İki sezeryan doğum yaptım ben ilk kizim 4 yaşında ve iki aylık oğlum var ikinci çocuğu da eşim çok istedi kardeşi olsun tam zamanı dedi ben diyete girip zayıflıyodum o ara esim bir daha doğur öyle zayıflarsin iki doğumla karnim iyice sarktı ilişkiye giriyoruz hep şu koca göbeğini erit diyor korse almadı bana iki ay oldu doğum yapalı harçlık vermiyo düzgün bir arkadasim kendi kullandı korseyi getirdi oda bolarmis tam sarmiyo karnımı zaten çocuk emziyorum diyetmi yapayim hemen iki çocukla ev işi çocuk bak kolaymi hic yardımcı olmuyor bu göbek nasıl gidicek her ilişki de su göbeğini erit artık kocaman diyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilik de anlayış ve eş seçiminin önemini bi kez daha anladık. Zayıflama gökten gelmiyor demen lazım. Otur evde çocuklara bak spora gideyim zayıflarım. Ya da bakıcı tut giderim. Veya bana para ver kendine plates topu, dambıl, zayıflama eşofmanı, korse gibi şeyler alayım. Bedava olmuyor de.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKusura bakmayın da eşinizi antikacı dükkanından mı aldınız? Cidden antika bir adam çünkü yap et demeye gelince var ama yapmanı sağlamaya gelince yok o iş öyle olmaz kusura bakmasın! Erkek adam efendi olacak nazik olarak "koca göbeğini erit" kabaca, üslupsuzca ve terbiyesizce bir anlatım biçimi beğenmiyorsa sevişmesin.. çok sinirlendim:)))
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dogum yapalı daha 2 ay olmuşsun 2 ayda alınan kilolar verilemezki eşin biraz sana haksızlık ediyor. Üstelik birde çocuğu emzireceksin iki kişilik yiyeceksin vücudun kendini ancak 8 ayda toparlar ikici çocuğu isteyen kocan takma kafana
00 Yorumla
+1 yıl2 evlat dünyaya getirmişsiniz kilo alınır da verilir de. Sizi bu şekilde yargılaması hiç hoş bir durum değil. Bence mesafe koymalısınız ve her dediğini yapmamalısınız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNezaketle diyebilir. Hakaret ederek değil. Yaptığı son derece yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk sütten kesilsin diyet filan yap baktn olmadı al kredi kartını git en iyi doktora oranı burunu nereni istiyorsan yaptır var öyle kocalar göğüs popu göbek yüz valla millet yaptırıyor sende yap anam parayı düşünme boş ver şimdiden sana laf söylüyor bugün yarın aldatır senin kıyıp harcamadigin paraları başka kadınlara yedirir ev açtırır kendine yatırım yap öyle bir bak ki ağzının suyu aksn 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 👏👏👏
Canım kiraz saplı çay var a101de başka marketlerde de var. O çay zayıflatıyor tuvlte çıkarıyor seni vücudundaki ödemi attırıyor. Günde iki bardaktan fazla içme goruceksin ozaman işe yaradığını
00 Yorumla
+1 yılSende kendine de benim göbek zamanla erirde senin kuş zamanla kalkmassa fırına odunu kim atacak.. insan karısına böylemi der tam odunmus
00 YorumlaMillete kocanı şikayet etmen çok güzel bir şey aferim 😁 Aile içinde çözemiyor musunuz bir konuyu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSende birlikte olma onunla o zaman madem eritmene yardımcı olmuyor bir de utanmadan laf ediyor
10 Yorumla Dediklerin doğruysa haklısın. Ama sende bbiraz zayıfla
00 Yorumlakocandan para al iste korseyi dik istiyosan oyle kullan gün icunde
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir adamdan 2 çocuk yapmak büyük başarı aferin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. doğum sarkması gitmez. göbk ayrı şey doğum sarkması ayrı şey. biraz anlayışlı olması gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi 2 aylık çocuğum var diyorsun eritmeye başlasan diyet yapsan sütün kesilebilir emziriyorsun sanırım doğru mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende sevmiyorum göbeği ama sağlık içinde gerekli. Bunu söyleme tarzı yanlış
00 YorumlaBana da laf soktu eşim küsüz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe dedi ki kustunuz bende trip attim yardımcı olsun korse bile almadii
Erit sende en azından sağlığın için
11 Yorumla- +1 yıl
Sağlık için istemiyordur emin ol 😄
+1 yılBeğenmiyorsan kapı orada diyeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılsende o zman de estetik yaptırıyım de
00 Yorumla Allah sabır versin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiye girmezdim bunu diyen it ile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. O ne anlayışsız adammis
00 Yorumla
+1 yılAzınca ama koynuna gelmeyi biliyor
10 YorumlaEşin bir davarmış
02 Yorumla
Soran+1 yılNapim bir istekle başlıyoruz sonrada böyle diyor üzüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılDirek söylemesi hoş değil
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen oda ilişki anında direkt onu diyor
- +1 yıl
Saygısız özl gl
- +1 yıl
2 çocuk vermişsin dediğine bak adamın
+1 yılPeki çokmu sarkıyor göbeğin boy ve kilon kac
00 Yorumla
+1 yılyazık ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayıp ediyor
00 YorumlaKötü diyor