma laf edip, kendinizi soktuğunuz durumun farklı olmaması? Biraz kendinizin farkında olun ya.
52 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılİlişkiye göre değişir. Dün tanışıp bugün buluştuysanız elbette erken ama diyelim ki sosyal medyada tanıştınız ayrı şehirlerdesiniz aylarca konuştunuz ilk buluşmada anormal olmayabilir. Ki her ilişkinin dinamiği farklıdır kimi yıllarca nişanlı olur el ele tutuşmaktan ileri gitmez kimi 1 haftalık sevgilisiyle birlikte olur. Ama sevgilin hızlı olduğunu düşünmüş demek ki yanlış buluyor bunu. Bekle ve tepkisini gör bi sonraki sefer de yakınlaşma
40 Yorumla Yolu acmis eleman, yakinda sexe donusur, 2-3 sene bol bol seks, sonra eger sansin varsa anlasamiyoz diye ayrilir, diger turlu sonuclari goruyor duyuyoruz, daha bugun esenlerde eski sevgilisinin yuzune uyurken kezzap atmislar. Dun yazmisti bir kiz, eski sevgilisini evlenmesine engel oluyormus santaj yaparak, neler neler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar aklınızı kullanım erkeklere kendinizi kolay teslim etmeyin nikah masasına oturana kadar bu tür şeyler yApmayın çünkü karşınızda eski kafalı mı yoksa bi takım şeyler yaşadıktan sonra ahlaksız mı diyeceğini bilemezsiniz bazıları bunu söyleme terkeder oyuzden dikkat edin burası TÜRKİYE cumhuriyeti !!!
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca şu cahile algıdan hiçbir zaman kurtulamayacağız yani bu kız tek başına mı yaptı bunu karşısındaki it bunu yapınca ahlaklı kız ahlaksız mı oluyor lütfen böyle bir toplumda yaşadığımızı Unutmadan böyle şeyler yaşamayın
+1 yılhep merak ederim insan ilk buluşmaya neden partnerinin evine gider... daha yeni tanışıyorsunuz... adam hırlı mı hırsız mı katil mi hiç bişeyi belli değil...
sen aslında onun evine giderken buna hazırlıklı gitmişsin...30 Yorumlaböyle adamlara denk geliyor büyük haksızlık. Yvşak hazır bulmuş hemen sevişen hatunu birde eleştiriyor senin yerinde olsam terk ederim 31e muhtaç kalsın bi süre görsün hızlı başlamayı itoğluit
00 Yorumlaseni kalitesiz biri olarak görüyor bundan dönüş yok üzgünüm artık normal düzgün bir ilişki olamaz anca aklına kdrunca gelirsin
10 YorumlaYok kanka niye kötü olsun ya olur mu öyle şey Allah'tan iki insan evladı gibi oturup tanışıp sohbet edip evlere dağılmamışsınız aw.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de böyle ilişkilerim oldu sadece biri ile uzun ilişkim oldu ama diğerleri f*ck body olarak devam etti zevk aldıysan devam et
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana umut bağlama cikiyoz flört dönemindeyiz her an ayrilabilizde sevgilide olabiliriz gibisine umutlanma diye atmis
00 Yorumla
+1 yılOna yavaşmı lazımmış, öyle erkekleride anlamam kendine güvenen ne istediğini bilen partner bulmuşsun daha ne,😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Peki ilişki tatmin etti mi ikinizi de gözlerindeki ışık nasıldı
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem bni terlettin dedi
Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. çok büyük ihtimalle sadece ereksiyon oldukça aklına geleceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılOf ya
+1 yılYapacak bir şey yok eğer sen zekalısın içerik yaptıysan takıl kafana göre
04 Yorumla
Soran+1 yılNaisl yani
- +1 yıl
Kötü müziğimi olduğuna takılma eğer sen bu an onu yapmak istediysen tadını çıkar neye göre kötü kime göre iyi bunun için hiç düşünme bunun zevkine bak sadece
Soran+1 yılBncede teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim hayat senin hayatın zevk senin zevkin istediğin gibi yaşa
E yani tabiki aldı alacağını öyle diyecek tabiki başka ne desin ki
10 Yorumlagüzel olmuş. neden bana hiç böyle bir kız denk gelmiyor ya
10 Yorumla
+1 yılEvet seni basit gosterir bu artık her buluşmada aynısı olsun isteyecek
00 Yorumla3 unucude yapsaydın iyi olurdu tanımıyorsun sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ya sizin fikriniz elbette ama ben yaşamadım henüz 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayvana bak neden devam ettiriyor o zaman?
Desene ona Ben seni evlenecek biri olarak gördüğüm için kendimi teslim ettim ama Sen hemen kızları ağına düşürecek biri misin ilk buluşmada diye ?01 Yorumla- +1 yıl
Puhahshsaaaaaa
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılO an ki çekime karşı koyamıyorsan yapacak bir şey yok. Kendini iyi hissediyorsan iyidir bence..
00 Yorumla
+1 yılVermeye gitmişsin zaten bebeğem, sen bu gidişle çok verirsin 😏
04 Yorumla- +1 yıl
@Fadik2122 Hayt Ataşlı kezban 😏 ver bebeğem ver sen önüne gelene ver, bu gidişle bütün vasfın verici olmaktan öte gitmez zaten 😏
- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılBence en samimi ilişki sevişerek başlayan ilişkidir çünkü yalanlar bahaneler söylenmez
00 Yorumla
+1 yılKòtùmù iyimi sen ilirsin xanin seks istwmiş yapmişsin kine ne
00 YorumlaAranızda bir çekim olmuş yaşanmış bitmiş önemli olan sonrası sonrasını doğru yürütmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanmış seni simdi terk edecek bir çöp gibi bu işi parayla edenler senden daha namuslu be kullanıp attı bedavaya eskr gitse 500 TL sen bedava
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEeee kullanıldın yani bedavaya
Soran+1 yılNne alaka
Cevap sahibi+1 yılTabi öyle
Bu tarz kadınlarla bir ömür yaşanır, cennet misali gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen durup dururken yapılan bütün sevişmelere karşıyım. Daha geçen gün bir arkadaşla bunun münakaşasını yaptım. Büroda oturuyorum, bir bayan arkadaş geldi. Daha gelmesiyle “Hadi, çok acil işim var, bir yere yetişeceğim, çabucak sevişelim de ben gideyim” dedi. Ben de senin demin dediğin gibi “Durup dururken olur mu güzelim” dedim. Baktım ikna olmuyor, nalet olsun dedim, öyle yalandan bir seviştik gitti.
00 Yorumla
+1 yılSeks oldu mu sen onu de hele sadece sevişme ise normal yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden kötü olsun yaa en nihayeinde olacak zaten nasıl başladığnın nasıl bir sorunu olabilir ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz ikinci görüşmede seviştik ve ailelerimiz biliyor çok da kasmamak lazım bence. Kastığını belli edersen seni cepte olarak görebilir
10 YorumlaNe olacak ikinizde istiyorsanız ilki sonrası diye bi şey yok
05 Yorumla
Soran+1 yılBn istemiyordum
Soran+1 yılOldum
Soran+1 yılYok etmedi
+1 yılne kadar gec olursa o kadar iyi olurdu sen gizemini yitirmişsin ama bundan sonra her istediğinde verme daha değerli olursun hep isin çıksın bi sey bul yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılciddi ilişki düşünüğyorsan elbette kötü. artık senle sadece sevişme derdine düşer. nasılsa ilk buluşmada sevişti bu kız diye
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada evine gitdin bide üstüne seviştin desene bundan sonra sadece seninle ihtiyacını giderir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iki tarafta istemişse ortada kötü bi durum yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumsuz asıl mesele karşındakinin ne kadar güvenilir oşduğu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHızlı giden atın b*ku seyrek düşer. Sevişmeye devam edersiniz ne olacak. Ciddi bir şey bekleme.
00 Yorumla
+1 yılİyi ya da kötü bunun kararını sen verirsin biz eşimle ilk buluşma evde oldu ve cinsel beraberlik yaşadık
00 Yorumla
+1 yılHok yok çok iyi süper. İlk buluşmada evine giden için az bile
10 Yorumlaİnsanlara nasıl bu kadar kolay güvenebiliyorsunız? Sana santaj yapsa napacaksın?
00 YorumlaZaten sevişmek için eve gittiniz hızlısı yavaşı yok bunun
00 Yorumla
+1 yılBi bardak soğuk su ic
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Canım istediğin boyle türse evet devam et. Ama düzgün bi iliski bekleme. Büyük olasılıkla ilgi açlığın var. Sana karşındaki löp diye böyle yapiyorsa, seni daha bismillah tanımadan elini tutup vs yapıyorsa ayseye fatmaya da yapar. Bilmem güvenir misib boyle birine. İlk gorusmede bunu yapan karakterle degil bedenle ilgilenur. Sen olsan erkek bi tanımaz mısın nasil biri ne sever hobisi ne. Eve çağırmanin amaci zaten yakınlaşmak. Cafelerin suyu mu çıktı
Soran+1 yılTamm knka bı daha bulusmayacam
- +1 yıl
Buluş buluşma banane ben fikrimi soyledim. Tabiki sorun degil dicek kârlı cunku. Kedi tavuğa niye pişt desin
çok normal iki taraf istemiş nolcakki
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyooo en yavasi sendin deyip engelleseydin
012 Yorumla
Soran+1 yılYok ya😂😂
- +1 yıl
eeee sıgır eve hatun cagiriyor :) yani ne olucak saniyordu :)
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
iki tarafda memnun devam ev toplantilarina :)
Soran+1 yılBen çok memnun değilim FB ilisikisi gibi bişey istemiyorum sevgili gibi olalim
- +1 yıl
sizinki baslamis degismez o ara baska birine bakarsin iliski icin
Soran+1 yılBaşka biri derken
- +1 yıl
artik bir fb in var
birde sevgili bul diyorum
Soran+1 yılOf ya
- +1 yıl
eeee bir anlık hormonlarin etkisine kanip :) bu hareketi kendine yapmayacaktin :)
Soran+1 yılSaoguk olucam hatta buluşmayacam uzun müddet
- +1 yıl
hissettigin gibi duygularina inanarak yasa elbette bircok seyi denemek yasamak istemek hakkin ama kendini uzmeyecek uzulmene sebep olmayacak tavirlarla yaklas yoksa herkesin hayatinda cinsellik var ama bunun icinde pismanlik ve tereddut olmasin
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada bu kadar mı basitsiniz ya
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Hizli devam eder seks iliskisine doner ve biter
10 Yorumla
+1 yılKötü. Hemen teslim olmak iyi bir şey değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılRoller değişilmiş mi bana mı öyle geldi:)
00 Yorumla
+1 yılHarika Alelade bir kasarsın
00 Yorumla
+1 yılgayet normal, ateş ve barut misali
00 YorumlaOlsun iyi bir başlangıç olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani sxildinmi sxilmedinmi onu soyle
00 Yorumla
+1 yılMesaj atması senin için ++: )))
00 YorumlaBu kadar da yoklukta olmayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı bence durum soruneden yoksa bence olur
00 Yorumla - Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar