Cinsel Yaşam İlk buluşmada seviştik, bu kötü mü? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 917 İlk buluşmada seviştik, bu kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ben hep ilk bulusmada sevisirim 0 0 Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl İyi yere dükkan açmış abimiz. 0 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Niye Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yani şimdi senden ayrılmanın bahanelerni arıyacak 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Durumu söylemiş. Yoruma gerek yok 0 0 Yorumla
Ayaktayapar Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Senin hoşuna gitmişse gerisini boş ver 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ulen bir şey olmaz. Normal bunlar. :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani biraz algı olabilir negatif anlamda 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya of Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sonraki konuşmalar nasıl Yorumla Soran +1 yıl İşte bana hızlı bir başlangıç oldu dedi gün içinde napiyorsun falan dedi arabada beni bırakırken de elimi tutuyordu smsiki Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Devamı artarak gider tadını çıkar 0 5 Yorumla Kadirk34 +1 yıl Bazen düşünüyorum da haketmeyen insanlar var gerçekten Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla Kadirk34 +1 yıl Yani istekli oluşun karşılık görmesine rağmen böyle bir griple karşılaşıyor olman Yorumla Soran +1 yıl İşte napalim Yorumla Kadirk34 +1 yıl Meseafe koy madem böyle olsun istiyor... ya da başka birini Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Beğenmemiş sevişmeni. 0 0 Yorumla
şiddetihaketmez Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kötü 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya :(( Yorumla
Tanya21 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yanlış yapmışsın wallah ilk buluşma sonuçta 2 1 Yorumla kayıpkentlidöndü01 +1 yıl ikincidede hamile kalır Yorumla
33dertli33 Takip Et Yoda Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. olmamıs ama olduda denebılır ama olmamıs olmamıs 0 0 Yorumla
murat-altay Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl böylce olmasi lazim tabi yas kac ki 0 12 Yorumla murat-altay +1 yıl burdamisin Yorumla Soran +1 yıl Evet yaşım 23 Yorumla murat-altay +1 yıl en iyisini yaptin bulusma dedin mi böyle olacak iste Yorumla Soran +1 yıl 😂 o yaptı bnde ona uydum Yorumla murat-altay +1 yıl senile evlenecek adam yasadi seni aldatmaz Yorumla Soran +1 yıl Ahah bakalim Yorumla murat-altay +1 yıl ama hala berabermisin Yorumla Soran +1 yıl Evet beraberiz Yorumla murat-altay +1 yıl dügün ne zaman Yorumla murat-altay +1 yıl ne yapiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Düğün belli değil 😂 Yorumla murat-altay +1 yıl ne yapyiorsun su an yanindami Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Pişmanmısın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Engin28 +1 yıl Bozdumu Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Engin28 +1 yıl Takma o zamn ama dewamı gelir Yorumla Soran +1 yıl Nasıl devamı gelir Yorumla Engin28 +1 yıl Bozar Yorumla
tugbaal10 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl hata 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum Yorumla sonnisim +1 yıl Niye Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. biraz acele olmuş 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet kötü düşünüyor mu hakkımda Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl olabilir. ya da FB olarak devam edecektir. Seks arkadaşı yani Yorumla Soran +1 yıl Arabadayken elimi tutup öpüyor du devamlı Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl yani senin bir itirazın olmazsa her ay 2-3 kez skşecek senle. Yorumla Soran +1 yıl Evet biliyorum Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl neler yaptınız merk ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl hiiçç. merak Yorumla
sohbtci1i Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Sıkıntı yok tadını çıkar 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla sohbtci1i +1 yıl Kısa mı sürdü Yorumla Soran +1 yıl Yani 2 defa boşalttım Yorumla sohbtci1i +1 yıl Çok iyi oralla mı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla sohbtci1i +1 yıl Sen yakatmadn mı Yorumla Soran +1 yıl Yok hastaydm Yorumla sohbtci1i +1 yıl Hm oralda iyi misin sence Yorumla Soran +1 yıl İlk defa yaptim Yorumla sohbtci1i +1 yıl Neyse sohbeti sevmiyorsun herhalde Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. bu devırde normal bende bırkac kez yasadım bunu 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. çok yanlış yaptın çooook 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Darısı başıma 0 0 Yorumla
Furknnna Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Senin gibi biri denk gelecek diye çok korkuyorum. 0 0 Yorumla
Nur_32 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Öpüşme tamamda sevişme biraz İleri 0 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Hiç yasadinmi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal ilk buluşmada 2 3 Yorumla sonnisim +1 yıl Yasadinmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanane Yorumla sonnisim +1 yıl Normal niye diyorsun o zaman a sosyal cevap vermeyecek sen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kötü değil bende ilk buluşmada kocamı aldattım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İçine giriş oldu mu? 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. iyi değil tabi ki. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. peki ne istiyormuş 0 0 Yorumla
FAZLI52KULAC Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Sakıncalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Ben hep ilk bulusmada sevisirim
İlk buluşmada da vermezsin beee
İyi yere dükkan açmış abimiz.
Niye
Yani şimdi senden ayrılmanın bahanelerni arıyacak
bence kullanır seni ya hiç iyi olmadı
Durumu söylemiş. Yoruma gerek yok
Zevk aldıysan mutluysan değil
Senin hoşuna gitmişse gerisini boş ver
Yani oha ilk günde birde
Ulen bir şey olmaz. Normal bunlar. :D
Yani biraz algı olabilir negatif anlamda
Evet ya of
Peki sonraki konuşmalar nasıl
İşte bana hızlı bir başlangıç oldu dedi gün içinde napiyorsun falan dedi arabada beni bırakırken de elimi tutuyordu smsiki
tamam
Devamı artarak gider tadını çıkar
Bazen düşünüyorum da haketmeyen insanlar var gerçekten
Neden ki
Yani istekli oluşun karşılık görmesine rağmen böyle bir griple karşılaşıyor olman
İşte napalim
Meseafe koy madem böyle olsun istiyor... ya da başka birini
Gayet normal, amaç o zaten
Midesi mi bulanmış :D :D :D
Ohh ohh ne güzel olmuş
Son yiyeceğini ilk yemiş oldun. Keyfine bak.
Beğenmemiş sevişmeni.
kötü
Ya :((
Evine giderek zaten bunu göze almışsın sen
İlk buluşmada da yapmazsın yani
Yanlış yapmışsın wallah ilk buluşma sonuçta
ikincidede hamile kalır
olmamıs ama olduda denebılır ama olmamıs olmamıs
böylce olmasi lazim tabi yas kac ki
burdamisin
Evet yaşım 23
en iyisini yaptin bulusma dedin mi böyle olacak iste
😂 o yaptı bnde ona uydum
senile evlenecek adam yasadi seni aldatmaz
Ahah bakalim
ama hala berabermisin
Evet beraberiz
dügün ne zaman
ne yapiyorsun
Düğün belli değil 😂
ne yapyiorsun su an yanindami
Pişmanmısın
Evet
Bozdumu
Hayır
Takma o zamn ama dewamı gelir
Nasıl devamı gelir
Bozar
hata
Biliyorum
Niye
biraz acele olmuş
Evet kötü düşünüyor mu hakkımda
olabilir. ya da FB olarak devam edecektir. Seks arkadaşı yani
Arabadayken elimi tutup öpüyor du devamlı
yani senin bir itirazın olmazsa her ay 2-3 kez skşecek senle.
Evet biliyorum
neler yaptınız merk ediyorum
Neden?
hiiçç. merak
Sıkıntı yok tadını çıkar
Peki teşekkürler
Kısa mı sürdü
Yani 2 defa boşalttım
Çok iyi oralla mı
Evet
Sen yakatmadn mı
Yok hastaydm
Hm oralda iyi misin sence
İlk defa yaptim
Neyse sohbeti sevmiyorsun herhalde
bu devırde normal bende bırkac kez yasadım bunu
çok yanlış yaptın çooook
Uöarım sonunuz evlilik olur..
Çok kötü
İyi etmişsin boş ver
Kötü.
Darısı başıma
seviştik derken mesela
Çok hızlı ve yanlış
Baya kötü
Erken olmuş.
Senin gibi biri denk gelecek diye çok korkuyorum.
Kötü değil.
Öpüşme tamamda sevişme biraz İleri
Hiç yasadinmi
Hizlililari severim
Elbiseli mi çıplak sevisme mj
İlk bulusmada soluğu evinde alirsan normal
bravo tebrikler
Geçmiş olsun
Yooo güzel devam ke
Sonra terketmesinde
biraz hızlı olmuş
Evet kötü